Dodaj do ulubionych

Wakacje w miescie...

IP: *.radio.rekord.fm 12.07.01, 00:22
Nawet bedac w miescie chyba nie mozna sie nudzic.. Jesli juz ktos bardzo
narzeka na brak organizacji imprez i wogole, to zawsze mozna sie wybrac na
jakis spacerek, czy chociazby gdzies sobie posiedziec w parku, isc na
dzialke... Pamietajcie.. Dla chcacego nic trudnego... Jesli zbierzemy kilka
osob to mozemy sie swietnie bawic.. Szkoda tylko ze w chwili obecnej (czyli gdy
pisze te slowa) za okienkiem sie "troche" rozpadalo... Ale zawsze mozna
sie "polenić" w domowym zaciszu :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: Wakacje w miescie... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 00:39
      Na momenty milego speczenia wakacji w Radomiu mnie mozemy nazekac..bo wczoraj
      okolo 18 byl maly festyn przed Łaźnią zorganizowany bodajże przez SLD ;)
      garstka ludzi sie bawiła ale bylo milo. Ja to byłem wtedy wlasnie na randce z
      dziewczyną to mnie to nie obchodziło co sie działo ale można bylo tam sie
      pobawic. A pozatym mozna wyjechac nad zalew na Borkach. Cieplo, ladnie, woda
      możliwa..żyć nie umierac...Jezeli ktos ma swoja dzialeczke to najprostsze
      rozwiazanie wybrac sie na dzialke i tam wypoczywać. Pozdrawiam tych ktorzy
      swoje wakacje spędzą w naszym pięknym mieście...;)
      • Gość: Janek Re: Wakacje w miescie... IP: *.rado.gazeta.pl 13.07.01, 15:16
        Albo można sobie stanąć na placu Konstytucji 3 Maja i pooglądać co tam robią :)))
        • Gość: BartekW Re: Wakacje w miescie... IP: *.radio.rekord.fm 13.07.01, 23:26
          Gość portalu: Janek napisał(a):

&#62 Albo można sobie stanąć na placu Konstytucji 3 Maja i pooglądać co tam robią :)
          &#62 ))

to ja zapraszam na Szklana.. tam tez zaczeli cos robic ;-)
    • Gość: Arek Re: Wakacje w miescie... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 02:08
      jesli nie mamy pieniedzy na wyjazd z Radomia mozna poogladac dalekie kraje w
      cyberprzestrzeni . Jest w naszym pieknym miescie duzo cafejek internetowych
      wiec chyba nie powinnismy sie nudzic.. ;-)
    • Gość: radical Re: Wakacje w miescie... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 09:11
      juz dawno to pisalem mówiłem i zwracałem uwage.. tu nie ma żadnych pożądnych
      koncertów chlip :( no nie licząc, że ktoś gra na skrzypcach w Katedrze.. ale
      to mnie nie kręci

pozdrawiam
      • Gość: BartekW Re: Wakacje w miescie... IP: *.radio.rekord.fm 15.07.01, 09:15
        ale jesli bardzo chcesz to sobie zagospodarujesz czas.. i tak nie jest zle tak
        jak kilka lat temu...
      • Gość: BartekW Re: Wakacje w miescie... IP: *.radio.rekord.fm 15.07.01, 09:16
        a tak BTW to chodz radi na irca jak mozesz ;-)
      • Gość: MZ Re: Wakacje w miescie... IP: *.echo-press.com.pl 15.07.01, 09:46
        Gość portalu: radical napisał(a):
        &#62 juz dawno to pisalem mówiłem i zwracałem uwage.. tu nie ma żadnych porządnych
        &#62 koncertów chlip :( no nie licząc, że ktoś gra na skrzypcach w Katedrze.. ale
        &#62 to mnie nie kręci

No, ale zawsze można włączyć radio... :))) Czasami można nawet zamówić sobie
        piosenkę.
        • Gość: Bartek W Re: Wakacje w miescie... IP: *.radio.rekord.fm 15.07.01, 09:49
          &#62 No, ale zawsze można włączyć radio... :))) Czasami można nawet zamówić sobie
          &#62 piosenkę.

albo nie zamawiac tylko sluchac non stop 10 hitow jeden po drugim na 106. 9 ;-)
          • Gość: MZ Re: Wakacje w miescie... IP: *.echo-press.com.pl 15.07.01, 10:01
            Gość portalu: Bartek W napisał(a):
            &#62 &#62 No, ale zawsze można włączyć radio... :))) Czasami można nawet zamówić sobie
            &#62 &#62 piosenkę.
            &#62 albo nie zamawiac tylko sluchac non stop 10 hitow jeden po drugim na 106. 9 ;-)

To już wolałbym posłuchać gry na skrzypcach w katedrze. Chociaż podobnie jak
            radicala, też mnie to nie rajcuje... Ale przynajmniej co kilkadziesiąt minut nie
            grają tego samego.
            • Gość: Arek Re: Wakacje w miescie... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 12:17
              no to...warto tez wejsc na deptak radomski i poogladac sie za ladnymi dupciami ;-)
              • Gość: radical Re: Wakacje w miescie... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 14:06
                w tym miescie okolo godziny 19 juz niewiele osob mozna spotkac na miescie... na
                ulicach pusto (soboty i niedziele), a na głównym deptaku pojedynczeosoby a w
                taka pogode to i wytrzymac sie nie da ;]
                • Gość: MZ Re: Wakacje w miescie... IP: *.echo-press.com.pl 15.07.01, 14:21
                  Gość portalu: radical napisał(a):
                  &#62 w tym miescie okolo godziny 19 juz niewiele osob mozna spotkac na miescie... na
                  &#62 ulicach pusto (soboty i niedziele), a na głównym deptaku pojedyncze osoby a w
                  &#62 taka pogode to i wytrzymac sie nie da ;]

Zgadza się, pogoda sprzyja raczej wylegiwaniu się w domu niż spacerom po mieście
                  (pod warunkiem, że sąsiedzi nie hałasują zbytnio w niedzielę). Przypuszczam, że
                  jedno z nielicznych miejsc w Radomiu, gdzie dziś można spotkać sporo ludzi to
                  zalew na Borkach. Na deptaku faktycznie pojedyncze osoby, ale nic dziwnego -
                  wśród murów jest jeszcze cieplej niż gdzie indziej.
    • Gość: petkov Re: Wakacje w miescie... IP: *.rado.gazeta.pl 16.07.01, 13:22
      Przeglądaliście oferty domów kultury skierowane do
      dzieciaków. To coś strasznego! Proponują maluchom albo
      jakieś konkursy, albo kursy. Tak jakby zapomnieli, że
      są wakacje i dzieci powinny się bawić. A tu im się
      każe - jak przez cały rok szkolny - uczyć się i
      rywalizować. Koszmar. Nic dziwnego, że dziaciaki
      olewają taką ofertę, a paniw świetliczanki ziewają.
      Tylko dlaczego trzeba im jeszcze za to płacić.
    • Gość: strzelu Re: Wakacje w miescie... IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 13:45
      Mam propozycję:Radom nocą.Zwiedzanie bym rozpoczął od któregokolwiek z
      osiedli,gdzie można stracić portfel i zęby.Ale jest jeden pozytyw:w nocy nie
      widać brudu i szarzyzny.
      • Gość: MZ Re: Wakacje w miescie... IP: *.echo-press.com.pl 16.07.01, 13:53
        Gość portalu: strzelu napisał(a):
        &#62 Mam propozycję:Radom nocą.Zwiedzanie bym rozpoczął od któregokolwiek z
        &#62 osiedli,gdzie można stracić portfel i zęby.

Jak będziesz chciał stracić portfel i zęby, to wtedy jak na złość nikt Cię nie
        zaczepi. Oni zaczepiają tylko tych, którzy sobie tego nie życzą. Ot, taka
        reguła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka