Dodaj do ulubionych

Tyrajski i Chifon chcą grać w Radomiaku

IP: *.53.udn.pl 03.02.05, 18:01
www.radomiak.boo.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: pax Tytus, Romek i Atomek chcą grać w Radomiaku IP: 82.160.68.* 03.02.05, 19:10
      podobno jeszce Aserix i Obelix na bramce, ale pierdy w tym radomiaku
      • Gość: mk PAX!! wpadnij na Struga i to powtórz frajerze!!!! IP: *.rutex.slask.pl 03.02.05, 22:26
        czy to prawda ze twój chłopak mieszka na centralnym??
        • Gość: anti Re: PAX!! wpadnij na Struga i to powtórz frajerze IP: *.chello.pl 03.02.05, 22:46
          A czy to prawda że twoja stara ma jaja jechany pejsie ze struga???
          • Gość: Carolus Re: PAX!! wpadnij na Struga i to powtórz frajerze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 01:14
            Kolejny po NEC'u kretyn szukajacy ulgi w swoich frustracjach. Zalosne!!
            Powinienes sie nazywac PAC(nij sie idioto w swoj pusty leb).
        • Gość: pax Re: mk IP: 82.160.68.* 04.02.05, 13:43
          nie mam tyle odwagi co by sie z kretynem w cztery oczy spotykac, wez ochlon i
          popatrz przez pryzmat wszystkich wypowiedzi ludzi zwiazanych ze zdrowa pilka,co
          sadza o tym co dzieje sie w radomiaku, chlopie, ty wiesz jak oni sie beda z
          ciebie smiac, moze Ty cos poradzisz , moze wez namiot idz go rozbij na Struga i
          podejmij glodowke ale to nic nie zmieni, jestes uparty i konsekwentny, ale
          czemus cos co nie funkconuje nawet poprawnie na minimalnym poziomie nie mam
          zamiaru nawet wspierac
          • Gość: mk do PAX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 16:51
            widze ze zaden z ciebie kibic wiec twoich opinii nie biore sobie do serca.
            • Gość: pax Re: do mk IP: 82.160.68.* 04.02.05, 19:16
              a widzisz nawet nie umiesz odpowiedziec co robic w takiej sytuacji jaka jest,
              przypominasz mi czlonka takiej organizacji z lat 30 (Hitler Jugent) co mieli
              pustki w glowach a kochali swojego ojca Adolfa, tylko oni dzialali i potrafili
              cos a ty ........ eeeee
    • Gość: Ronin Trzeba testowac nowych pilkarzy.... IP: *.aei.ca 04.02.05, 05:27
      I jak sie taki delikwent sprawdzi i nie bedzie zadal wygorowanej pensji to
      trzeba dac takiemu szanse, zeby reprezentowal Radomiaka.
      Widac z komentarzy roznych kibicow, ze sie denerwuja i nie widza nic dobrego w
      tym co nowy Zarzad robi. Panowie troche cierpliwosci i dajcie Im szanse.
      Druzyny sie nie zbuduje w try miga. Dajmy szanse nowemu trenerowi, ktory chyba
      najbardziej sie orientuje "co w trawie piszczy".
      A czas nieublaganie leci i przybliza nas do rundy wiosennej.... Oby z dobrym
      skutkiem dla naszego Radomiaczka!!!!!
    • Gość: mk do PAXA kibic jest ze swoja druzyna na do. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 16:53
      bre i na zle ale ty chlopie nigdy tego nie zrozumiesz
      • Gość: Maldini mk pozdrawiam Ciebie i Oleczke :-) IP: *.udn.pl 04.02.05, 17:07
        • Gość: mk DZIEKI Maldini!!!! do zobaczenia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 09:54
      • Gość: Carolus Re: do PAXA kibic jest ze swoja druzyna na do. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 19:52
        szkoda czasu i klawiatury na ludzi pokroju Pax'a ( pomysl z Hitler Jugend jest
        juz tak debilny , ze rece opadaja); czlowiek chce prowokowac, grajac na
        uczuciach innym; zalosne, prostackie i juz bylo; dolaczyc go tylko trzeba do
        chorku kozienickich krzykaczy i zapomniec
        • Gość: pax Re: do PAXA kibic jest ze swoja druzyna na do. IP: 82.160.68.* 04.02.05, 20:35
          ty przynajmniej umiesz uzasadnic swoja wypowiedz natomiast nie wiem czy ten
          mk czasami nie przesadza z tym kibicowaniem, niech raczej udowodni to czynnie a
          nie dumnie pisze ze zrobi wszystko dla radomiaka, to jest wlasnie granie na
          uczuciach
          • Gość: mk ja po prostu reaguje na ludzi pokroju Paxa zbyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 09:53
            impulsywnie. macie racje.lepiej ignorowac.
            • Gość: kibic RADOMIAK RADOM PELIKAN ŁOWICZ 4-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:31
              wiem ze pelikan to tylko III liga, ale to zawsze 4-0. Jest lepiej niż było. A
              poza tym z tego co słyszałem Radomiak zagrał dobry mecz, a przymierzany do
              Radomiaka Grzanka zagrał dobry mecz. W niedawnym meczu Pelikan wygrał z
              Jagielonią 3-2. A my dziś 4 im włożyliśmy. Oby tak dalej
            • Gość: pax Re: ja po prostu reaguje na ludzi pokroju Paxa zb IP: 82.160.68.* 05.02.05, 18:50
              zupelnie niepotrzebnie tracisz wiec sily na wdawanie sie w dyskusje, a raczej
              wcale nie dyskutujesz, moze napiszesz co zawdziecza klub poza kibicowaniem
              takiemu jak ty, kosisz trawe, sprzatasz teren no pochwal sie superkibicu (bo
              pewnie za takiego sie uwazasz)
              • Gość: T&T Paxa trzeba "olać" i tyle. IP: *.chello.pl 05.02.05, 22:40
                Nie polemizujmy z forumowiczami o takich poglądach jakie prezentuje PAX.
                • Gość: mk okej, od dzisiaj Pax jestes olewany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 10:17
                  • Gość: pax Re: okej, od dzisiaj Pax jestes olewany IP: 82.160.68.* 06.02.05, 11:32
                    to tak jak opinia pewnego gracza pewnej druzyny, (olewam ty krzykaczy-
                    kibicow, nawet nie mozna ich tak nazwac, cale szczescie ze nie jestem
                    pilkarzem do konca zycia i nie musze sie tego wstydzic)
                    • gregor13 Re: okej, od dzisiaj Pax jestes olewany 06.02.05, 12:56
                      Czy niektórzy "kibice" nie mogą poczekać, aż skład się ustabilizuje (słabi
                      out), zagra parę sparingów w konkretnym zestawieniu i będzie wiadomo, na czym
                      stoimy? Czy są jakieś szanse na utrzymanie II ligi? Wiadomo, że nikt tu nie
                      ściągnie Żurawskiego, Frankowskiego itp... Opierajmy się na tym, co mamy. Skoro
                      są piłkarze, którzy CHCĄ grać w Radomiaku, to może im zależy, żeby się pokazać
                      w II lidze i dadzą z siebie wszystko, a przy okazji utrzymają nam Radomiaczka w
                      tej lidze.
                      TROCHĘ CIERPLIWOŚCI I OTUCHY, a nie jadu...
                      • Gość: T&T Takie teksty to ja popieram ! IP: *.chello.pl 06.02.05, 13:57
                        Gregor 13, podzielam Twój pogląd (a może nawet Twoje poglądy), że trzeba
                        poczekać. Ważne jest, że się coś dzieje, czy dostatecznie dobrego i czy
                        wystarczy "To" to, do utrzymania Naszego Klubu w drugiej lidze, to się okaże
                        deopiero po zakończeniu wiosennej rundy. Dajmy, tak jak się daje
                        politykom: "100 dni spokoju" do pracy i eksperymentów. Dpiero "po wynikach
                        końcowych" oceniajmy dzisiejsze decyzje kadrowe. I to by było na tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka