Dodaj do ulubionych

Agencje Towarzyskie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:19
Kto wie, gdzie są w Radomiu agencje towarzyskie?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 04.06.05, 19:28
      Warszawska 137 - Chyba jedyna w Radomiu
      • Gość: killer Re: Agencje Towarzyskie IP: 193.111.144.* 04.06.05, 20:20
        W Radomiu jest osiem agencji towarzyskich, jak macie problem zapytajcie
        pierwszego lepszego taksówkarza, bo oni maja po 30 zł za dowóz klienta, bez
        względu na to czy sami go naraili czy nie. J apolecam Sylwię , nie dość ,że
        fajna laska to do tego miła i daje z siebie naprawde dużo!
        • Gość: xxl Re: Agencje Towarzyskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:28
          sylwia ? a w której agencji ?
          • Gość: jupi Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 04.06.05, 23:49
            na warszawskiej zamkneli za narkotyki.
            • Gość: xxl Re: Agencje Towarzyskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 00:02
              a to pech
              • Gość: xxx Re: Agencje Towarzyskie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.06.05, 00:09
                ale mieli jeszcze 2 oddziały jesden na os.południe (fajne laski okóło 20 lat) a
                szefowa i jesj zastępczyni z pieskiem (Yorkshire) tej agencji z warszawskiej
                czyli ul.Puszczańskiej też fajne tylko warunki troszke obskurne jak na agencję
                • Gość: jupi Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 05.06.05, 00:12
                  na południu w który miejscu?
                  • Gość: klijent Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 05.06.05, 10:47
                    Właśnie gdzie jest jakaś bo w Warszawie jest pełno ogłoszeń a w Radomiu jak
                    zcłwoiek chce sie pobawić z panienką nie ma chyba gdzie?
                    • Gość: killer Re: Agencje Towarzyskie IP: 193.111.144.* 05.06.05, 11:53
                      Nie zdradzę ci adresów , ale mówiłem - pierwsza lepsza taryfa i jesteś
                      w ...raju! Natomiast nie polecam korzystania z agencji na miejscu, ale wzięcie
                      lasek na wyjazd , tzn hotel, chata itd
                      • Gość: jupi Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 05.06.05, 11:58
                        czemu nie zdradzisz a po czemu nie w agencji?
                • Gość: ? Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 05.06.05, 12:55
                  Ulica Puszczalska?
                  • Gość: xxx Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 05.06.05, 13:02
                    puszczańska
        • Gość: gość Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 23.06.05, 08:11
          Byłem na Warszawskiej,w centrum rozrywki Rodeo i faktycznie pracuje tam
          Sylwia,ale czy jest taka fajna to kwestia gustu.Jest też kilka innych panienek
          obsługujących gości,ale też żadna rewelacja.
    • Gość: Macho Re: Agencje Towarzyskie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.06.05, 14:00
      Wy palanty kto to słyszał żeby płacić za panienkę?!!! Jesteście jakimiś trądami
      czy Corkami, że nie potraficie nagrać sobie kilka panienek żeby zawsze mieć
      jakąś pod... sobą? Dla mnie do agencji chodzą nieudacznicy albo jakieś
      zapyziałe wstydliwce, którzy dopiero co uwolnili się od mamusiek.
      • Gość: ANTYMACHO Re: Agencje Towarzyskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 14:04
        Skończ szkołę podstawową, człowieku. Poczytaj może.
        • Gość: cxc Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 05.06.05, 22:59
          wiec podajcie jakis adres dobrych prostitute?
    • Gość: b Re: Agencje Towarzyskie IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 06.06.05, 00:04
      Na forach dyskusyjnych największych polskich portali działają spece od rozmów
      kontrolowanych. Jeśli wątek schodzi na manowce, wkraczają prowokatorzy i
      podkręcają rozmowę

1-->To specjaliści od dramaturgii i poławiacze trendów - oceniają rolę
      prowodyrów sieciowych internauci. Znają ich dobrze, bo pojawiają się w stałych
      miejscach, mniej więcej o stałej porze. Komentują wypowiedzi innych, dogryzają,
      dolewają oliwy do ognia, kiedy ten gaśnie. - Oni piszą specjalnie takie bzdury,
      żeby ludzi powkręcać - twierdzi Kosma, internauta. Zawsze są gotowi ludziom za
      coś dowalić i odwrócić uwagę od niewygodnego wątku na forum.

Wielu użytkowników sieci nie wie o istnieniu grupy prowokatorów portalowych i
      dają się nabrać. Mnożą dyskusje i wątki, a tymczasem licznik wejść na stronę
      rośnie. Korzystają z tego portale, które za frekwencję zdobywają kolejnych
      reklamodawców. Im więcej odwiedzających, im gorętsza dyskusja, tym lepsza
      sprzedaż banerów reklamowych.

Prowokatorów firmy kupują w sieci - wyszukują najbardziej aktywnych uczestników
      forów i czatów.

Osobną grupę prowokatorów stanowią trendstylerzy, czyli ludzie, którzy lansują
      modę na określoną markę. Siedzą w sieci za pieniądze firm i nakłaniają ludzi do
      zakupów. Niektórzy wybierają tylko określone fora, np. dla najmłodszych
      użytkowników, i szukają nowinek. Potem takie nowe słówka czy zachowania
      sprzedają agencjom reklamowym. Dzięki takiemu wywiadowi reklamy są
      naprawdę "wiarygodne".

Łatwym łupem prowokatorów padają kobiety, zwłaszcza te, które się odchudzają
      lub chcą wybrać specyfik na zmarszczki. Wypowiedzi rzekomo cudownie
      odchudzonych kobiet piszą najczęściej przedstawiciele firm farmaceutycznych.
      Prowokator pilnuje w sieci porządku, ale tylko takiego, który służy interesowi
      portalu. Jeśli wątek na forum schodzi w niewygodne rejony, natychmiast do akcji
      wkracza rozmówca, który odwraca czymś uwagę internautów.

- Prowokatorzy potrafią ludzi zaszczekać - przyznaje Lolka, bywalczyni forów. -
      Robią tyle zamieszania, że ludzie zaczynają się brać za łby i już nikt nie
      pamięta o jakiejś sprawie.

Podgrzewacze, sterowniki, siećwodzireje, czyli prowokatorzy zwykle określani
      przez psychologów jako uzależnieni od internetu. Bez względu na stosunek do
      nich trzeba pamiętać, że wchodzą w skład dziwnej sieciowej społeczności.

Ludzie im wierzą
      Ciekawe kto tu tak rozrabia? Sylwio kim jesteś bo piszesz bzdury?
      Prof. Wojciech Sitek, socjolog z Uniwersytetu Wrocławskiego:

- O sieciowych prowokatorach w Polsce się nie mówi, ludzie nie są więc
      przygotowani na taką formę kryptoreklamy lub prowokacji. Wierzą, że każde słowo
      w necie jest prawdziwe, dlatego prowokatorzy są niebezpieczni. Nie ma przecież
      żadnego dowodu, że są opłaceni lub wynajęci przez jakąś firmę. A firmy robią
      sobie w ten sposób tanim kosztem kryptoreklamę, która udaje wiarygodne źródło.

• Gość: Sponsor Re: Agencje Towarzyskie IP: *.135.udn.pl 06.06.05, 21:56
      Ludziska ale bez przesady ze aż tyle jest tych agencji. Wiedziałem ze pod 137
      taki podobno jest na glinicach al efaktycznie podajci ejakies dokładnijesz
      adresy. Namiary i jakie tam są warunki
      • Gość: eryczek Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 07.06.05, 08:11
        Ja tylko słyszałem o agencji na ul.Warszawskiej która nawet się reklamowała.
        o innych nie słyszałem w Radomiu.W Krakowie czy większych miastach za
        wycieraczki samochodów zawsze są wkladane reklamówki agencji ,,przyjemnosci,,.
        Czemu u nas znów i w tym temacie jest gorzej?
        • Gość: Joki Re: Agencje Towarzyskie IP: *.135.udn.pl 07.06.05, 21:57
          Na warszawskiej już zamknieta. Gdzie jest agencja Kto mi poradzi gdzie szukac
          • Gość: tygrys Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 10.06.05, 12:52
            a czy w R-m jest w ogóle agencja tow jakas
            • super_maruda Re: Agencje Towarzyskie 24.06.05, 18:17
              Batorego 25 m. 12 pracuje tam swietna mloda laska - Tamara!
              • Gość: rety Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 28.06.05, 10:36
                a jaki jest jej cennik
              • Gość: do super marudy Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 28.06.05, 19:02
                a masz telefon na Batorego i ile kosztuje ta panna?
                • marteczka271 hm..odpowiedzcie mi ... 28.06.05, 23:16
                  Czytam i czytam..... kochani..dlaczego tak bardzo szukacie lasek w agencji? Czy
                  tam jest inna przyjemnośc niz np.dziewczyny czy kochanki ? A nie lepiej
                  znaleść jedna której pomożecie finansowo..a nie włóczyc sie po agencjach gdzie
                  wszyscy na was patrzą ;-))
                  • Gość: tzgrzs Re: hm..odpowiedzcie mi ... IP: *.udn.pl 29.06.05, 00:09
                    a czy ty szukasz kolezanko kogos takiego
                    • marteczka271 do tzgrzs 29.06.05, 14:49
                      napisz mi dlaczego szukasz....to pogadamy ;-))
                      • Gość: tzgrzs do marteczka IP: *.udn.pl 29.06.05, 16:39
                        a skad wnioski ze ja szukam czy ja cos takiego napisalem po drugie jak juz Ci
                        cos mam powiedziec to napeno nie na forum pozdrawiam
                        • Gość: suczka Re: do marteczka IP: *.udn.pl 30.06.05, 00:08
                          I zglupiala nam marteczka
                          • Gość: Gucio? Re: do marteczka IP: *.udn.pl 01.07.05, 00:58
                            marteczka bzykasz się?
                            • Gość: marteczka Re: do Gucio IP: *.udn.pl 04.07.05, 10:55
                              a co ja przczoła jestm żeby sie bzykać ?? ;-)))
                              • Gość: marteczka Re: do Gucio IP: *.udn.pl 04.07.05, 21:55
                                przepraszam za błąd..masz rację .....
                                A co do suczki..wiesz to jest już moja osobista sprawa..chciałam się tylko
                                dowiedziec po co faceci chodzą do Agencji..a zostałam nazwana Suczką ;-(((

to już nie mozna się zapytać ?
                            • Gość: marteczka Re: do suczka IP: *.udn.pl 04.07.05, 10:56
                              nie zgupiałam ;-)) poprostu mam dziecko w szpitalu i nie zawsze siedze przed
                              komputerem
                            • Gość: marteczka Re: do trzygz IP: *.udn.pl 04.07.05, 10:57
                              wiec bardzo proszę o odpowiedz(jak najbardziej szczerą)...gg 1099075
                              • Gość: Gucio Do suczka IP: *.udn.pl 04.07.05, 19:04
                                Sdzc po nicku chuba nie. Pytanie brzmi wic Czy dajesz jak suka psu?
                                Pszczólka bez rz
                                • Gość: normalny do marteczki IP: *.udn.pl 05.07.05, 11:04
                                  po co podajesz numer jak to nie Twój
                                  • Gość: marteczka Re: do normalnego IP: *.udn.pl 05.07.05, 20:49
                                    Dlaczego uważasz że to nie mój numer gg ? po co miałabym podawać inny , ja mam
                                    pytanie i oczekuję odpowiedzi ... ;-))
                                    • Gość: TM . IP: *.udn.pl 06.07.05, 17:59
                                      Jejku to sobie załóż wątek pt: "po co faceci chodza do agencji?" a nie
                                      pierniczysz nie na temat.
                  • Gość: Denis Do Marteczki . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:03
                    Podam Ci pare powodów dla których faceci korzystają z agencji :
                    1) dla odmiany - jak sie ma żonę ileś tam lat to facet szuka odmiany. Nowe
                    młodsze ciałka i tyle :).
                    2) żona( dziewczyna , narzeczona )nie zaspokaja pragnień męża lub też nie godzi
                    się na nie które upodoabania męża . Oasobiście znam pare dziewczyn dla których
                    np. sex oralny to zboczenie wielkie ! :) A w agencji mówi sie jak chce i sie
                    robi . Bez zachamowań można realizowac swoje fantazje erotyczne .
                    3) w Agencji facet nie musi sie starać o orgazm kobiety . Hehe .
                    4) dla zaspokojenia ambicji . " Bo koledzy zaliczają panienki a ja nie " . Może
                    nie zrozumiesz ale dla pewnej części facetów " zaliczenie panienki " / nie
                    koniecznie z agencji/ to dowartościowanie .
                    5) dla facetów którzy są wolni agencja to przyjemnośc bez zobowiązań . Wiadomo
                    że każdy ma swoje potrzeby erotyczne , a żeby zaliczyć jakaś porządną panienkę
                    to trzeba minimum te 3(?) miesiące sie pospotykać . A tu tego nie ma .
                    6) dla nie których to jedyna okazja w zyciu na sex . Hehe .

Tyle mi w obecnej chwili przyszło do głowy .
          • Gość: znawca Agencja na Warszawsiej cały czas działa ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 18:02
            Nie mam pojecia dlaczego wy tutaj takie bzdury wypisujecie że ją zamknęli .
            Działa cały czas . Jest 5 dziewczyn . 20 min - 100 zł , 1h - 150 zł .
            • Gość: PROTYTUTKA JESTEM TANSZA IP: *.udn.pl 08.07.05, 20:57
              JESTEM TANSZA
              • Gość: ktos Re: JESTEM TANSZA IP: 80.249.0.* 09.07.05, 21:28
                Tak??? A to ciekawe jestem zainteresowany!!!!
    • Gość: ona Re: Agencje Towarzyskie IP: *.server.ntli.net 13.07.05, 14:49
      ech wy samce niewyzyte... niech nie zamykaja dla takich jak wy te agencje, bo
      bede bala sie chodzic sama ulicami!
      • Gość: samiec Re: Agencje Towarzyskie IP: *.udn.pl 17.07.05, 12:55
        No taka paskuda jak ty niech sie boi bo innych swoim wygladem przestraszy
        buhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        • Gość: ?? Re: Agencje Towarzyskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:27
          a chłopc są w tych agencjach ??
        • Gość: ona Re: Agencje Towarzyskie IP: *.server.ntli.net 18.07.05, 04:38
          hm, do paskudy mi daleko, tobie za to paskudnie dostalo sie w genach i w zyciu
          skoro nie grzeszysz rozumem w swojej wypowiedzi

p.s.urode mozna zawsze poprawic, za paskudny charakter mozna jedynie dostac w
          dupe...
    • Gość: gość Re: JESTEM TANSZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:14
      dzwoniłem pod ten drugi numer i zgłasza się jakiś mało przyjemny gość czy te
      numery są prawdziwe-chciałbym skorzystać z Twoich usług
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka