Dodaj do ulubionych

Uczniowie samochodówki .....

IP: *.ats.pl 14.01.05, 09:16
w czasie warsztatów urządzili sobie wyścigi na ul. Młynarskiej. Efekt
rozwalony samochód na drzewie w parku Leśniczówka. Biedne drzewo i biedny
właściciel samochodu. Najgorzej jak się okaże, że był to samochód klienta
warsztatów.
Obserwuj wątek
    • Gość: OXO Re: Uczniowie samochodówki ..... IP: *.internet.radom.pl 14.01.05, 20:44
      widziałem, na miejsce wypadku podjechała ŻW, chłopak po uderzeniu w drzewo wybił
      głową szybę.
    • Gość: uczeń Re: Uczniowie samochodówki ..... IP: *.udn.pl 14.01.05, 20:55
      Nowa dyrekcja kompletnie sobie nie radzi. Bezkrólewie...
      • Gość: He, He.. Re: Uczniowie samochodówki ..... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.05, 18:02
        Ale jest z jedynej i słusznej linii partyjnej!. A toż go popiera sam Pan Marek
        W., były czy też nie sekretarz stanu.
        • Gość: ole Re: Uczniowie samochodówki ..... IP: *.udn.pl 16.01.05, 20:21
          Ustawa dekomunizacyjna jest konieczna...
    • Gość: rrrr Re: Uczniowie samochodówki ..... IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 16.01.05, 19:57
      rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
      • Gość: MM Re: Uczniowie samochodówki ..... IP: *.udn.pl 17.01.05, 14:46
        Ten samochód to na pewno nie był żadnego klienta.W samochodówce to uczniowie
        mogą najwyżej popatrzeć na samochód lub ewentualnie przykręcić w nich jakąś
        śrubkę. Jak byłem uczniem tej szkoły to nie dawali nam się dotknąć do niczego
        (nauczyciele twierdzili,że jeśli coś uszkodzimy to będą musieli to pokryć z
        własnej kieszeni). a tak po drugie to jak usłyszałem,że dyrektorem został
        Wojciech B to tylko się zaśmiałem, ale jak usłyszałem kim są jego zastępcy to
        złapałem się za głowę bo ta szkoła schodzi już totalnie na psy(nie mam na myśli
        wszystkich uczniów ani nauczycieli tylko pojedyncze jednostki, które psują
        wizerunek tej szkoły)
        • Gość: absolwent Re: Uczniowie samochodówki ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 00:43
          to co sie dzieje w tej szkole to istny cyrk.pam wojtek b to kawal prostego
          czerstwego buraka.jak taki czlowiek moze rzadzic szkole.paranoja a pana drugi
          dyrektor jest delikatnie rzecz ujmujac typowym alkoholikiem kawal ciecia
          jednego.ludzie uciekajcie z tej szkoly bo rzadza wami debile
          • Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 00:47
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka