Gość: bogdan IP: 193.111.144.* 17.05.05, 22:35 Wczoraj w nocy o godzinie 3;10 widziałem na niebie dziwny jasny obiekt. Czy ktoś jeszcze to widział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boguś Re: ufo IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.05.05, 23:15 Tak ja , tez wczoraj w nocy piłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewunia Re: ufo IP: *.udn.pl 18.05.05, 00:27 Skręciło na Kieleckiej w lewo do salonu Fijata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjh Re: ufo IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.05.05, 13:50 nie myśl ze to ufo ;-).... to samoloty na lotnisku ćwiczą, w dzień, w nocy....latają nad lotniskiem i wokół miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davis Re: ufo IP: *.udn.pl 18.05.05, 16:52 Ja też widziałem, to był Księżyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony ludek Re: ufo IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.05.05, 23:11 Dostałem sygnał , ze dziś w nocy wyladuje na rądzie warszawskim!!! tiiitttttttttiiiiiiiiiititititiitiiitiiiiittiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POWAZNIE POWAZNA Re: ufo IP: *.server.ntli.net 23.06.05, 00:51 NIE,ALE JA KIEDYS DZIWNYM PRZECZUCIEM PRZEBUDZILAM SIE W NOCY I ZOBACZYLAM JAKIS JASNY OBIEKT,KTORY NIESAMOWICIE SZYBKO PRZEMNKAL PO NIEBIE BEZ ZADNEGO HALASU.NIE WYDAJE MI SIE ZEBY TO BYL JAKIKOLWIEK SAMOLOT,BO NAD POWIERZCHNIA ZABUDOWANA I NA TAK NISKIEJ WYSOKOSCI TAKA PREDKOSC JEST CHYBA NIEDOZWOLONA.ZRESZTA,NIE ZNAM ZADNEGO URZADZENIA LATAJACEGO KTORE JEST OSWIETLANE W NOCY TAK JAK TAMTO,KTORE JA ZOBACZYLAM.NIE JESTESMY SAMI WE WSZECHSWIECIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oprawca Re: ufo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 01:21 "To było wiadro, wiadro tam stało" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed's dead Re: ufo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:47 Tak. To był Ufo. Nic dziwnego. Może biegł do nocnego, albo co. Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: ufo 23.06.05, 18:20 Gość portalu: bogdan napisał(a): > Wczoraj w nocy o godzinie 3;10 widziałem na niebie dziwny jasny obiekt. Czy > ktoś jeszcze to widział? >>>>>>>a może był to "diabeł Rokita "albo "koń który mówi "albo jeszcze "Czarny kondor" z teczką w dziobie wracał po rezygnacji z kandydatowania na prezydenta.....a ty nic nie piłeś?????żadnej wody ognistej albo jakiegoś wynalazku ????? Odpowiedz Link Zgłoś
ivellios1988 Re: ufo 27.10.15, 21:26 Dziecięce abdukcje - dzieci również są porywane przez UFO Fenomen abdukcji to jeden z najbardziej wrażliwych obszarów badań. Choć relacje o wzięciach i inne związane z UFO doniesienia zwykle pochodzą od osób dorosłych, czasami o podobnych doświadczeniach opowiadają również dzieci. Ich relacje często zawierają szczegóły pokrywające się z tymi, o których wspominają dorośli. Mamy więc podobne okoliczności, narrację, istoty i to, co następuje po domniemanych zdarzeniach tego typu. Często również inni członkowie rodzin małoletnich "abductees" także mają za sobą doświadczenie wzięcia. Rodziny wielu z takich dzieci mają pewne powiązania z wojskiem - członek rodziny pracuje dla armii, bądź też rodzina mieszka w pobliżu bazy wojskowej. Czytaj więcej www.paranormalium.pl/dzieciece-abdukcje,1012,17,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
anna-sara Re: ufo 29.10.15, 01:27 ivellios1988 napisał: > dzieci również są porywane przez UFO< Ciebie też porwali, i wypuścili po 10 latach? Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 31.10.15, 22:15 Smieja sie niektorzy, ale swiatem rzadza sily, w ktore wielu nigdy nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś