Gość: gość IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 12:43 Ten zakład pracy chronionej to chyba Mada bo tam w czerwcu było Centralne Biuro Śledcze ale Prezes i tak jest dalej "chory" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 12:51 Ja tam wtedy pracowałam i przezyłam ten horror, kiedy uzbrojeni panowie rozbijali drzwi do firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 12:58 :))))))) Zakład Pracy Chronionej. Też tam byłam na zakupach, ale... bardzo sie dziwnie czułam: unosił sie zapach...afery, lęku, siły. Niezłe fury tam podjeżdżaja. Ponoć centrum odnowy mają? Silownię? Saunę? Kto stoi za Madą? Kaptur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 13:14 Te fury to wiadomo z czego mają - z wyzysku kolonialnego pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ra Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 13:15 A może te fury są po to żeby przewozić inwalidów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: 212.87.3.* 23.02.05, 12:49 jeszcze PFON musi sprawdzić na co są trwonione pieniądze ile jeszcze kupią mieszkań,działek, gdzie pojadą na wczasy? a na szwalni będą pracować za śnieszne pieniądze a Sałata będzie się na nich wyżywał,gdzie jest fundusz socjalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 13:07 A jak się odmienia chory ? - chory - chorszy - .... t..p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mhm Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 13:17 Nie wiesz jak sie odmienia chory- chorszy a on zdrowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota [...] IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 13:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:47 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 16.02.05, 14:11 Ja tez tam kupowałem rękawice robocze , które po pół godziny pracy mozna było wyrzucić a zapłaciłem za nie po 10 zł za parę. Dlatego mają takie fury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojak Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 18.02.05, 12:25 Ja tam pracowałem jako kierowca. Najchętniej by chcieli aby pracować 24 godziny na dobę za 600 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mol Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 18.02.05, 13:19 To dobre !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: 212.87.3.* 18.02.05, 14:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 18.02.05, 14:01 Ta Firma to raj dla bogatych włascicieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 18.02.05, 14:16 A wiecie jakie maja wille z basenami z podgrzewaną wodą (wymiary olimpijskie) a tylko 14 było tych oskarzonych ? a gdzie własciciele firmy chyba zapłacili do sądu kaucje podobno za jednego 500 tys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 18.02.05, 14:42 Ja tam byłem "dyrektorem" az mnie wyrzucili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zazdrośnicy Boziu, ale ZAZDROŚĆ z was kipi maluczcy... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.02.05, 19:50 trzabyło ruszać makówkami kilkanaście lat temu to też by was było stać na foru, domy z basenami "olimpijskimi" kortami tenisowymi itp itd... Kto wtedy zaryzykował ten teraz MA ! Mada zaczynała od wynajętego mieszkania i jednego samochodu dostawczego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: Mada a proces 14 oskarżonych IP: *.internet.radom.pl 21.02.05, 11:42 Tez mi ryzyko korty dla inwalidów na ich koszt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maluczcy Mada nie była od poczatku swojej działalności IP: *.udn.pl 21.02.05, 12:44 ZPCHr .... Szkoda, że byli pracownicy nie podziękują za to, że dzięki tej firmie zarobili na chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: De-de Re: Mada a proces 14 oskarżonych IP: *.internet.radom.pl 22.02.05, 13:46 Zarobili na chleb tylko jakim kosztem - nerwicą i psychicznym wykończeniem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek 3 Re: Boziu, ale ZAZDROŚĆ z was kipi maluczcy... IP: *.udn.pl 07.03.05, 13:16 nie bo od kapitalu zbitego przez Mundka na umywalkach ,muszlach klozetowych .armaturze itp. w panstwowym sklepie.Wiedziaql gdzie byc sprzedawca.Dobrze mu doradzil ojciec .ktory tez na panstwowym magazynie dorobil sie.Mysle ,ze ojcu sie udalu a on skonczy tam ,gdzie juz go przymierzali.Wpierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezorientowana Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 21.02.05, 11:58 Czy może ktoś szerzej napisać jaki związek ma Firma Mada z tym procesem 14 oskarżonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 21.02.05, 14:25 Popytaj byłych i obecnych pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YETI Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 22.02.05, 11:59 Chyba boja się pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M... Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 22.02.05, 12:06 A czyj to cyrk i czyje małpy ? - chyba tego co powiada o myśleniu kroczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.05, 15:49 Z kortów Kośców często korzystał ( nie wiem czy teraz również) ówczesny przewodniczący Rady Miasta , człowiek "nowej"lewicy, były prezes "Czarnych" Jacek Nita. Grałem u Mundka na kortach, a później popływalismy.. chwalił się lewicowy radny koneksjami ze zbójeckim kapitałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 23.02.05, 12:25 Zbójecki kapitał - to nie tylko korty. A wille na Mazurach dla inwalidów, samochody, domy dla rodziny, łapówki dla kopalń za zamówienia byle jakiego towaru- wszystko za pieniądze z PFRON to co ? A może by tak ktoś to sprawdził - warunek bez łapówek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 23.02.05, 15:45 Łapówki dla odbiorców, lewe grupy inwalidzkie (balety z MOPSem), wyłudzenia z ZUSu i PFRONu, podkładane lewe certyfikaty, mobbing, stręczycielstwo, pijaństwo, import dragów sprzedawanych w Fitness Clubie.... Co za śmieszny człowiek pisze o dawaniu na chleb? Ja moje 2,5 roku pracy na stanowisku kierowniczym u tych bandytów odkupiłem dwukrotnym stanem przedzawałowym i półrocznym pobytem w Krychnowicach. Każdy normalny człowiek przenosi się do normalnych firm. Jeżeli ktoś tam zostanie to napewno nie będzie kupował w MediaMarkt. Głośno się mówi o groźbach wobec byłych i odchodzących pracowników, ale czy ktoś da sobie z tym radę? Jestem za "maluczki", jak to napisała pewnie żona właściciela, żeby pokazać prawdę bo nie stać mnie na kupienie spokoju i wolności jak to mam miejsce w przypadku Kośców. Mam na ich temat full materiałów, które zabrałem w czasie mojej pracy i chętnie je udostępnie za drobną opłatą - pożegnają się wtedy z kasą, wolnością, zostawią ich rodziny (bo to dziwkarze i łajdaki).... Mozna będzie wtedy spać spokojnie. Pozdrawiam ex- Madziaków. Jarek G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walencja Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 24.02.05, 13:14 A dlaczego mafia do tej pory działa? - ano dlatego, że z jej łapówek żyją też Urzędnicy Urzędu Skarbowego, ZUSu, MOPSU - a propos MOPS-U "zbiorowe przyznanie grup inwalidzkich" dla pracowników Mady po uprzednim załatwieniu sprawy przez byłego milicjanta pracującego uprzednio w MOPSI-e a obecnie w Madzie - Hasło "Niech żyje korupcja i wszystko można" - to dewiza "Dyrekcji" czy "Zarządu" hgw bo co roku zmieniaja swój status do dalszej zbójecko-mafijnej działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 01.03.05, 20:27 Dziękuję Walencjo za wsparcie duchowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.05, 14:06 zarejestrowali po ta sama nazwą firmę w Warszawie. Stosuja tu podobne metody. Niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybak Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internet.radom.pl 24.02.05, 14:11 W Warszawie to mają już firme od kilku lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.complex.net.pl 25.02.05, 09:19 ip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mig Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:17 Olo, ty w ogóle nie wiesz o czym piszesz MADA jako firma działająca na terenie całego kraju ma oddziały między innymi również w Warszawie. Czyli nie zarejestrowali drugiej działalności pod tą samą nazwą tylko zgodnie z Polskim prawem posiadają jeden lub kilka oddziałów. Przykro czytać wasze posty które są przepełnione nienawiścią do Radomskich firm które działają na naszym trudnym Radomskim rynku i dają NAM ZATRUDNIENIE. Może niech ktoś z was uda się do ludzi tam pracujących i uwolni ich z kajdanów, wyciągnie z tej ciężkiej pracy i da im zatrudnienie u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 26.02.05, 13:52 Uwalniam ich z kajdanów regularnie i w związku z tym pewnie niedługo podpalą mi mieszkanie albo wysadzą samochód. Do mojej firmy przeszło już 5 osób a po każdej mam telefony z pogróżkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 25.02.05, 09:33 Jestem zainteresowany Twoją ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 25.02.05, 09:35 JARUŚ jestem zainteresowany Twoją ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 26.02.05, 13:55 Napewno wiesz kim jestem więc zadzwoń i dostaniesz pracę. Zarobisz więcej i zaoszczędzisz na lekach uspokajających. Pracę oferowałem przktycznie wszystkim więc drogi Yogi powinieneś wiedzieć do kogo się zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 26.02.05, 18:37 Jaruś bardzo mi miło, że chciałeś mnie zatrudnić, ale ja mam chęć na materiały, które posiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 27.02.05, 21:22 A co byś chciał z tym zrobić - zniszczyć czy opublikować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 01.03.05, 20:25 Drogi Yogi zadałem Ci pytanie. Nie odpowiadasz - to znaczy, że zenek znalazł na mnie inny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:50 Przepraszam Cię, że tak późno odpowiadam, ale nie było mnie kilka dni. Chciałbym ocenić te materiały i porozmawiać z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 03.03.05, 19:30 Jaruś teraz Ty śpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 04.03.05, 09:05 Możesz tylko porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 06.03.05, 18:14 Wymyśl sposób kontaktu. Nie interesuje mnie rozmowa na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 09.03.05, 09:22 Jaruś przychodzi chwila, gdy trzeba oddzielić chłopców od mężczyzn i w dalszym ciągu czekam na kontakt. Sposób nawiązania zależy od Ciebie - wymyśl "coś". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 10.03.05, 19:55 Zadzwoń do mnie na komórkę - wiesz kim jestem (jeśli nie wiesz to się dowiedz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 11.03.05, 16:23 Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 11.03.05, 16:25 Proszę o cierpliwość, wcześniej ją muszę ustalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 12.03.05, 12:42 Nie masz Jacku mojej komórki? Wszyscy w Madzie ją mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 15.03.05, 17:43 zesrałeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 16.03.05, 18:37 Troszeczkę Cię rozczaruje, ale strasznie spudłowałeś. Wybierz portal i załóż jednorazową pocztę zabezpieczoną hasłem, a podam Ci numer kontaktowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:48 Dasz sobie radę. Czekam na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 17.03.05, 18:33 Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mig Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:52 Ha,ha,ha Olo Pan Jacek nie gra w tenisa to po pierwsze a po drugie pływali chyba w miednicy, Kośce nie nie mają basenu. Zmyslacie moi grodzy, oj bardzo zmyślacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick [...] IP: *.w3cache.pl / 195.114.161.* 23.02.05, 16:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.udn.pl 24.02.05, 14:40 Myślicie, że można tak bezkarnie rzucać oskarżeniami i oczerniać firmę na publicznym forum. Grubo się mylicie wszelakiej maści forumowi prokuratorzy i policjanci skarbowi. Nie zapominajcie, że Wasze adresy IP są logowane w systemie informatycznym gazety wyborczej a ta, na wezwanie prokuratury ma obowiązek je udostepnić. Waszi dostawcy internetu też, proxy nie czyni Was anonimowymi. Już niedługo ktoś się Wam dobierze do dupy. Zobaczymy, jak będziecie rozmawiać z prokuratorem, czy z taką samą swobodą jak na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś kororowy Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.crowley.pl 24.02.05, 14:47 oczywiście że nie można no chyba, że znajdą swoje potwierdzenie w faktach chłopaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.02.05, 15:15 Bardzo proste, prokurator wystepuje z wnioskiem do administratora forum z wnioskiem o udostepnienie adresu osoby o nicku Miś kolorowy która tego a tego dnia, o tej a tej godzinie, napisała post o treści takiej a takiej. Na forum masz widoczne tylko *crowley.pl ale oni mają całość, bez gwiazdki. Potem, mając cały adres, występują z wnioskiem do www.crowley.pl/ o pomoc w namierzeniu Misia Kolorowego który korzystał z ich proxylub stałego adresu IP, a firma Crowley NIE MA PRAWA odmówić im udostępnienia Twoich danych osobowych.. Nie znasz podstawowych zasad działania sieci jak widzę.. Był już w polsce protest studenta, który nawrzucał jakiemuś policjantowi, była informacja o zatrzymaniu nastolatka, który na jakimś forum groził prezydentowi i jego rodzinie. Ale tak juz jest, ze jak się niektórym wydaje, że nikt ich nie zidentyfikuje, to pozwalają sobie na rzucanie obelg i pomówień. Teraz będą mieli okazję się przekonać, że jednak da się ich wziąć za dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś kororowy Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.crowley.pl 24.02.05, 15:27 przepraszam cię adamie ale muszę dość kategorycznie stwierdzić że nie jesteś osobą nazwijmy to zbyt bystrą a to dlatego iż załóżmy idziesz do prokuratora , który załóżmy postanawia się tym zainteresować i co adamie? poskarżysz się że tajemniczy ktoś o pseudonimie miś kororowy powiedział ci że jesteś głupi brawo adasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.02.05, 15:29 Nie wystąpie ja, wystąpi firma Mada, której fizerunek jest tu szargany przez wszelakiej maści znawców i ekspertów. W kilku postach znalazłem stwierdzenia, za które z powodzeniem mozna pociągnąć kogoś do odpowiedzialności. I co bystrzaku ? Nie wpadłeś na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś kororowy Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.crowley.pl 24.02.05, 16:02 oj adaś adaś kupa śmiechu z tego twojego bezinteresownego zaangażowania w sprawe obrony honoru tego godnego szacunku podmiotu gospodarczego widzisz adaś dla mnie głupotą jest próba straszenia kogoś jaką niewątpliwe podjąłeś stąd proponuje ci przestać straszyć zdjąć okularki włożyć berecik i rajstopki i udać się do prokuratury w celu złozenia zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa . ps. odnośnie bystrości mojej uwagi którą zakwestionowałeś odsyłam cie do postu twojego autorstwa w którym w roli zdemaskowanego oszczercy internetowego postawiłeś moją osobę poprzedzając indywidualizującego mnie nicka nawet słowami "na przykład" nie mówiąc wówczas o postach innych osób acha i jeszcze jedno adaś pomyśl i odpowiedz dlaczego do tej pory słyszałeś tylko o dwóch przypadkach zidentyfikowania osób popełniających przestępstwo oszczerstwa za pośrednictwem internetu oraz pytanie nr 2 adasiu co sie stało z tymi osobami po zatrzymaniu tu przewiduje formę testową i zasugeruje ci trzy odpowiedzi z uwagi na to że odpowiedź jest dość trudna 1. odbywają karę długoletniego więzienia 2. nałożono na nich wysoką karę grzywny i orzeczono zakaz posługiwania sie komputerem i gry w salonach gier 3 nic im się nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.02.05, 11:24 nałożono spore grzywny pacanie. Zresztą co z tobą dyskutować skoro ty nawet nie wiesz który kodeks reguluje takie sprawy. Takze odpuszcze sobie dyskusje z tobą w mysl zasady : Nie dyskutuj z głupcem bo ktoś może nie zauwazyc roznicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś kororowy Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.crowley.pl 25.02.05, 11:51 też chciałbym skończyć z tobą tą quasi dyskusję tylko wytłumacz mi adasiu ,proszę ,jeszcze tylko jedną kwestię skąd twój kolejny irracjonalny wniosek cytuje "zresztą co z toba dyskutować skoro ty nawet nie wiesz jaki kodeks reguluje te sprawy" chodzi mi tylko na jakiej podstawie dochodzisz do niego doszedłeś to twoja ostatnia szansa zmazania swojego wizerunku rozchisteryzowanego cymbała który z każdym twoim postem utrwala sie w swiadomości spolecznej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.02.05, 13:04 na podstawie twoich 3 propozycji. Tam obnażyłes swoje ignoranctwo ;) Be chłopczyk, a do tego pieniacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś kororowy Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.crowley.pl 25.02.05, 13:43 oj adaniu taka kompromitacja na koniec dyskusji ale spodziewałem sie tego cóż adasiu te pytania podobnie jak poprzedzająca je wypowiedź mają charakter ironiczny co niestety umknęło twojej uwadze ale jak zauważyłem wcześniej bystrośc nie jest twoją mocną stroną quasi intelektualisto hahahahahahaha pozdrawiam i nie tup już więcej kopytkami bo jak widzisz nic ci z tego nie wychodzi urwisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leoncjo A to niespodzianka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.02.05, 10:29 czytając wszystko od poczatku do konca odnioslem wrazenie, ze to ty sie zblazniles bo nie majac w reku zadnych argumentow powiedziales cos niemadrego a nie potrafiles wykazac, ze to jest sluszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mak Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.internet.radom.pl 24.02.05, 14:57 Tak wyłap wszystkie kafejki internetowe w radomiu jest ich ok. 120 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.02.05, 15:26 oszustów z Allegro, korzystających tylko z kafejek internetowych, jakoś potrafią namierzyć i złapać. Zresztą wydaje mi się, że 3/4 piszacych tu ludzi ma stałe łącza w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mak Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.internet.radom.pl 24.02.05, 15:34 Allegro to inna bajka, wiesz że tam wchodzą w gre numery kont bankowych, a pozatym wszystkim to jest wolność słowa a Polsce i każdy może pisać co mu się podoba, gorsze rzeczy piszą na forum publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.udn.pl 24.02.05, 18:03 Pojęcia nie mam, co się dzieje/działo w firmie MADA i mało mnie to interesuje. Co mnie natomiast interesuje to dziwny sposób rozumienia pojęcia "wolność słowa". Za często uważane jest ono jako wolność do chamstwa i obrzucania obelgami wszystkich innych, zarzucanie przestępstw ot dlatego bo mi się tak spodobało. A ci, którzy tak robią w polityce - vide Lepper - uważany jest za swojaka, równiachę co to potrafi przypie..ć. I to się nam, społeczeństwu podaba... Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Myślisz, że jesteś anonimowy ? IP: *.udn.pl 26.02.05, 13:58 Nie mogę się doczekać rozmowy z prokuratorem. Ale co to da jak wszyscy siedzą u nich w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leoncjo Oj ! Tu już możecie przegiąc pałę IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.02.05, 10:28 to co teraz napisałes, to pomawianie urzednika państwowego. Za to są już wyroki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomawiający Re: Oj ! Tu już możecie przegiąc pałę IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.03.05, 09:08 Taaaaaaaa? Ktorego pomówił ? Pewnie Ciebie! Tak poza tym prawda w oczy kole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 25.02.05, 07:24 złodziei za pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 28.02.05, 13:05 to zaklad pracy chronionj 4rodzine Koscow.Nawet chroni ojca imatke.Wyremontowano im dom przy ul.Klonowca.Ojciec natomiast reprezentowal firme na koszt firmy na wakacjach w cieplych krajach.Bracia Koscowie oczywiscie wszystkie madrosci wyniesli z domu.Tu ich nauczyli cwaniactwa ojciec magazynier oilnujacy skor i matka poprtierka .Troche odstaje najmlodszy- najmadrzejszy,niepalacy i niepijacy.To dlatego wywieziono go w bagazniku do lasu.Po co sluchac glupich plotek jak w tym forum i straszyc prokuratorem.Prokurator poprozmawia z najmlodszym Koscem i dowie sie wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madowa Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 02.03.05, 11:29 Mysle ,ze trafnie ocenia ten klan rodzinny Mundek z dn,28 lutego.Rodzice,4 synow ich zony i dorosle juz dzieci.Z tym najmlodszym to zgoda naiwnie dal sie wykozystac,ale moze ukartowal to klan.Wielka kom pro mitacja klanu to najstarszy pan kierowca udajacy niby dobrego,krytykujacy braci a tempak bez wyksztalcenia aspirujacy pokrzywdzonego przez braci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 10.03.05, 20:02 A kto tam k..wa ma wykształcenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.udn.pl 10.03.05, 20:00 ...najmądrzejszy, niepalący i niepijący... oraz niemyjący się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grupa II Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.03.05, 18:36 Panaceum na to wszystko byłaby likwidacja wszelkich ZPCHów!!! To jest korupcyjny układ cwanych przdsiębiorców i chciwych urzędnikow. A kto na tym traci? Oczywiście Ci, dla których miała to być deska ratunku. Pamiętam jak był projekt likwidacji i ZPChy skrzyknęły się, zapłaciły premię gratis i na własny koszt wysłały do Wwy "manifestujących niepełnosprawnych" w obronie ich miejsc pracy (czytaj układu, który daję kasę cwaniakom za nic!!). Czy ktoś wie że np ZPCH-em jest np: 1)Dealer samochodowy Toyota 2)Restauracja Aapex 3)Producent torebek Elita 4)Producent skór ze Skaryszewa Cobratex i wielu innych nie mających nic wspólnego z niepełnosprawnymi. Za dotację, nie płacenie VATu oraz wielu innych ulg i dotacji (np na zakup luksusowych samochodów jak Lexus szefa Mady, czy zakup i wyremontowanie ośrodków wczasowych, urządzenia luksusowej siłowni, gdzie niepełnosprawny nie ćwiczył od momentu jej powstania itd, itp.).Ale skoro mają kasę także napewno nie pójdą siedzieć a jeśli za mało posmarują to max. na roczek a majątek i tak pozostanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepełnosprawny Re: Proces 14 oskarzonych a Firma Mada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:07 Dodaj jeszcze wytwórnie betonów pod nosem woj. urzedu pracy /policja ds zatrudnienia/, co tam robią chorzy ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wowo Czy Meblolux to poważna firma ? IP: *.udn.pl 07.03.05, 02:00 Witam ! Czy Meblolux to poważna firma ? Dlaczego w takim razie po wysłaniu do nich maila z zapytaniem zgodnie z danymi zawartymi na stronie www.meblolux.com.pl, sewer zwraca pocztę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: Czy Meblolux to poważna firma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 02:21 Dowiesz sie więcej o Mebloluxie czytając wątek "Mobbing w Mebloluxie". Wypowiedzi dotyczą nie tylko mobbingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ludzie wezcie sie do roboty IP: *.internet.radom.pl 07.03.05, 14:07 I tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I S Praca w Madzie IP: *.internet.radom.pl 07.03.05, 14:16 Ja pracowałem w Madzie w Dziale Marketngu cztery lata. Mając wcześniej doswiadczenie w pracy na podobnym stanowisku, pogłebiłem swoja wiedzę i umiejętności w handlu i marketingu. O firmie i włascicielach nie mogę wyrazić się żle. Sa wymagający ale potrafią docenić pracę osób które dobrze pracują i przynoszą zyski firmie. Mogę powiedzieć że zarobiłem tam niezłe pieniądze. Odszedłem z tej firmy dlatego, że raziła mnie niekompetencja niższego personelu zarządzającego marketingiem. Polecam Firmę młodym ludziom , którzy chcą nauczyć się dobrej pracy. Pozdrawiam Prezesa i Dyrekcję - były pracownik Irek S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAD(a) max Re: Praca w Madzie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.03.05, 00:02 no to pocieklo WAZELINKA idz juz bo zal mi Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Praca w Madzie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 16:54 WALEZLINY TO I MI ŻAL!W MADZIE NIE CHCIAŁBYM PRACOWAC BO ROBIŁEM TAM JAKO GONIEC I TACY TAM PRACUJĄ JAKO GOŃCY I NIE LICZĄ SIĘ Z INNYMI!ŻAL MI TYCH LUDZI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruś Re: Praca w Madzie IP: *.udn.pl 10.03.05, 20:05 Z tego co mówiłeś w czasie "parapetówy", to od nich dostałeś kasiorę na mieszkanie. Nie dziwię się więc twoim wynurzeniom. Odpowiedz Link Zgłoś