Gość: Niezdecydowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olek Re: Jakie konto bankowe - Internetowe jest najlep IP: *.internet.radom.pl 22.03.05, 23:42 Proponuję Lukas Bank i konto: Lukas e-konto pro, 1 zł za prowadzenie, 1 zł za użytkowanie tokena ( ale tylko wtedy gdy nie zrobiłeś w danym miesiącu przelewu za pomocą internetu ) oprocentowanie na koncie 5,0%, oprocentowanie lokat do 6,2%, poza tym jest oddział na ul.Skłodowskiej, i 4 bankomaty w Radomiu. www.lukas.com.pl/oferta_konta_epro.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Jakie konto bankowe - Internetowe jest najlep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:49 ...a Bank Śląski-online? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Jakie konto bankowe - Internetowe jest najlep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:54 O nie, tylko nie Lukas. Też tak myślałem, ale bardzo się zawiodłem. Polecam ING Śląski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axell Re: Jakie konto bankowe - Internetowe jest najlep IP: *.ats.pl 24.03.05, 09:17 Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Jakie konto bankowe - Internetowe jest najlep IP: 80.48.171.* 05.04.05, 15:29 Z Lukasa przyjemnie się korzysta. Problem powstaje, gdy usiłujesz wziąć kredyt w innym banku. Na opinię o koncie trzeba czekać 14 dni roboczych (rozpatrzenie wniosku kredytowego w PKO BP - 10 dni roboczych). Ostateczne zamknięcie konta - 7 dni roboczych. Na jakiekolwiek próby szybszego załatwienia sprawy uzyskujesz odpowiedź: rozumiemy, postaramy się, ale takie mamy procedury i to musi zająć 14 dni roboczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolby Re: Jakie konto bankowe - Internetowe jest najlep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:12 Inteligo Wszystkie bankomaty PKO BP to obsługują Jak masz ponad 100 na koncie to nic nie płacisz za prowadzenie. przelewy po 99 gr poza sieć banku. Użytkowanie kart 99 gr. Każda operacja potwierdzana mailem i sms. Generalnie super wygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Jakie konto bankowe - Internetowe jest najlep IP: 80.249.4.* 23.03.05, 13:50 Zależy do czego będziesz używał konta i jakie będą wpływy. Lukas daje kilka możliwości możesz wybrać e konto - małe opłaty (lub nawet bez opłat w pewnych okolicznościach), ale przelewy tylko na zdefiniowane wcześniej konta lub 36 zł za używanie tokena. E konto pro fajnie ale trzeba 5000 saldo utrzymać, żeby nie było opłat. Generalnie do regulowania stałych płatności wystarczy e konto. W mbanku też jest w czym wybrać ja mam 2 rachunki: emax (kiedyś było całkiem bez opłat i z wysokim oprocentowaniem)i e konto - karta za darmo, zresztą całe konto też bez opłat tylko przelewy poza mbank 0,50 zł z użyciem listy haseł jednorazowych. W innych bankach internetowych nie miałem konta więc się nie wypowiadam. Generalnie nie da się odpowiedzieć, któe jest najlepsze, każdy wybiera to co będzie mu najbardziej przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jakie konto bankowe - Internetowe jest najlep IP: *.aster.pl 23.03.05, 19:13 mBank:zalety-zero kosztow,przelewy 0,50 zl, bezplatne bankomaty WBK BZ i Euronet,wady: problem z wplata gotowki na konto(nie ma oddzialów).Mozna to zrobic poprzez wpłatomat w mkiosku w M1(nowos nie testowana przeze mnie i nie wiem po jakim czasie jest kasa na koncie) lub wplacic na konto np.mamy,taty wujka itp i z tamtego konta przelac kase na mBank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia12 Re: Jakie konto bankowe - Internetowe jest najlep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 08:24 Polecam mbank, naprawdę warto!!! Mam tam konto od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firmowe Re: Jakie konto bankowe - Internetowe jest najlep IP: *.radom.pilicka.pl 05.04.05, 18:19 przychylam sie do postawienia na mBank - firmowe konto smiga, mi od huhuhuhu jest gitara a wplaty wyplaty luzik dla chcacego nic trudnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaliszon Re: Jakie konto bankowe - Internetowe jest najlep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 13:33 Spróbuj w Volkswagen Bank Direct. www.vwbankdirect.pl Totalne 0 opłat, wszystko bardzo sprawnie działa. Nie ma oddziałów, ale gotówkę można wpłacić nawet na poczcie (0,8% prowizji dla poczty). Mam inteligo i VW i uwazam, ze ostatni jest sporo lepszy (szczegolnie od wykupienia inteligo przez PKO BP). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jakie konto bankowe - Internetowe jest najlep IP: *.ats.pl 14.04.05, 10:01 > Spróbuj w Volkswagen Bank Direct. www.vwbankdirect.pl Totalne 0 opłat, wszystko > bardzo sprawnie działa Nie wprowadzaj go w błąd. Od 1 maja prowadzenie konta będzie kosztować 5 PLN/miesiąc. I nie wiem, czy tak wszystko sprawnie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Jakie konto bankowe - Internetowe jest najlep IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.04.05, 22:48 Polecam mBank i zaden inny ... :) jak dla mnie full wypas pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intelligo Re: Jakie konto bankowe -mBank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:32 mbank Odpowiedz Link Zgłoś
salos1 Re: Jakie konto bankowe -mBank 08.05.05, 15:35 ja takze polecam mbank, iwestujesz bez zadnzch prowizji, nie ma oplaty zy karte do bankomatu tzklo przelewy 0,50, co mozna jakos przezyc Odpowiedz Link Zgłoś