Dodaj do ulubionych

Proces 14 oskarzonych a Firma Mada

IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 12:43
Ten zakład pracy chronionej to chyba Mada bo tam w czerwcu było Centralne
Biuro Śledcze ale Prezes i tak jest dalej "chory"
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 12:51
      Ja tam wtedy pracowałam i przezyłam ten horror, kiedy uzbrojeni panowie
      rozbijali drzwi do firmy.
      • Gość: inga Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 12:58
        :)))))))
        Zakład Pracy Chronionej.
        Też tam byłam na zakupach, ale... bardzo sie dziwnie czułam:
        unosił sie zapach...afery, lęku, siły. Niezłe fury tam podjeżdżaja. Ponoć
        centrum odnowy mają? Silownię? Saunę? Kto stoi za Madą? Kaptur?
        • Gość: Ja Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 13:14
          Te fury to wiadomo z czego mają - z wyzysku kolonialnego pracowników
        • Gość: Ra Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 13:15
          A może te fury są po to żeby przewozić inwalidów ?
        • Gość: aga Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: 212.87.3.* 23.02.05, 12:49
          jeszcze PFON musi sprawdzić na co są trwonione pieniądze ile jeszcze kupią
          mieszkań,działek, gdzie pojadą na wczasy? a na szwalni będą pracować za
          śnieszne pieniądze a Sałata będzie się na nich wyżywał,gdzie jest fundusz
          socjalny?
    • Gość: iks Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 13:07
      A jak się odmienia chory ? - chory - chorszy - .... t..p
      • Gość: Mhm Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 13:17
        Nie wiesz jak sie odmienia chory- chorszy a on zdrowy...
    • Gość: Dorota [...] IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 13:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: leo Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:47
        :)))
    • Gość: Klient Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 14:11
      Ja tez tam kupowałem rękawice robocze , które po pół godziny pracy mozna było
      wyrzucić a zapłaciłem za nie po 10 zł za parę. Dlatego mają takie fury
    • Gość: Wojak Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 18.02.05, 12:25
      Ja tam pracowałem jako kierowca. Najchętniej by chcieli aby pracować 24 godziny
      na dobę za 600 zł.
    • Gość: Mol Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 18.02.05, 13:19
      To dobre !!!
      • Gość: ja [...] IP: 212.87.3.* 18.02.05, 14:58
    • Gość: Mucha Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 18.02.05, 14:01
      Ta Firma to raj dla bogatych włascicieli
      • Gość: Bella Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 18.02.05, 14:16
        A wiecie jakie maja wille z basenami z podgrzewaną wodą (wymiary olimpijskie) a
        tylko 14 było tych oskarzonych ? a gdzie własciciele firmy chyba zapłacili do
        sądu kaucje podobno za jednego 500 tys
    • Gość: Krzysiek Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 18.02.05, 14:42
      Ja tam byłem "dyrektorem" az mnie wyrzucili
    • Gość: Zazdrośnicy Boziu, ale ZAZDROŚĆ z was kipi maluczcy... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.02.05, 19:50
      trzabyło ruszać makówkami kilkanaście lat temu to też by was było stać na foru,
      domy z basenami "olimpijskimi" kortami tenisowymi itp itd...

Kto wtedy zaryzykował ten teraz MA ! Mada zaczynała od wynajętego mieszkania i
      jednego samochodu dostawczego....
      • Gość: Były pracownik Re: Mada a proces 14 oskarżonych IP: *.internet.radom.pl 21.02.05, 11:42
        Tez mi ryzyko korty dla inwalidów na ich koszt
        • Gość: Maluczcy Mada nie była od poczatku swojej działalności IP: *.udn.pl 21.02.05, 12:44
          ZPCHr .... Szkoda, że byli pracownicy nie podziękują za to, że dzięki tej firmie
          zarobili na chleb.
        • Gość: De-de Re: Mada a proces 14 oskarżonych IP: *.internet.radom.pl 22.02.05, 13:46
          Zarobili na chleb tylko jakim kosztem - nerwicą i psychicznym wykończeniem !!!
      • Gość: mundek 3 Re: Boziu, ale ZAZDROŚĆ z was kipi maluczcy... IP: *.udn.pl 07.03.05, 13:16
        nie bo od kapitalu zbitego przez Mundka na umywalkach ,muszlach
        klozetowych .armaturze itp. w panstwowym sklepie.Wiedziaql gdzie byc
        sprzedawca.Dobrze mu doradzil ojciec .ktory tez na panstwowym magazynie dorobil
        sie.Mysle ,ze ojcu sie udalu a on skonczy tam ,gdzie juz go
        przymierzali.Wpierdlu.
    • Gość: Niezorientowana Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 21.02.05, 11:58
      Czy może ktoś szerzej napisać jaki związek ma Firma Mada z tym procesem 14
      oskarżonych
      • Gość: Grażyna Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 21.02.05, 14:25
        Popytaj byłych i obecnych pracowników
        • Gość: YETI Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 22.02.05, 11:59
          Chyba boja się pisać
          • Gość: M... Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 22.02.05, 12:06
            A czyj to cyrk i czyje małpy ? - chyba tego co powiada o myśleniu kroczem
            • Gość: olo Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.05, 15:49
              Z kortów Kośców często korzystał ( nie wiem czy teraz również) ówczesny
              przewodniczący Rady Miasta , człowiek "nowej"lewicy, były prezes "Czarnych"
              Jacek Nita.
              Grałem u Mundka na kortach, a później popływalismy.. chwalił się lewicowy radny
              koneksjami ze zbójeckim kapitałem
              • Gość: Lolek Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 23.02.05, 12:25
                Zbójecki kapitał - to nie tylko korty. A wille na Mazurach dla inwalidów,
                samochody, domy dla rodziny, łapówki dla kopalń za zamówienia byle jakiego
                towaru- wszystko za pieniądze z PFRON to co ? A może by tak ktoś to sprawdził -
                warunek bez łapówek !!!
                • Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 23.02.05, 15:45
                  Łapówki dla odbiorców, lewe grupy inwalidzkie (balety z MOPSem), wyłudzenia z
                  ZUSu i PFRONu, podkładane lewe certyfikaty, mobbing, stręczycielstwo,
                  pijaństwo, import dragów sprzedawanych w Fitness Clubie.... Co za śmieszny
                  człowiek pisze o dawaniu na chleb? Ja moje 2,5 roku pracy na stanowisku
                  kierowniczym u tych bandytów odkupiłem dwukrotnym stanem przedzawałowym i
                  półrocznym pobytem w Krychnowicach. Każdy normalny człowiek przenosi się do
                  normalnych firm. Jeżeli ktoś tam zostanie to napewno nie będzie kupował w
                  MediaMarkt. Głośno się mówi o groźbach wobec byłych i odchodzących pracowników,
                  ale czy ktoś da sobie z tym radę? Jestem za "maluczki", jak to napisała pewnie
                  żona właściciela, żeby pokazać prawdę bo nie stać mnie na kupienie spokoju i
                  wolności jak to mam miejsce w przypadku Kośców. Mam na ich temat full
                  materiałów, które zabrałem w czasie mojej pracy i chętnie je udostępnie za
                  drobną opłatą - pożegnają się wtedy z kasą, wolnością, zostawią ich rodziny (bo
                  to dziwkarze i łajdaki).... Mozna będzie wtedy spać spokojnie. Pozdrawiam ex-
                  Madziaków. Jarek G.
                  • Gość: Walencja Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 24.02.05, 13:14
                    A dlaczego mafia do tej pory działa? - ano dlatego, że z jej łapówek żyją też
                    Urzędnicy Urzędu Skarbowego, ZUSu, MOPSU - a propos MOPS-U "zbiorowe przyznanie
                    grup inwalidzkich" dla pracowników Mady po uprzednim załatwieniu sprawy przez
                    byłego milicjanta pracującego uprzednio w MOPSI-e a obecnie w Madzie -
                    Hasło "Niech żyje korupcja i wszystko można" - to dewiza "Dyrekcji"
                    czy "Zarządu" hgw bo co roku zmieniaja swój status do dalszej zbójecko-mafijnej
                    działalności.
                    • Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 01.03.05, 20:27
                      Dziękuję Walencjo za wsparcie duchowe
                  • Gość: olo Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.05, 14:06
                    zarejestrowali po ta sama nazwą firmę w Warszawie. Stosuja tu podobne metody.
                    Niedługo...
                    • Gość: Rybak Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 24.02.05, 14:11
                      W Warszawie to mają już firme od kilku lat
                      • Gość: spr Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.complex.net.pl 25.02.05, 09:19
                        ip
                    • Gość: Mig Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:17
                      Olo, ty w ogóle nie wiesz o czym piszesz MADA jako firma działająca na terenie
                      całego kraju ma oddziały między innymi również w Warszawie. Czyli nie
                      zarejestrowali drugiej działalności pod tą samą nazwą tylko zgodnie z Polskim
                      prawem posiadają jeden lub kilka oddziałów. Przykro czytać wasze posty które są
                      przepełnione nienawiścią do Radomskich firm które działają na naszym trudnym
                      Radomskim rynku i dają NAM ZATRUDNIENIE. Może niech ktoś z was uda się do ludzi
                      tam pracujących i uwolni ich z kajdanów, wyciągnie z tej ciężkiej pracy i da im
                      zatrudnienie u siebie.
                      • Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 26.02.05, 13:52
                        Uwalniam ich z kajdanów regularnie i w związku z tym pewnie niedługo podpalą mi
                        mieszkanie albo wysadzą samochód. Do mojej firmy przeszło już 5 osób a po
                        każdej mam telefony z pogróżkami.
                  • Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 25.02.05, 09:33
                    Jestem zainteresowany Twoją ofertą.
                  • Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 25.02.05, 09:35
                    JARUŚ jestem zainteresowany Twoją ofertą.
                    • Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 26.02.05, 13:55
                      Napewno wiesz kim jestem więc zadzwoń i dostaniesz pracę. Zarobisz więcej i
                      zaoszczędzisz na lekach uspokajających. Pracę oferowałem przktycznie wszystkim
                      więc drogi Yogi powinieneś wiedzieć do kogo się zgłosić.
                      • Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 26.02.05, 18:37
                        Jaruś bardzo mi miło, że chciałeś mnie zatrudnić, ale ja mam chęć na materiały, które posiadasz.
                        • Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 27.02.05, 21:22
                          A co byś chciał z tym zrobić - zniszczyć czy opublikować?
                        • Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 01.03.05, 20:25
                          Drogi Yogi zadałem Ci pytanie. Nie odpowiadasz - to znaczy, że zenek znalazł na
                          mnie inny sposób.
                          • Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:50
                            Przepraszam Cię, że tak późno odpowiadam, ale nie było mnie kilka dni.
                            Chciałbym ocenić te materiały i porozmawiać z Tobą.
                          • Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 03.03.05, 19:30
                            Jaruś teraz Ty śpisz?
                            • Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 04.03.05, 09:05
                              Możesz tylko porozmawiać.
                              • Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 06.03.05, 18:14
                                Wymyśl sposób kontaktu. Nie interesuje mnie rozmowa na forum.
                              • Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 09.03.05, 09:22
                                Jaruś przychodzi chwila, gdy trzeba oddzielić chłopców od mężczyzn i w dalszym ciągu czekam na kontakt. Sposób nawiązania zależy od Ciebie - wymyśl "coś".
                                • Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 10.03.05, 19:55
                                  Zadzwoń do mnie na komórkę - wiesz kim jestem (jeśli nie wiesz to się dowiedz)
                                  • Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 11.03.05, 16:23
                                    Ok.
                                  • Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 11.03.05, 16:25
                                    Proszę o cierpliwość, wcześniej ją muszę ustalić.
                                    • Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 12.03.05, 12:42
                                      Nie masz Jacku mojej komórki? Wszyscy w Madzie ją mają.
                                      • Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 15.03.05, 17:43
                                        zesrałeś się?
                                        • Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 16.03.05, 18:37
                                          Troszeczkę Cię rozczaruje, ale strasznie spudłowałeś. Wybierz portal i załóż jednorazową pocztę zabezpieczoną hasłem, a podam Ci numer kontaktowy.
                                          • Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:48
                                            Dasz sobie radę. Czekam na telefon.
                                            • Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 17.03.05, 18:33
                                              Ok.
              • Gość: Mig Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:52
                Ha,ha,ha Olo Pan Jacek nie gra w tenisa to po pierwsze a po drugie pływali
                chyba w miednicy, Kośce nie nie mają basenu. Zmyslacie moi grodzy, oj bardzo
                zmyślacie.
    • Gość: Maverick [...] IP: *.w3cache.pl / 195.114.161.* 23.02.05, 16:06
      • Gość: adam Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.udn.pl 24.02.05, 14:40
        Myślicie, że można tak bezkarnie rzucać oskarżeniami i oczerniać firmę na
        publicznym forum. Grubo się mylicie wszelakiej maści forumowi prokuratorzy i
        policjanci skarbowi. Nie zapominajcie, że Wasze adresy IP są logowane w systemie
        informatycznym gazety wyborczej a ta, na wezwanie prokuratury ma obowiązek je
        udostepnić. Waszi dostawcy internetu też, proxy nie czyni Was anonimowymi. Już
        niedługo ktoś się Wam dobierze do dupy. Zobaczymy, jak będziecie rozmawiać z
        prokuratorem, czy z taką samą swobodą jak na forum ?

• Gość: miś kororowy Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.crowley.pl 24.02.05, 14:47
          oczywiście że nie można no chyba, że znajdą swoje potwierdzenie w faktach
          chłopaku
          • Gość: adam Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.02.05, 15:15
            Bardzo proste, prokurator wystepuje z wnioskiem do administratora forum z
            wnioskiem o udostepnienie adresu osoby o nicku Miś kolorowy która tego a tego
            dnia, o tej a tej godzinie, napisała post o treści takiej a takiej. Na forum
            masz widoczne tylko *crowley.pl ale oni mają całość, bez gwiazdki. Potem, mając
            cały adres, występują z wnioskiem do www.crowley.pl/ o pomoc w
            namierzeniu Misia Kolorowego który korzystał z ich proxylub stałego adresu IP, a
            firma Crowley NIE MA PRAWA odmówić im udostępnienia Twoich danych osobowych..

Nie znasz podstawowych zasad działania sieci jak widzę..

Był już w polsce protest studenta, który nawrzucał jakiemuś policjantowi, była
            informacja o zatrzymaniu nastolatka, który na jakimś forum groził prezydentowi i
            jego rodzinie.

Ale tak juz jest, ze jak się niektórym wydaje, że nikt ich nie zidentyfikuje, to
            pozwalają sobie na rzucanie obelg i pomówień. Teraz będą mieli okazję się
            przekonać, że jednak da się ich wziąć za dupę.

• Gość: miś kororowy Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.crowley.pl 24.02.05, 15:27
              przepraszam cię adamie ale muszę dość kategorycznie stwierdzić że nie jesteś
              osobą nazwijmy to zbyt bystrą a to dlatego iż załóżmy idziesz do prokuratora ,
              który załóżmy postanawia się tym zainteresować i co adamie?
              poskarżysz się że tajemniczy ktoś o pseudonimie miś kororowy powiedział ci że
              jesteś głupi
              brawo adasiu
              • Gość: adam Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.02.05, 15:29
                Nie wystąpie ja, wystąpi firma Mada, której fizerunek jest tu szargany przez
                wszelakiej maści znawców i ekspertów.

W kilku postach znalazłem stwierdzenia, za które z powodzeniem mozna pociągnąć
                kogoś do odpowiedzialności.

I co bystrzaku ? Nie wpadłeś na to ?
                • Gość: miś kororowy Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.crowley.pl 24.02.05, 16:02
                  oj adaś adaś kupa śmiechu z tego twojego bezinteresownego zaangażowania w
                  sprawe obrony honoru tego godnego szacunku podmiotu gospodarczego
                  widzisz adaś dla mnie głupotą jest próba straszenia kogoś jaką niewątpliwe
                  podjąłeś stąd proponuje ci przestać straszyć zdjąć okularki włożyć berecik i
                  rajstopki i udać się do prokuratury w celu złozenia zawiadomienia o
                  popełnieniu przestępstwa .
                  ps. odnośnie bystrości mojej uwagi którą zakwestionowałeś odsyłam cie do postu
                  twojego autorstwa w którym w roli zdemaskowanego oszczercy internetowego
                  postawiłeś moją osobę poprzedzając indywidualizującego mnie nicka nawet
                  słowami "na przykład" nie mówiąc wówczas o postach innych osób

acha i jeszcze jedno adaś pomyśl i odpowiedz dlaczego do tej pory słyszałeś
                  tylko o dwóch przypadkach zidentyfikowania osób popełniających przestępstwo
                  oszczerstwa za pośrednictwem internetu
                  oraz pytanie nr 2 adasiu co sie stało z tymi osobami po zatrzymaniu
                  tu przewiduje formę testową i zasugeruje ci trzy odpowiedzi z uwagi na to że
                  odpowiedź jest dość trudna
                  1. odbywają karę długoletniego więzienia
                  2. nałożono na nich wysoką karę grzywny i orzeczono zakaz posługiwania sie
                  komputerem i gry w salonach gier
                  3 nic im się nie stało
                  • Gość: adam Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.02.05, 11:24
                    nałożono spore grzywny pacanie. Zresztą co z tobą dyskutować skoro ty nawet nie
                    wiesz który kodeks reguluje takie sprawy. Takze odpuszcze sobie dyskusje z tobą
                    w mysl zasady : Nie dyskutuj z głupcem bo ktoś może nie zauwazyc roznicy..
                    • Gość: miś kororowy Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.crowley.pl 25.02.05, 11:51
                      też chciałbym skończyć z tobą tą quasi dyskusję tylko wytłumacz mi
                      adasiu ,proszę ,jeszcze tylko jedną kwestię
                      skąd twój kolejny irracjonalny wniosek cytuje
                      "zresztą co z toba dyskutować skoro ty nawet nie wiesz jaki kodeks reguluje te
                      sprawy"
                      chodzi mi tylko na jakiej podstawie dochodzisz do niego doszedłeś
                      to twoja ostatnia szansa zmazania swojego wizerunku rozchisteryzowanego
                      cymbała który z każdym twoim postem utrwala sie w swiadomości spolecznej
                      pozdrawiam
                      • Gość: adam Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.02.05, 13:04
                        na podstawie twoich 3 propozycji. Tam obnażyłes swoje ignoranctwo ;)

Be chłopczyk, a do tego pieniacz.

• Gość: miś kororowy Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.crowley.pl 25.02.05, 13:43
                          oj adaniu taka kompromitacja na koniec dyskusji ale spodziewałem sie tego cóż
                          adasiu te pytania podobnie jak poprzedzająca je wypowiedź mają charakter
                          ironiczny co niestety umknęło twojej uwadze ale jak zauważyłem wcześniej
                          bystrośc nie jest twoją mocną stroną
                          quasi intelektualisto
                          hahahahahahaha
                          pozdrawiam i nie tup już więcej kopytkami bo jak widzisz nic ci z tego nie
                          wychodzi urwisie
                          • Gość: Leoncjo A to niespodzianka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.02.05, 10:29
                            czytając wszystko od poczatku do konca odnioslem wrazenie, ze to ty sie
                            zblazniles bo nie majac w reku zadnych argumentow powiedziales cos niemadrego a
                            nie potrafiles wykazac, ze to jest sluszne.
        • Gość: Mak Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.internet.radom.pl 24.02.05, 14:57
          Tak wyłap wszystkie kafejki internetowe w radomiu jest ich ok. 120
          • Gość: adam Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.02.05, 15:26
            oszustów z Allegro, korzystających tylko z kafejek internetowych, jakoś potrafią
            namierzyć i złapać.

Zresztą wydaje mi się, że 3/4 piszacych tu ludzi ma stałe łącza w domu.
            • Gość: Mak Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.internet.radom.pl 24.02.05, 15:34
              Allegro to inna bajka, wiesz że tam wchodzą w gre numery kont bankowych, a
              pozatym wszystkim to jest wolność słowa a Polsce i każdy może pisać co mu się
              podoba, gorsze rzeczy piszą na forum publicznym.
              • Gość: Marcin Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.udn.pl 24.02.05, 18:03
                Pojęcia nie mam, co się dzieje/działo w firmie MADA i mało mnie to interesuje.
                Co mnie natomiast interesuje to dziwny sposób rozumienia pojęcia "wolność
                słowa". Za często uważane jest ono jako wolność do chamstwa i obrzucania
                obelgami wszystkich innych, zarzucanie przestępstw ot dlatego bo mi się tak
                spodobało. A ci, którzy tak robią w polityce - vide Lepper - uważany jest za
                swojaka, równiachę co to potrafi przypie..ć. I to się nam, społeczeństwu
                podaba... Tfu!
        • Gość: Jaruś Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.udn.pl 26.02.05, 13:58
          Nie mogę się doczekać rozmowy z prokuratorem. Ale co to da jak wszyscy siedzą u
          nich w kieszeni.
          • Gość: Leoncjo Oj ! Tu już możecie przegiąc pałę IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.02.05, 10:28
            to co teraz napisałes, to pomawianie urzednika państwowego. Za to są już wyroki..

• Gość: Pomawiający Re: Oj ! Tu już możecie przegiąc pałę IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.03.05, 09:08
              Taaaaaaaa? Ktorego pomówił ? Pewnie Ciebie! Tak poza tym prawda w oczy kole.
    • Gość: tata Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 25.02.05, 07:24
      złodziei za pysk
    • Gość: mundek Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 28.02.05, 13:05
      to zaklad pracy chronionj 4rodzine Koscow.Nawet chroni ojca
      imatke.Wyremontowano im dom przy ul.Klonowca.Ojciec natomiast reprezentowal
      firme na koszt firmy na wakacjach w cieplych krajach.Bracia Koscowie oczywiscie
      wszystkie madrosci wyniesli z domu.Tu ich nauczyli cwaniactwa ojciec magazynier
      oilnujacy skor i matka poprtierka .Troche odstaje najmlodszy-
      najmadrzejszy,niepalacy i niepijacy.To dlatego wywieziono go w bagazniku do
      lasu.Po co sluchac glupich plotek jak w tym forum i straszyc
      prokuratorem.Prokurator poprozmawia z najmlodszym Koscem i dowie sie wszystkiego
      • Gość: madowa Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 02.03.05, 11:29
        Mysle ,ze trafnie ocenia ten klan rodzinny Mundek z dn,28 lutego.Rodzice,4
        synow ich zony i dorosle juz dzieci.Z tym najmlodszym to zgoda naiwnie dal sie
        wykozystac,ale moze ukartowal to klan.Wielka kom pro mitacja klanu to
        najstarszy pan kierowca udajacy niby dobrego,krytykujacy braci a tempak bez
        wyksztalcenia aspirujacy pokrzywdzonego przez braci.
        • Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 10.03.05, 20:02
          A kto tam k..wa ma wykształcenie?
      • Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 10.03.05, 20:00
        ...najmądrzejszy, niepalący i niepijący... oraz niemyjący się
    • Gość: Grupa II Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.03.05, 18:36

Panaceum na to wszystko byłaby likwidacja wszelkich ZPCHów!!! To jest
      korupcyjny układ cwanych przdsiębiorców i chciwych urzędnikow. A kto na tym
      traci? Oczywiście Ci, dla których miała to być deska ratunku. Pamiętam jak był
      projekt likwidacji i ZPChy skrzyknęły się, zapłaciły premię gratis i na własny
      koszt wysłały do Wwy "manifestujących niepełnosprawnych" w obronie ich miejsc
      pracy (czytaj układu, który daję kasę cwaniakom za nic!!).
      Czy ktoś wie że np ZPCH-em jest np:
      1)Dealer samochodowy Toyota
      2)Restauracja Aapex
      3)Producent torebek Elita
      4)Producent skór ze Skaryszewa Cobratex i wielu innych nie mających nic
      wspólnego z niepełnosprawnymi.

Za dotację, nie płacenie VATu oraz wielu innych ulg i dotacji (np na zakup
      luksusowych samochodów jak Lexus szefa Mady, czy zakup i wyremontowanie
      ośrodków wczasowych, urządzenia luksusowej siłowni, gdzie niepełnosprawny nie
      ćwiczył od momentu jej powstania itd, itp.).Ale skoro mają kasę także napewno
      nie pójdą siedzieć a jeśli za mało posmarują to max. na roczek a majątek i tak
      pozostanie!!!
      • Gość: niepełnosprawny Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:07
        Dodaj jeszcze wytwórnie betonów pod nosem woj. urzedu pracy /policja ds
        zatrudnienia/, co tam robią chorzy ludzie?
    • Gość: Wowo Czy Meblolux to poważna firma ? IP: *.udn.pl 07.03.05, 02:00
      Witam ! Czy Meblolux to poważna firma ? Dlaczego w takim razie po wysłaniu do
      nich maila z zapytaniem zgodnie z danymi zawartymi na stronie
      www.meblolux.com.pl, sewer
      zwraca pocztę ?
      • Gość: iwo Re: Czy Meblolux to poważna firma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 02:21
        Dowiesz sie więcej o Mebloluxie czytając wątek "Mobbing w Mebloluxie".
        Wypowiedzi dotyczą nie tylko mobbingu.
    • Gość: ja Ludzie wezcie sie do roboty IP: *.internet.radom.pl 07.03.05, 14:07
      I tak
    • Gość: I S Praca w Madzie IP: *.internet.radom.pl 07.03.05, 14:16
      Ja pracowałem w Madzie w Dziale Marketngu cztery lata. Mając wcześniej
      doswiadczenie w pracy na podobnym stanowisku, pogłebiłem swoja wiedzę i
      umiejętności w handlu i marketingu. O firmie i włascicielach nie mogę wyrazić
      się żle. Sa wymagający ale potrafią docenić pracę osób które dobrze pracują i
      przynoszą zyski firmie. Mogę powiedzieć że zarobiłem tam niezłe pieniądze.
      Odszedłem z tej firmy dlatego, że raziła mnie niekompetencja niższego personelu
      zarządzającego marketingiem. Polecam Firmę młodym ludziom , którzy chcą nauczyć
      się dobrej pracy. Pozdrawiam Prezesa i Dyrekcję - były pracownik Irek S
      • Gość: MAD(a) max Re: Praca w Madzie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.03.05, 00:02
        no to pocieklo WAZELINKA idz juz bo zal mi Ciebie
        • Gość: XXX Re: Praca w Madzie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 16:54
          WALEZLINY TO I MI ŻAL!W MADZIE NIE CHCIAŁBYM PRACOWAC BO ROBIŁEM TAM JAKO
          GONIEC I TACY TAM PRACUJĄ JAKO GOŃCY I NIE LICZĄ SIĘ Z INNYMI!ŻAL MI TYCH LUDZI!
      • Gość: Jaruś Re: Praca w Madzie IP: *.udn.pl 10.03.05, 20:05
        Z tego co mówiłeś w czasie "parapetówy", to od nich dostałeś kasiorę na
        mieszkanie. Nie dziwię się więc twoim wynurzeniom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka