Gość: blabla IP: *.udn.pl 18.03.05, 12:16 DLA RADOMIA. PODSUMUJMY. JA NIE WIDZĘ ŻADNYCH... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Thorez Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.radom.pl 18.03.05, 14:36 myślę podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:14 A to są jakieś????????????????????????????????????????// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.udn.pl 18.03.05, 19:37 "Recenzenci!" żeby widzieć otwórzcie oczy,żeby slyszeć nie zamykajcie uszu! wbrew pozorom nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.udn.pl 20.03.05, 18:09 to poproszę przykłady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.udn.pl 20.03.05, 19:46 masz rację jest bardzo źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.udn.pl 28.03.05, 19:32 Som Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.04.05, 15:33 zasługą prezydenta jest to że coraz wiecej ludzi z jego grona jest zatrudnianych w urzędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.udn.pl 18.03.05, 21:03 Marnie te zasługi tu wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japko Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 20.03.05, 19:54 porownujac gen. Marcinkowskiego do jego poprzednikow, to mom zdnaiem wypada calkiem niezle. wiem, ze sporo szans stracono, wiele rzeczy moznaby zrobic lepiej, ale zauwazylem, ze obecna ekipa stara sie stworzyc 'atmosere miasta'. zrobic cos, dzieki czemu ludzie beda sie identyfikowac z Radomiem. to sa np. imprezy masowe w rodzaju wigili. oczywiscie zaraz odezwa sie ludzie, ktorzy porownaja nasza 'licha wigilie' do sylewsta na rynku w Kraku, ale to krok w dobrzym kierunku. wg mnie, wladze powiny sie skupic takze nad promocja Radomia, bo tego jest za malo. szybkie polaczenie z Wawa tez jest bardzo potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryka Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.udn.pl 20.03.05, 21:57 A czy oprócz mokrego chleba w wigilię dostałeś też michę zupy z papryki? Przypuszczam,że wkrótce będzie i kiełbasa wyborcza. Zasługi są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.dc.dc.cox.net 29.03.05, 17:43 Re: CZY JEST SZANSA NA SILNĄ PRAWICĘ W RADOMIU? Autor: Gość: KIBIC Data: 04.02.2005 00:36 ... 11 nastepujacych "sedziow": rex,prawy,you,Muniek,rokpsy, bodziorad,muzyk2,rysmaj,przecis z,maryśka,pies22 albo nastepnych 10 i tylko na pana Dariusza Bąka. UZUPELNIENIE 1 Dariusz Bąk 36(Marek) STATECZNE WYNIKI(2004) Suma Pkt/11 T.Wydra.........298 albo 27 J.Rejczak.......262 albo 24 B.Kutkowska.....230 albo 21 L.Wisniewska....223 albo 20 M.Rejczak.......174 albo 16 T.Gogacz........155 albo 14 R.Falek.........148 albo 13 M.Suski.........114 albo 10 T.Pyrcioch......113 albo 10 H.Byzdra........107 albo 10 K.Gajewski......101 albo 9 K.Sonta..........98 albo 9 M.Wróbel.........97 albo 9 E.Kopacz.........93 albo 8 Maszkiewicz......90 albo 8 S.Banaszkiewicz..84 albo 8 A.Wedzonka.......60 albo 5 K.Wlazlo.........56 albo 5 J.Lopuszanski....54 albo 5 Ruszczyk.........48 albo 4 S.Prażmowski.....37 albo 3 T.Derlatka.......36 albo 3 J.Wróbel.........31 albo 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:01 jest żle i nie widać perspektyw dopuki bedą dalej te miernoty i cwaniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaliński Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.udn.pl 08.04.05, 23:10 Piszemy dopóki, reszta się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dux Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: 193.111.144.* 09.04.05, 08:17 Ocena Kibica: intelekt - 0 prezencja-0 elokwencja -1 wykształcenie-1 (dzięki PRL)bo byłoby 0 znajomość języków - 1 (za polski) ocena ogólna 0,5 tak więc jest szansa na silnego lidera prawicy w Radomiu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.dc.dc.cox.net 10.04.05, 04:08 Ocena Kibica: intelekt - 0, *przeciez mnie nie znasz prezencja-0, *przeciez mnie nie widziałes elokwencja -1, *przeciez ze mna nie rozmawiałes wykształcenie-1, *za UW and doksztalcenie w USA tak malo? znajomość języków - 1 (za polski)*a angielski, rosyjski czy czesciowo niemiecki? ocena ogólna 0,5 *bardzo subiektywna wiec nic nie warta! tak więc jest szansa na silnego lidera prawicy w Radomiu!!!! *nie zmierzam byc liderem ale sensownemu kandydatowi na lidera moge w czyms pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dux Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: 193.111.144.* 10.04.05, 10:07 Mylisz się kibci , otóż znamy się dobrze , wysil odrobinę główkę. Twój były kolega z prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.dc.dc.cox.net 10.04.05, 19:23 Ja jestem KIBIC_RADOMSKI (KIBIC) a nie kibic, moze sie znamy ale nie jako koledzy z prawicy, bo ja nie jestem czlonkiem zadnej prawicy chociaz na ogol glosuje najczesciej na REPUBLIKANOW w USA nie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dux Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: 193.111.144.* 10.04.05, 10:09 I jeszcze jedno , nie musisz zgadzac się z moją oceną , ale chce ci pokazać,że robis zludziom krzywdę. Bo sam wielu nie znasz , nie znasz ich wykształcenia, znajomości języków, elokwencji, nie znasz ich bliżej a ferujesz oceny. Więc zobacz jak taka ocena może boleć gdy jest niesprawiedliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.udn.pl 10.04.05, 16:11 Dux to łepek, tupak, przedszkolanka czyli marny prowokator. Nie traktujcie go poważnie. Ma ze sobą kłopoty i wylewa Zółć na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.dc.dc.cox.net 10.04.05, 19:18 I jeszcze jedno , nie musisz zgadzac się z moją oceną , - bo wyssana z palca ale chce ci pokazać,że robisz ludziom krzywdę. - Jaka krzywde, kto jest pokrzywdzony? Ja tylko zebralem punkty jakie przyznalo 11 "sedziow", ktorych niki zostaly wymienione powyzej, i nie moze byc zadna krzywda ale promocja niektorych "kandydatow" przez ta jedenastke, ja tylko zliczylem punkty! Jezeli jest to niewiarygodne to sprobujmy znalezc wiecej sedziow 111 albo 1111, wtedy probka moze stac sie wiecej wiarygodna a nie watpliwa jak jest, moge sie z tym zgodzic. Bo sam wielu nie znasz, nie znasz ich wykształcenia, znajomości języków, elokwencji, nie znasz ich bliżej a ferujesz oceny. - Ja nie znam zadnego, ja nie ocenialem osobiscie! Wynik nalezy traktowac z przymurzeniem oka i traktowac tylko jako PRZYKLAD jakby mozna kandydatow oceniac na stanowiska polityczne na jakie sie ubiegaja. Jezeli uwazasz, ze ten wynik ma takie wielkie znaczenie, ze krzywdzi ludzi to rozszerzmy probke badawcza nawet poza tym forum. Więc zobacz jak taka ocena może boleć gdy jest niesprawiedliwa. - No to trzeba to zwerfikowac i podac wlasna ocene, krytykujac punkt po punkcie gdzie lezy niesprawiedliwosc. Zrob to a nie krytykuj moja prace jako statystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: ZASŁUGI PREZYDENTA MARCINKOWSKIEGO IP: *.radom.pilicka.pl 09.04.05, 09:00 Jakich ty zasług żądasz od komunisty, który jeszcze niedawno ludzi do więzień wsadzał za poglądy.Jemu tylko władza się podoba, a reszta po staremu, czyli nic sie nie robi bo robi się samo. Odpowiedz Link Zgłoś