Dodaj do ulubionych

Ping w Vectra...

IP: *.46.udn.pl 27.04.05, 18:09
jak w temacie wypowiedzcie sie o waszych pingach w vectra.
Ja mam po prostu okropny 170-200 w godzinach popoludniowych kiedys to bylo
miedzy 17-21 a teraz jest miedzy 11-22. Pozostaje mi tylko grac w nocy, poniewaz
wtedy da sie grac (ping 80-140).W czerwcu konczy mi sie umowa i jesli mi tego
nie poprawia to zrezygnuje z vectry(nie wiem jeszcze na co zmienie).
Ps: do vectry nie mam nic, jedyne klopoty z ktorymi sie borykam to ping a jest
on nie ciekawy prawie od poczatku mojej znajomosci z nimi.
Obserwuj wątek
    • Gość: WIDMO82 Re: Ping w Vectra... Wierszyk do admina :) IP: *.internet.radom.pl 27.04.05, 19:20
      smsowy wierszyk WIDMA: "Do admina"

Przywoluje Cie o wielki adminie
      bo siec znowu ku#$a nie zyje
      Pingi nie chca leciec smialo
      dwa tysiace milisekund - chyba je posralo...
    • Gość: aaa Re: Ping w Vectra... IP: *.udn.pl 02.05.05, 12:48
      80-140 jeśli mowa o milisek to dziwie sie ze otwiera ci strony porazka
    • Gość: Jasiek Re: Ping w Vectra... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.05.05, 12:23
      Umowa ci sie skonczy i nadal pozostaniesz w vectrze bo w tym ........ miescie
      nie ma konkurencji na dobry internet. Wszystkie inne radiowki sa o kant ....
      potluc a cenowo tez nie przyciagaja.
      Niestety ja juz ten problem przerobilem.
      • Gość: rob Re: Ping w Vectra... IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.05, 13:08
        Gość portalu: Jasiek napisał(a):

> Umowa ci sie skonczy i nadal pozostaniesz w vectrze bo w tym ........ miescie
        > nie ma konkurencji na dobry internet. Wszystkie inne radiowki sa o kant ....
        > potluc a cenowo tez nie przyciagaja.
        > Niestety ja juz ten problem przerobilem.

Można założyć Neostradę 512 albo 1024 i podzielić na 3-4 osoby przez sieć
        bezprzewodową, przy 512 wychodzi 30zł/os., a 1024 wychodzi 45zł/os. i działa
        elegancko.
        • Gość: Lukasz Re: Ping w Vectra... IP: *.46.udn.pl 03.05.05, 17:14
          neo juz bym dawno wzial tylko ze tam sa te glupie limity:(
          • Gość: rob Re: Ping w Vectra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:39
            Gość portalu: Lukasz napisał(a):

> neo juz bym dawno wzial tylko ze tam sa te glupie limity:(

Ściągasz 15 GB/m-c ??
            • Gość: Amadeo Re: Ping w Vectra... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.05.05, 22:51
              15 GB? Z tego co wiem limit wynosi 5 GB..Osobiscie jesli o mnie chodzi to mam
              sredni pakiet Vectry i n poczatku (jeszcze za czasow daminet i jak mialem na to
              czas) dochodzilem do 3 GB w ciagu doby. Jesli juz nawet byloby to 15 GB to
              teraz starczyloby mi na max 2 tygodnie, te limity sa na maksa pos..ne. Nie
              mowaic juz o tym ze ktos chce sobie dzielic lacze na 3 czy 4
              uzytkownikow...Zazdroszecze jesli wystarczylby ten limit na tydzien :) A co do
              opinii ze nie ma w zasadzie dobrej alternatywy da Vectry to sie zgodze, chcoiaz
              tak nie mozna pisac, bo znow sobie zaczna w konia leciec z transferami. Bo tak
              naprawde to bez wzgledu na to kto ma jaki pakiet, w godzinach szczytu wszyscy
              wyciagaja maksymalnie 32 KB/sek. Malo kto o tym wie ale bardzo dobre serwery
              zlozone w swoim czasie przez firme Altech dla DamiNet zostay wywiezione przez
              Vectre do ich centali a tu nam wrzucili stare trupy...Bez
              komentarza...Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka