Dodaj do ulubionych

Technikum Hotelarskie

IP: *.server.ntl.com 02.09.01, 15:15
Skoro tak wszyscy pisza o swoich szkolach, to czas na NAS!
Jest nas zdecydowanie mniej, coz - mielismy byc elita...
Wszyscy powinnismy sie znac, a moze kiedys zorganizujemy Bal Absolwentow.
Zyjecie jeszcze?
Co porabiacie?
KArol Vth (1999)
Pozdrowionka dla wszystkich!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ogru Re: Technikum Hotelarskie IP: *.radom.pl 03.09.01, 23:39
      A pamietasz Karol kogoś z TH która byla przed wami(95)
      • Gość: karolekp Re: Technikum Hotelarskie IP: *.server.ntl.com 04.09.01, 14:52
        Wtedy bylem w drugiej klasie, ale pamietam, ze bylo tylko dwoch (?) chlopakow i
        kilka bardzo ladnych dziewczyn.
        Pozdrowionka
        Pracujesz w branzy?
        • Gość: ogru Re: Technikum Hotelarskie IP: *.radom.pl 04.09.01, 18:35
          a ja pamietam ze bylo pare chlopaków,kilkanaście fajnych panien i ciebie tez
          pamietam.Mozna powiedzież ze pracuje po fachu, ale nie w
          hotelarstwie....pozdrawiam
          • Gość: ogru Re: Technikum Hotelarskie IP: *.radom.pl 04.09.01, 18:36
            A ty co teraz porabiasz????????????//
            • Gość: karolekp Re: Technikum Hotelarskie IP: *.server.ntl.com 05.09.01, 12:13
              Gość portalu: ogru napisał(a):

> A ty co teraz porabiasz????????????//
              A ja Ciebie pewnie tez pamietam, ale nie wiem dokladnie kim jestes.
              Jestem pilotem wycieczek i studiuje na Awf-ie w Warszawie.
              Pozdrowionka

• Gość: ogru Re: Technikum Hotelarskie IP: *.radom.pl 06.09.01, 01:01
                Bylo nas dwóch ,ja jestem Marcin witam.Siedisz na codzień w wawie?Jesteś
                pilotem wycieczek i pracujesz moze w jakim biurze podrózy?Szukam fajnej oferty
                na początku pażdziernika.POzdrawiam
                • Gość: karolekp Re: Technikum Hotelarskie IP: *.server.ntl.com 11.09.01, 16:32
                  Ogru, dobry pilot wspolpracuje z wieloma biurami podrozy, pilotowanie to
                  zajecie bardzo przyjemne, niestety jako student "dzienny" nie mam za duzo
                  czasu. nie pomoge Ci za bardzo z oferta, ale polecam "last minute", a kumpli w
                  Vingu mam...
                  Pozdrowionka
                  P.s Cos mi sie wydaje, ze tylko my tu frekwencje robimy, gdzie jest
                  reszta "hotelarzy"?
                • Gość: Grzechu Re: Technikum Hotelarskie IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 22.12.04, 07:39
                  pozdrawiam wszystkie dziewczyny z obecnych TH! jam absolwent 1998 Grzechu. Było
                  nas sześciu: Śmiałek, Wielocha, Kacper, Demski, Mrówa no i ja. Było super. Jezu
                  jak ja bym chciał tam teraz wrócić. Człowiek nie doceniał do końca tego co
                  wtedy miał. ale teraz też jest ok. Pozdrowienia dla s. Radka, s. Kowala, s.
                  Chrzanowskiego ( Ja, natuerlich!), i dla wszystkich ludzi, którzy stworzyli w
                  tej szkole taki niesamowity klimat. PS. jak by jakaś maturzystka chciała to
                  mogę z nią na studniówkę polecieć. Grzechu Th 1998. Pozdrowienia dla TH 1999!
                  • Gość: S.K. Re: Technikum Hotelarskie IP: *.udn.pl 26.12.04, 11:57
                    Dzięki za pozdrowienia Grzechu.Też bym się chętnie cofnął do tamtych lat. Pozdrowienia!!!
        • Gość: Pseudonim Re: Technikum Hotelarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:28
          F RZKOLE MORZNA SIEM DURZO NAÓCZYĆ :)
        • Gość: pSEUdOniM2 Re: Technikum Hotelarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:28
          NIC NIE PISZ
        • Gość: mĘZIK łUKANIO Re: Technikum Hotelarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:29
          DOMINIISIU BARDZO CIE KOCHAM I NIKGO OPROCZ CIEBIE...NIE ZDRADZILEM JESTES
          KOCHANA I BOSKA
          • Gość: pazur Re: Technikum Hotelarskie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.10.04, 23:19
            czy ktoś pamięta dziweczynę o imieniu Gabriela, Gabrysia ... jakiś namiat ;)))
            • Gość: Mariusz Re: Technikum Hotelarskie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.11.04, 20:03
              oczywiście, że pamietam! Ale ona pewnie mnie nie pamięta. Zawsze chodziła z
              zadartym noskiem. Nie zwracała na nikogo uwagi. Nieźła laseczka! Wszyscy sie w
              niej kochalismy!!!!! Podobno mieszka w Warszawie. Czy ktoś ma jakiś na nią
              namiar??? Bede wdzięczny!!! Mariusz z V TH
      • Gość: gelo Re: Technikum Hotelarskie IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 06.07.06, 13:17
        Hej ho! hej ho!, żyje z was jeszcze kto?? ale cisza u nas
        hotelarze, odezwijcie się
    • Gość: karolekp Re: Technikum Hotelarskie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 12:50
      Ludzie - naprawde nie ma NAS wiecej???
      • Gość: bliźnięt Re: Technikum Hotelarskie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 12:19
        Karolku nie denerwuj się masz teraz dwójkę nowych hotelarzy? Teraz my będziemy
        robiły frekwencję
        • Gość: karolekp Ogru slyszysz??? IP: *.man.polbox.pl 13.11.01, 21:13
          O rany sa nowi!!!
          Ogru slyszysz i to Blizniaczki - moje Blizniaczki, z mojej klasy!!!
        • Gość: Krzysiek Re: Technikum Hotelarskie IP: *.brzezno.gda.pl 15.04.04, 21:47
          normalnie łza mi się w oku zakręciła jak zobaczyłem "naszych"
          odświeżę ten wątek bo jestem wzruszony
          szukamy kolejnych hotelarzy -Karol, Bliźniaczki, Ponczo i Ja (Krzysiek) kto
          następny?
          Św.p. Jacek Kaczmarksi śpiewał "co się stało z naszą klasą?"
          teraz sam mam ochotę spotkać sie z Wamiwszystkim wziąć gitarę i to zaśpiewać
          całuję Was z Gdańska

papap
    • Gość: karolekp Re: Technikum Hotelarskie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 12:39
      Hotelarze nie spac, gdzie jest nastepne pokolenie?????/
    • Gość: wakarpl Re: Technikum Hotelarskie IP: *.server.ntl.com 23.08.02, 22:13
      sa jacys nowi absolwenci?
      • Gość: Patyczak Re: Technikum Hotelarskie IP: *.tkdami.net 16.05.03, 17:48
        Szukałam, szukałam i ten temacik jakos mi umknął :) A tu prosze i kto to pisze?
        Karolek ;) Co do młodego pokolenia, to może sie tam doczekasz własnej siostry?
        Ale... szkoła nie robi fantastycznego wrażenia... :( Jestem w kropce :)
        • Gość: karolekp Re: Technikum Hotelarskie IP: *.tkdami.net 04.08.03, 02:51
          Mloda jestes Patyczaku, to nie pekaj, ja bardzo chcialbym miec teraz Twoje lata
          i znowu isc do tej szkoly, no moze byc w srodku nauki. Studia sa fajne, ale
          szkole srednia wspominam chyba lepiej, ale mialem extra klase.
          • wakarpl Re: Technikum Hotelarskie 16.04.04, 15:24
            No prosze!
            Krzysiek odswiezyl moj watek:)
            Ile to juz lat, a juz powstal konkurencyjny, poki co rzadzi Vth z 1999 roku,
            namowie jeszcze Poncza, zeby sie tu wpisal.
            Trzyamj sie w tym Gdansku, predzej czy pozniej sie spotkamy,a le moze wreszcie
            w Radomiu, a nie tylko i wylacznie na Brzeznie:)
    • Gość: seba Re: Technikum Hotelarskie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.10.04, 13:54
      Pozdrowienia dla hotelarzy, szczególnie dla Vth(1999)
      • Gość: magda asia iza Re: Technikum Hotelarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:27
        jestemy uczennicami szkoły hotelarskiej i mamy nadzieję że dotrwamy do końca
        DAMY RADĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: Ewelina and Moniś Re: Technikum Hotelarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:31
          siedzę wygodnie w tramwaju a obok stoi kobieta starszaaaaaa, nie ustępuje
          miejsca bo wychodzę z założenia, że im starsza tym wytrwalszaaaaaa! Złoooo,
          złooo
    • Gość: Elita z II THb Re: Technikum Hotelarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:26
      BARDZO KOCHAMY SORKE ZIEMNICKA NIECH SORKA NIE BEDZIE ZŁA NIECH SORKA ZMOWI
      MODLITWE ZA SWOICH PRZODKOW I NIE BEDZIE JUZ SMUTNA DZIEKUJEMY POZDRAWIAMY eLo
      ZiOm ! :)
      • Gość: Lol Re: Technikum Hotelarskie IP: *.udn.pl 29.10.04, 13:46
        No, noo... "elitarna" 2thb sie zawsze musi podlizac :D nawet na forum.
        Gratulujemy pomysłu :D Zwłaszcza, ze na to forum to nawet Dyrekcja zagląda :P

Ps. Pozdrowionka dla naszego Zarządu Szkolnego ;) (czyt. Dyrekcji)
        • wakarpl Re: Technikum Hotelarskie 17.09.05, 22:06
          Dyrekcja zaglada na forum??
          Hmmm, ten watek lata temu zalozylem, ale sa juz dwa, wiec trzymajmy je oba na
          gorze i piszcie i moze niech Dyrekcja sprobuje zrobic jakis zjazd absolwentow??
          Kazda okazja jest dobra.
          Vth - 1999 Rulez ;P
          • lutea Re: Technikum Hotelarskie 17.09.05, 22:51
            a zna ktoś może karola kacperczyka????
          • Gość: Gelo Re: Technikum Hotelarskie IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 21.09.05, 14:59
            Do ludzi, którzy w tej chwili się uczą w TH: Jak tam teraz jest?
            Weranda odezwij się
            • Gość: Mucha Re: Technikum Hotelarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:03
              siema gelu co tam słychać?
              • Gość: Gelo Re: Technikum Hotelarskie IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 14.11.05, 10:30
                A w porządeczku. spoko, spoko. Irek w Dublinie siedzi, miał plany żeby do
                Sydney polecieć, ale z tego co wiem, to jednak zmienił zdanie. Ja w Radomiu
                siedze, ale zastanawiam się czy gdzieś dalej nie wyskoczyć. Jonek w Venezii
                robi z Hryniukiem, ok ok.
                • Gość: Mucha Re: Technikum Hotelarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:11
                  pracuja a Hryniek i Misiek spodziewaja sie potomków. a ty nic nie planujesz?
    • aga2309 Re: Technikum Hotelarskie 15.11.05, 16:25
      matura 2002... czy ktoś tu zagląda od wych. Góreckiej???
    • Gość: czeska Re: Technikum Hotelarskie IP: 82.139.32.* 24.11.05, 10:19
      Witam. Zastanawiam się czemu faktycznie tak mało się kontaktujemy.
      Wystarczyłoby napisać parę zdań od czasu do czasu. Często pojawia się wątek
      o "Balu Absolwentów". To nie dyrekcja organizuje tylko absolwenci. Mam pytanie
      do wszystkich absolwentów. Czy udało Wam się spotkać choć z klasą?
      • Gość: Gelo Re: Technikum Hotelarskie IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 28.11.05, 08:44
        Takie spotkanie to dobry pomysł, lecz jak z większością inicjatyw szanse na
        powodzenie marne. Z uwagi na liczbę osób, które na tym forum się odzywają.
        Trzeba mieć nadzieję. Ja z ludźmi z mojej klasy kompletnie nie mam kontaktu. Z
        jedną kumpelą później jeszcze studiowałem (tak Kasia, to o Tobie mówię) ale
        zrobiła to co robi 90% młodych ludzi w Polsce, czyli emigrowała do Londynu, i
        wracać w najbliższym czasie absolutnie nie ma zamiaru. Zaczynam się powoli
        denerwować, połowa moich znajomych już wyjechała, niektórzy o tym już nieśmiało
        przebąkują, ja też się zastanawiam. Najbliższy rok musi przynieść rozwiązanie.
        Hej. Spotkajmy się.
    • Gość: Gelo Re: Technikum Hotelarskie IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 28.11.05, 08:28
      Witam, witam i wszystkich pozdrawiam. Szczególne pozdrowienia dla Ciebie
      CZESKA! .... mamy już zimę, powoli mikołaje wylegną na ulice itp. jak co roku.
      Ja właśnie w pracy się męczę, muszę ostatki odchorować, ale ogólnie jest ok.
      Ciekaw jestem jak teraz wygląda nasza szkoła, co się w szatniach dzieje, jacy
      ludzie są, czy kontynuowana jest szlachetna tradycja wycieczek w góry. Aż wstyd
      przyznać, ale już ponad rok nigdzie nie byłem,a to czasu nie ma, a to coś
      innego. W najbliższym czasie muszę gdzieś wyskoczyś, bo w przeciwnym razie mózg
      mi się ugotuje. Im dalej, tym lepiej, okazja jest -tzw. "sylwester". Zebrałem
      już małą ekipkę do Berlina. Jak ktoś ma ochotę, to zapraszam. Im więcej, tym
      lepiej. Pozdrowienia. Szczególne pozdrowienia dla CZESKIEJ
      • Gość: czeska Re: Technikum Hotelarskie IP: 82.139.32.* 28.11.05, 21:55
        Witajcie!!!
        Fakt zima wiele chęci mrozi i zachęca do siedzenia w ciepłym domku. Choć ja nie
        przepadam za mrozami, ale przetrzymam, bo jest nadzieja na wiosnę.
        Mam wrażenie, że wiele osób po hotelarskim jest zarażonych chęcią wyjazdów.
        Gdzieś trzeba wyskoczyć, by nie zwariować w szarej rzeczywistości.
        Tęsnko mi za górami, Krakowem itp. choć wszelkie wyjazdy miłe są dla ducha.
        Pozdrawiam i wyjeżdżajcie by ładować swoje baterie.
        Gelu ... trzymam kciuki za Twój wyjazd do Berlina. O szkole może kiedyś pogadamy
    • Gość: mlanka Re: Technikum Hotelarskie IP: *.135.udn.pl 28.12.05, 15:05
      ja aktualnie chodzę do technikum hotelarskiego... moze cos podpowiecie o
      nauczycielach... bo jetsem dopiero w 1 klasie
      • Gość: Gelo Re: Technikum Hotelarskie IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 29.12.05, 07:40
        Nie ma co wymieniać z nazwiska, ale zapewniam Cię że będziesz poza bardzo
        małymi wyjątkami zadowolona. Są w porządku, nawet ci, którzy mogą się wydać na
        początku niezbyt fajni,po dobrym poznaniu okazują się bardzo w porządku.
        Kurcze, ale masz fajnie, że dopiero zaczynasz....
        • Gość: wakarpl Re: Technikum Hotelarskie IP: *.devs.futuro.pl 29.12.05, 16:38
          Swieta prawda, ale masz fajnie, ze dopiero zaczynasz.
          Matura 99 sie spotyka, w malym gronie ale stalym.
          Mamy juz taka tradycje, ze w swieta sie spotykamy z chlopakami, mimo iz kazdy
          mieszka poza Radomiem. W tym roku tez sie udalo, bylem ja, Ponczo, Misiek i
          Jonek i bylo fajnie. Krzysiek nie dojechal bo biedak w Gdansku siedzi, ale moze
          na nastepne swieta wieksza paka damy rade.
          Pozrowienia
          • Gość: wakarpl Re: Technikum Hotelarskie IP: *.devs.futuro.pl 28.01.06, 15:39
            Halo, ferie juz sie skonczyly, co tam slychac hotelarze?
            • Gość: Cbsik Re: Technikum Hotelarskie IP: 80.51.253.* 09.02.06, 21:24
              He he a ja jestem Young Blood w Hotelarstwie ! :D II THC ( nazwa mowi sama za
              siebie) Technikum Hotelarskie w Suchej Besk :) jak by ktos cos chcial gg 6490937
              ::)pzdr
            • Gość: Mucha Re: Technikum Hotelarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:52
              witam co uciebie słychać Karolek?
              Co porabiasz i gdzie mieszkasz?
              • Gość: wakarpl Re: Technikum Hotelarskie IP: *.devs.futuro.pl 17.02.06, 18:42
                Mieszkam sobie w okolicach Katowic, jest fajnie, ale zycie uczniowskie i
                studenckie bylo super. Pracuje jako ph w czeskiej firmie stomatologicznej.
                • Gość: Mucha Re: Technikum Hotelarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:48
                  to fajnie a co cie rzuciło w tamte strony?
                  • Gość: wakarpl Re: Technikum Hotelarskie IP: *.devs.futuro.pl 15.03.06, 19:01
                    praca...
                    Nie zartuje... a jak myslisz??
                    ZONA!!
    • Gość: Czeska Re: Technikum Hotelarskie IP: 82.139.32.* 16.03.06, 23:49
      Witam wszystkich Hotelarzy!!!
      Jak się macie tej "pięknej" zimy?
      Mam pytanko o Karola Śmiałka? Co on porabia? Czy skończył szkołę aktorską?
      Takie wieści do mnie dotarły i ostatnio z kimś rozmawiałam i nie umiałam
      odpowiedzieć na to pytanie, co porabia.
      Ja jestem nadal w Radomiu i jak na razie nic i nikt nie zapowiada, że wyjadę
      stąd.
      Pozdrawiam
      • Gość: Gelo Re: Technikum Hotelarskie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.03.06, 23:17
        Witaj Czeska. Z tego co ja wiem Karol już szkołę skończył, ja osobiście mam
        zamiar w najbliższym czasie go namierzyć i spotkać się.
        Karola można śledzić w necie np:
        www.alchemia.com.pl/id,101,galeria.html
        www.alchemia.com.pl/id,449,wydarzenie.html
        www.e-teatr.pl/pl/artykuly/21811.html
        www.teatr.dlawas.com/tdw/index.php?option=com_content&task=view&id=316&Itemid=54
        itd, itd.

pozdrowienia
        • wakarpl Re: Technikum Hotelarskie 20.03.06, 17:55
          Ostatnio chwalilem sie znajmomym, ze chlopak z naszej szkoly, konkretnie z rok
          starszej klasy wystepowal w Debiutach... oj chyba wszysycy wtedy ogladali.

A teraz sobie siedze w sieci, czytam radomski dodatek do Wyborczej i patrze, ze
          sor Cichy moze bedzie kandydatem na prezydenta Radomia, no, no!!
          • Gość: Seba Re: Technikum Hotelarskie IP: 82.139.52.* 09.09.06, 13:25
            Karolku czy ty jeszcze bywasz w Radomiu?
            Odezwij sie jak bedziesz.
            Ja się jak na razie stąd nie ruszam.
    • Gość: Gelo Re: Technikum Hotelarskie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.04.06, 08:24
      odezwijcie się, już nas wyrzuca z pierwszej strony
      • Gość: Mucha Re: Technikum Hotelarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:58
        Co tam słychać w świecie hotelarzy?
        • Gość: wakarpl Re: Technikum Hotelarskie IP: 217.153.81.* 23.09.06, 16:22
          Zyjecie???
          U mnie wszsytko w porzadku!
          Ale nikt sie juz dawno nie odzywal, dajcie glos:), Mlodziez tez moze:)
          • Gość: Seba Re: Technikum Hotelarskie IP: 82.139.52.* 09.10.06, 21:54
            Żyje!!!
            Kiedy będziesz w Radomiu?
            • Gość: Kamilka:) Re: Technikum Hotelarskie IP: *.135.udn.pl 10.10.06, 14:04
              To jak młodziez tez może to ja w imieniu calej młodziezy hotelarskiego pozdrowie
              wszytskich udzielających sie na tym forum:)
              • Gość: wakarpl Re: Technikum Hotelarskie IP: 217.153.81.* 13.10.06, 15:38
                Kamilka?

Kim jestes:)

Teraz chodzisz do szkoly??

Jesli chodzi o mnie Seba to w RAdomiu bywam 2-3 razy do roku, niestety.
                • Gość: wakarpl Re: Technikum Hotelarskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:28
                  zyjecie??
                  • Gość: patyczek Re: Technikum Hotelarskie IP: 88.156.132.* 29.05.07, 10:37
                    Ha! Skończyłam TH :) jakie to piękne :P
                    • Gość: wakarpl Re: Technikum Hotelarskie IP: *.zamek.net.pl 15.06.07, 22:57
                      tez mam fajne wspomnienia:)
                      • Gość: Kamilka Re: Technikum Hotelarskie IP: *.135.udn.pl 04.07.07, 21:47
                        a kim ja jestem? jestem uczennicą 3 klasy TH :) a ty wakarpl kim jestes ?:D
                        • Gość: wakarpl Re: Technikum Hotelarskie IP: *.zamek.net.pl 05.07.07, 22:01
                          Za Mloda jestes zeby mnie znac :), w 1999 roku konczylem, ale serdecznie Cie
                          pozdrawiam:)
                          • Gość: Kamilka Re: Technikum Hotelarskie IP: *.135.udn.pl 10.07.07, 15:12
                            no to ja dziekuję za pozdrowienia i tez Cie serdecznie pozdrawiam:)
                            • annobr Re: Technikum Hotelarskie 05.10.07, 15:51
                              Serdeczne i gorące pozdrowionka dla wszystkich Hotelarzy!! Ja
                              kończyłam w 1998r., moja cioteczna siostra w 1995r., a mój rodzony
                              brat zaczął "Hotelarkę" teraz, czyli od 01.09.2007r.
                              Powodzenia Młodzi!!
                              • Gość: Mucha Technikum Hotelarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 23:28
                                www.nasza-klasa.pl
                                • Gość: wakarpl Re: Technikum Hotelarskie IP: 83.142.220.* 17.11.07, 00:12
                                  Slyszeliscie, ze 4.04.08 jest ponoc 60-lecie szkoly i impreza sie
                                  szykuje??

Ja nie moge sie doczekac...
                                  Obecnosc obowiazkowa:)!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka