Gość: marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:25 Za tydzień nieoficjalne otwarcie nmowej dyskoteki na Żeromskiego!!!!!!! Ponoć super exlusive. Nazwa Royal? Ktoś coś wie???? A co z Deja Vu. Otwierają, nie otwierają???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Re: Nowe DICHO! IP: 213.195.148.* 17.03.05, 16:43 A jaki styl tej dyskoteki przydałby sie pożądny klub muzyczny w Radomiu. W którym miejscu na Żeromskiego otwierają. Może ulica Żeromskiego będzie pełna Klubów jak ulica Piotrowska w Łodzi( marzenie może sie kiedyś spełni ) Odpowiedz Link Zgłoś
grigori_z_radomia Re: Nowe DICHO! 17.03.05, 16:48 Nie to pewnie kolejna dyskoteka dla tzw "Clubb'erów z Maliszewa". prawdziwego Klubu chyba nigdy się nie doczekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyskotekom śmierć Re: Nowe DICHO! IP: *.39.udn.pl 17.03.05, 18:16 nie będzie żadnej dyskoteki. w radomiu budują stację przekaźnikową i studio Polskiego Radia. nadawać będą stamtąd program drugi, jak świat szeroki i długi. sygnał będzie tak silny, że zakłóci wszystkie badziewne rozgłośnie (lokalne przede wszystkim, nadające prymitywną sieczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarka Re: Nowe DICHO! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.03.05, 18:20 nowa dyskoteka ma być na początku ulicy Żeromskiego, po sklepie Royal (z meblami). Tak słyszałam... Ale to przecież w kamienicy, no i na wprost kościoła bernardynów. Pewnie będą protesty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Nowe DICHO! IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 17.03.05, 20:52 to bedzie takie samo super dicho jsak fachowiec na 1905 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzialena Re: Nowe DICHO! IP: *.pu.kielce.pl 18.03.05, 13:17 cos mi sie nie widzi dyskoteka w tym miejscu, jakos tak nie za bardzo ta kamienica, napewno dlugo nie poistnieje sobie. mam tez pytanie, czy w radomiu jest jakis klub, w ktorym mozna pospiewac karaoke???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: raczej klub a nie dicho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:23 po pierwsze nie dicho tylko klub, po drugie na pewno nie wejdziesz jak nie masz 21 lat i normalnej geby. klub taki jakich pelno w podziemiach w krakowie czyli z "klimatem" (miejmy nadzieje). bedzie dobrze dopoki nie zaczna wpuszczac zlodziei nie tylko z zeromskiego. a jak zaczna to klub pociagnie tyle co de javu albo nawet krocej. zreszta w radomiu jest straszna hamowa wiec dlugo nie pociagnie ten klub. obym sie mylil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z psem poszli Re: raczej klub a nie dicho IP: *.39.udn.pl 18.03.05, 18:00 nie buduje sie knajp z klimatem. buduje sie skorupy a klimat przynosza ldzie. w radomiu predzej cos wyniosa... Odpowiedz Link Zgłoś