Gość: masztalski IP: 193.111.144.* 14.01.05, 18:52 zajebiscie!trzymam kciuki!!!mam nadzieje,ze zaden dres,pijacka morda,cham,prostak czy urzedniczyna nie zniczszczy takich dobrych pomyslow i checi!powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ole Re: Nowy antykwariat IP: *.udn.pl 14.01.05, 20:04 Miejscowi bedą przychodzić po 5 zł na kieliszek chleba, bo są u siebie i dopóki ich się nie wysiedli to ciągle będzie tu trójkąt bermudzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda1064 Re: Nowy antykwariat IP: *.udn.pl 14.01.05, 20:10 Wspaniale!Moze wreszcie w Radomiu cos sie zacznie dziac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: Nowy antykwariat IP: *.radom.pl 14.01.05, 20:56 ja też się rozmarzyłam , że bedzie takie miejsce. super, jestem pod wrażeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Nowy antykwariat IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.05, 08:26 powoli małymi krokami może wypleni się robactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Nowy antykwariat IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.05, 11:04 Popieram. Doskonały pomysł!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szymus Re: Nowy antykwariat 15.01.05, 13:07 Pozdrawiam serdecznie z Krakowa, czyli polskiej stolicy antykwariatow. Zycze wszystkiego najl;epszego Pani Aldono! Pamietam jeszcze wizyty u Pani w starej siedzibie, na Zeromskiego... Ale u Pani ksiazek nakupilem swego czasu, ale kilka tez sprzedalem. Przy natepnej wizycie w radomiu nie omieszkam odwiedzic.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radar :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:28 Zarąbiście!!! Żałuje ze nie mogłem przyskoczyć dziś na otwarcie, ale pojawie sie napewno w niedlugim czasie :) Oby wiecej takich ludzisków jak Wy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: :) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.05, 13:38 no i juz dziala ;) dokladnie o 10.40 sprzedano 1 ksiazke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rici Re: Nowy antykwariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:09 Bardzo fajnie, oby więcej takich miejsc w Radomiu a zwłaszcza w tej części Radomia. Przechodziłem dziś obok, lokal ma klimacik, zdecydowanie inny niż okoliczne bramy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędniczyna Re: Nowy antykwariat IP: *.udn.pl 16.01.05, 17:06 Będąc urzędniczyną nie mogę się nadziwić, że osoba stosująca publicznie, w różnej odmianie, słowo "je.." uważa się za coś innego niż cham czy prostak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synek Re: Nowy antykwariat IP: *.udn.pl 17.01.05, 18:42 ciekawe czy ZUS nie nakaże płacić za synka składki chorobowej, bo wg nich nawet za pomoc dziecka (a może być traktowany jako pomoc w uzyskaniu obrotów) też trzeba płaciż. W tym kraju wszystko możliwe. Ale powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ułła Re: Nowy antykwariat IP: *.udn.pl 17.01.05, 21:59 Masztalski to ty jesteś prostak, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Nowy antykwariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:59 Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Nowy antykwariat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:44 Bylem.. widzialem.. jestem pod wrazeniem.. Jak na start jest extra.. Jestem pewien, ze jak sie rozkreci, bedzie jeszcze lepiej.. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Nowy antykwariat IP: *.internet.radom.pl 26.01.05, 08:37 I ja tam byłem przejrzałem książki kupiłem pa5rę i mam nadzieję, że utrzyma się. PS Internauci - żeby antykwarnia działała trzeba kupować!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garibaldi Re: Nowy antykwariat IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.01.05, 18:12 Byłem, nic szczególnego, a pani chyba miała zły dzień, bo była niesympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Nowy antykwariat IP: *.udn.pl 26.01.05, 19:46 Ona nigdy nie była sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś