Gość: jjj IP: *.tvgawex.pl 10.04.12, 12:56 Może ktoś polecić tanią wypożyczalnię aut w Faliraki na Rodos - byłbym również wdzięczny za ceny 2012r. Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ag Re: Wynajem auta-Faliraki 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 15:16 W centrum nie polecam, bardzo drogo. Konkurencyjny znalazłem przystanek autobusowy przed water park po prawej stronie w dużym hotelu, nazwy nie pamiętam. Ceny 08/2011 od 30E Miłego wypoczynku, pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek_69 Re: Wynajem auta-Faliraki 2012 IP: *.kalisz.mm.pl 11.04.12, 17:30 My wypożyczaliśmy auto w hotelowej wypożyczalni w Louis Colossos Beach. Wzięliśmy Fiata Pandę z klimą, koszt 30 EUR. Nie wiem, czy to drogo czy tanio. Odebraliśmy auto spod hotelu i tam oddaliśmy wraz z kluczykami. Wypożyczalni jest sporo, lecz cen niestety nie pamiętam. JD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafarafa Re: Wynajem auta-Faliraki 2012 IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.04.12, 23:02 W zasadzie ceny wszędzie są takie same. Ewentualna różnica 5 euro. Nie opłaca się tracić czasu na szukanie najtańszej za te parę E. Najlepiej samochód wziąć na 2 dni bo często jest w promocji za 3 dzień gratis. Objechanie całej wyspy na spokojnie zajmuje 1 dzień. Drugi można poświęcić na dozwiedzanie miejsc, które nam się podobały dnia poprzedniego np. zajechać na każdą plażę pokąpać się itd. 3 dzień do już zajeżdżanie auta :) Pamiętać trzeba koniecznie, że Rodos to mała wyspa i odległości pomiędzy poszczególnymi atrakcjami, miejscowościami tez są malutkie. Na mapie wydaje się, że mamy do pokonania full kilometrów i zajmie nam to godzinę, dwie, a tu nagle się okazuje , że mija 20-30 minut i już jesteśmy na miejscu. Dlatego jak wspomniałem można tą wyspę w ciągu 2 dni zjeździć dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faliraki Re: Wynajem auta-Faliraki 2012 IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.12, 19:01 wypożyczalnia w Faliraki: www.rhodes-carhire.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Wynajem auta-Faliraki 2012 IP: *.046.c93.petrotel.pl 25.04.12, 22:49 Hm...w dwa dni? Na pewno byłeś na Rodos? Odpowiedz Link Zgłoś