snopczykwariat 16.04.05, 09:24 ja bym przeniósł do Ratusza, a tych z Ratusza na Szmulki :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miu Re: Gdzie można przenieść bazar ze stadionu? IP: *.acn.waw.pl 16.04.05, 15:30 Byle nie na linii metra (Bielany) - wielu zlodziejaszkow bedzie buszowac w metrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiertarka Re: Gdzie można przenieść bazar ze stadionu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 15:59 Na Księżyc! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Nadarzyn Bis 16.04.05, 17:24 Można zbudować Nadarzyn Bis, na pewno się zgodzą na przeniesienie w lepsze warunki. Poza tym do Nadarzyna kursuje bezpłatny autobus spod Dworca Warszawa Stadion, więc gdyby ktoś przyjechał na nieist- niejący już Jarmark Europa, to mógłby wsiąść do tego autobusu i ma zapewnioną całodzienną wycieczkę. A ja z radości, że Kaczyński zlik- widuje Jarmark Europa, mogę go nawet pocałować! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Nadarzyn Bis 16.04.05, 17:48 pra_gosia napisała: > A ja z radości, że Kaczyński zlik- > widuje Jarmark Europa, mogę go nawet pocałować! ===== Że tak przez ciekawość zapytam: to powyższe, to na poważnie...? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Nadarzyn Bis 16.04.05, 18:17 Warko! Ciebie też mogę, jeśli pozwolisz! Z radości, że nie będzie tego znienawidzonego przeze mnie Jarmarku Europa, mogę Was wszystkich pocałować (ale po razie)! Nienawidzę Jarmarku z całego serca, naprawdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Nadarzyn Bis 16.04.05, 18:44 Wobec tego ja również ucałuję Ciebie i wszystkich. Bo dla mnie ten wokółstadionowy koszmar, to poniżenie dla tego miasta. Niech to coś wreszcie stamtąd wywalą. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Jarmark Koszmar Europy 16.04.05, 18:58 Przejeżdżam bardzo często koło tego paskudztwa i za każdym razem czuję obrzydzenie. Tym bardziej, że znajduje się ono koło mojego ulubionego Parku Skaryszewskiego. Żal mi tych zabetonowanych boisk piłkarskich, na które przyjeżdżali kie- dyś moi koledzy z całej Pragi. Lubiłam kiedyś spacerować wo- kół stadionu lub jeździć na rowerze. Marzą mi się obiekty sportowe na miejscu Jarmarku-Koszmarku. Mógłby być też duży basen, może być nawet pole golfowe, ale nie ohydny bazar! I do tego z pirackimi płytami, trującym alkoholem (zapytaj- cie mojego szwagra - jego pracownik zmarł w męczarniach po wypiciu stadionowego alkoholu jakieś 6 lat temu) i równie trującymi papierosami. O innych zakazanych rzeczach nie ws- pomnę. Ucałuję Kaczyńskiego za likwidację Jarmarku nawet dwa razy! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Jarmark Koszmar Europy 16.04.05, 19:48 Ech... te wspomnienia. Ja pamiętam jeszcze ostatni [chyba] rozegrany na stadionie mecz Polska - Finlandia, na którym to meczu byłem wraz z moim tatą. Na boiskach przy stadionie grywałem [jako młodzieniec] w "lidze szóstek". Później wziąłem udział [w rozgrywanych na Stadionie Dziesięciolecia] w zawodach z cyklu "lekkoatletycznych czwartków", które później zostały przeniesione na Polonię... Aż łza się w oku kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degoute dla mnie stadion to coś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:42 ohydnego, smrodliwego, szpecącego. Niedobrze mi się robi, gdy obok przejeżdzam. Poza tym to państwo w panstwie, nie rozumiem więc, dlaczego już dawno za to władze się nie wzięły. Zamknąć i rozsiać po całej Warszawie w niewidoczne miejsca. Z jednego koloha zrobić kilkanaście małych "stadioników". Można by nawet zrobić "stadionik wietnamski", "stadionik rosyjski" itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Gdzie można przenieść bazar ze stadionu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 19:52 "Gdzie można przenieść bazar ze stadionu?" w niebyt proponuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus71 w niebyt? To najlepszy pomysł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 20:11 Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus71 w grójcu albo mińsku maz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 20:08 na pewno ucieszyliby się z takiego podarunku! Niech sobie wezmą! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Re: Gdzie można przenieść bazar ze stadionu? 16.04.05, 21:12 Bazar należy przenieść do Żabiej Woli. Bezwarunkowo. Panie Prezydencie Warszawy, proszę to zrobić do 15/07/2005. W razie kłopotów z dotrzymaniem terminu proszę dać znać telefonicznie. Mój telefon Pan ma. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Re: Gdzie można przenieść bazar ze stadionu? 16.04.05, 21:19 Gdziekolwiek. Niech Warszawa będzie wreszcie Warszawą a nie turkmeńskim placem targowym. Hołota stadionowa niech prowadzi swoje buraczane geszefty na jakimś kartoflisku. Z dala od M-I-A-S-T-A, powtarzam M-I-A-S-T-A!!!!!!!!!!!! To jest miasto a nie mongolski targ wielbłądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Gdzie można przenieść bazar ze stadionu? IP: *.crowley.pl 17.04.05, 06:42 W wielu postach przewija sie tekst, ze jest gdzies komunikacja autobusowa. Przeciez stadion potrzebuje KOLEI, bezpośredniej z Dworca Wschodniego. To ze powstał X-lecia jako jarmark jest pochodna DOGODNEGO połączenia z Dworcem Wschodnim (krótka przesiadka z pociągu ze wschodu na podmiejski na W-wę Stadion i bach. Nie wybrazam sobie tabunów ludzi jadących przez pół W-wy autobusami, nawet wieloma. Dlatego też proponuję postawić hale przy jakimś węźle kolejowym magistrali idącej na wschód. pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
arhe1 Re: Gdzie można przenieść bazar ze stadionu? 28.04.05, 11:38 PROPONUJE URSYNÓW LUB KABATY :) Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: Gdzie można przenieść bazar ze stadionu? 28.04.05, 13:35 może do Gdańska? oni nam Kaczyńskiego, a mi im inne dobra. albo do Suwałk, stamtąd śródmiescie dostało swego czasu burmistrza. pora na rewanż. (nawiasem mówiąc naprawdę nie mam nic przeciwko tym miastom) Odpowiedz Link Zgłoś