Dodaj do ulubionych

Słój z Teatralnej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 15:35
tak, wrucilem im stare ruble i 10 złotówki z Bemem
Obserwuj wątek
    • Gość: paweł Re: Słój z Teatralnej IP: *.internet.radom.pl 09.01.05, 17:34
      Na twoim miejscu nawet bym się do tego nie przyzał...to świadczy o tobie!!!Obyś
      ty ani twoje dzieci nigdy nie potrzebowały skorzystać ze sprzętu zakupionego
      przez Orkiestrę na który sie TAK PIĘKNIE SKŁADAŁEŚ bezczelnie wrzucając
      bezużyteczne banknoty!!!!!Troszke wyobrażni..
      • Gość: agugu Re: Słój z Teatralnej IP: *.udn.pl 09.01.05, 19:27
        Potaficie obrzydzić Owsiaka tą przesadną wrzawą wokół orkiestry. Dobro jest
        ciche i skromne.
        • Gość: notice Re: Słój z Teatralnej IP: *.udn.pl 09.01.05, 23:31
          hello agugu :)
    • Gość: nieznana z raju Re: Słój z Teatralnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 23:16
      A ja lubiałem wyciągac drobne z tego słoja!!!
    • Gość: nieznana z raju Re: Słój z Teatralnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 23:20
      owsiak i tak najwiecej korzysta!!ja bym mu tego nie dała!!!koniec kropka
      • Gość: murman Re: Słój z Teatralnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 23:43
        Trzeba byc wyjatkowo zaslepionym fanem by nie dostrzec ze holdy skladane przez
        tlumy Owsiakowi przewrocily mu mocno w glowie. Majac jednoczesnie na uwadze
        jego bezdyskusyjne zaslugi mam do Owsiaka stosunek ambiwalentny. Z jednej
        strony infantylny guru, uzurpujacy sobie prawo do bycia autorytetem moralnym, z
        drugiej autor i manager ogromnej akcji medialnej (BTW - co to ma wspolnego z
        charytatywnoscia, skoro ofiarodawcy to czesto firmy kupujace sobie reklame i
        budujace w ten sposob wizerunek?), z ktorej jednak plynal wytmierne korzysci.
        (swoja droga ilu z wrzucajacych pieniadze do puszki kupilo bezdomnemu cos do
        jedzenia w hipermarkecie zamiast kupowac sobie raz w roku dobre samopoczucie
        wrzucajac monete do puszki z nalepka).
        • Gość: ramtaramtaram Re: Słój z Teatralnej IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.01.05, 00:25
          Zastanówcie sie nad tym co piszecie! Wam to liczenie kazdego pieniadze wyjadło
          mózg! Pewnie zarabiacie ze 2 000 tys miesiecznie, myslicie ze jestescie wielcy
          panstwo a tak naprawde macie manie liczenia kazdego grosza zeby sie wzbogacic!
          co za tym idzie nic nie wiecie na temat takich wielkich przedsiewziec jak WOŚP,
          pewnie skonczyliscie jakas prywatna uczelnie, albo radomska polibude! Za s rane
          myślenie mieszkancow Radomia! Nie dam bo on na co innego wyda! Macie papkę
          zamiast mózgu!!!
    • Gość: ... Re: Słój z Teatralnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 00:17
      Welcome in Radom...
    • sz.marchewka Chwalisz sie ze jestes burak? 10.01.05, 07:40
      Jakbym ja sie tak zachowal, to na pewno bym sie nikomu nie pochwalil.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka