Dodaj do ulubionych

COMA w Radomiu!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 09:56
4 kwietnia w Radomiu wystapi lodzki zespol Coma. Nie wiem dokladnie gdzie,
ale wazne, ze w ogole wystapia. Strzelam, ze w Katakumbach. Bilety
prawdopodobnie w cenie 17 zl w przedsprzedazy i 20 zl w dniu koncertu.
Obserwuj wątek
    • Gość: marianna Re: COMA w Radomiu! IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 14.03.05, 00:29
      to szatany!nie idzcie tam!nie posylajcie dzieci tam!to szatany wcielone!sama
      widzialam!
      • Gość: Tom Re: COMA w Radomiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 01:13
        Nie wiem jak zareagować na treść poprzedniego postu......
        Czy to jest żart??
        Jeśli nie, to do psychiatry.
    • Gość: Basset Re: COMA w Radomiu! IP: *.am.wroc.pl 14.03.05, 01:16
      Ja nie ide, jeszcze w spiaczke zapadne... :)
      • Gość: @ Re: COMA w Radomiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 09:19
        ojejeje... tragedia... chociaz jak chorzy psychicznie nie przyjda, to bedzie
        balet dobry:P
    • Gość: madzialena Re: COMA w Radomiu! IP: *.pu.kielce.pl 14.03.05, 12:39
      bardzo sie ciesze, ze COMA odwiedzi nasze skromne radomskie progi:):):)
      nniestety nie bede mogla sie udac na koncert, ale nic to
      • Gość: Tom Re: COMA w Radomiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:18
        Opowiem ci jak było :))))
        • Gość: mamborero Re: COMA w Radomiu! IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 15.03.05, 00:22
          a gdzie ta koma gra?a co to to gra?znowu szatanisty jakies?a fe!dzwonie po
          egzorcyste lucyfery jedne
        • Gość: madzialena Re: COMA w Radomiu! IP: *.pu.kielce.pl 15.03.05, 09:20
          no to sie bardzo ciesze, ze mi opowiesz :):):) naprawde zaluje ogromnie, bo uwielbiam ich!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kazik Re: COMA w Radomiu! IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 15.03.05, 00:28
      coma sroma- goopia nazwa lucyferska jak sie nazwe od tylu przeczyta to co
      wyjdzie?!! AMOK-szatanski pomiot!!!!!!!!!!
    • Gość: Rozum Re: COMA w Radomiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 08:33
      le illjah grali z COMA w Krakowie
      • Gość: Klaudia Re: COMA w Radomiu! IP: *.udn.pl 15.03.05, 14:30
        Gdy w niedzielę przeczytałam na stronie Comy <www.coma.art.pl> że zagrają w
        naszej małej miescinie bardzo, bardzo się ucieszyłam, naastępnego dnia całej
        szkole rozgadałam i już idziemy po bilety :P A w poniedziałek parze na stronę i
        w miejscu wykazu koncertów gdzie do niedzieli widniał Radom nie ma nic ? :(
        Chyba odwołali i nie będzie a tak się cieszyłam bo uwielbiam ich muzyję :P No
        cóż.... będę prosiła :D ale to nic pozostaje nam piątek Resursa, poem się okaże
        mam nadzieję że wyjdzie cosik z tego :D Lustro było super :D tylko szkoda ze tak
        mało osóbek :(
        a skąd wiecie o konxcercie Comy??
        • Gość: madzialena Re: COMA w Radomiu! IP: *.pu.kielce.pl 16.03.05, 13:03
          szczerze mowiac to bywam dosyc czesto na stronce COMY, ale nie wiedzialm tam zadnej informacji o ich koncercie w Radomiu, no wlasnie skad wiecie o ich koncercie????
          • Gość: Klaudia Re: COMA w Radomiu! IP: *.udn.pl 16.03.05, 17:08
            I to znowu ja :) była wzmianka tylko przez pare dni :( ale pisałam do nich i
            powiedzieli ze zagrają w późniejszym terminie :P więc nadzieja jest :D
            • Gość: madzialena Re: COMA w Radomiu! IP: *.pu.kielce.pl 17.03.05, 13:18
              Nadzieja choćby słaba jest lepsza od rozpaczy:):)
              Jestem ciekawa jak duze jest grono fanów w Radomiu. Ja jestem ich ogromna fanka
              od lipca.:) pozdrówki dla comiastych ludzi:)
              • Gość: mlody18 Re: COMA w Radomiu! IP: 213.195.148.* 17.03.05, 16:47
                może COMA zagra w Resursie sala na takie koncerty rockowe idealna w 2004 r. w
                Resursie gościliśmy m.in na 2 koncertach radomską IRĘ , Acid Drinkers ,
                Tumbao , więc na pewno by sala wytrzymała. a słyszał ktoś cos na temat klubowgo
                koncertu HEY w Radomiu. Dziś ta grupa ze Szczecina gra koncert w kielcach w
                klubie Hormon???
                • Gość: mlody18 Re: COMA w Radomiu! IP: 213.195.148.* 21.03.05, 11:31
                  Koncert zespołu COMA w Radomiu 20 maja to w piątek będzie. To jest info z
                  oficjalnej strony www.coma.art.pl nie wiem , gdzie będzie koncert , może
                  katakumby , resursa , może na Juwenaliach. A tak w ogóle nie wiecie kto zagra
                  na 34 Wiośnie Studenckiej w Radomiu. Rok temu był Peja&Slums Attack , a dwa
                  lata temu Fenomen i Ewelina Flinta.pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka