Dodaj do ulubionych

WSH w Radomiu

06.06.05, 15:33
Prosze o opinie na temat Wyzszej Szkoly Handlowej w Radomiu (Traugutta na
wprost Strazy Pozarnej)
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: WSH w Radomiu IP: *.ipt.aol.com 12.01.06, 17:47
      bez komentarza

• Gość: J-23 Re: WSH w Radomiu IP: *.radom.pl 12.01.06, 22:09
        a konkretnie? bo "bez komentarza" to slogan, który można rzucić pod pytaniem o
        każdą uczelnię.
    • mamusia_chlopczyka Re: WSH w Radomiu 13.01.06, 20:45
      nie polecam... w ubiegłym roku skończyłam tę uczelnię i napewno drugi raz bym
      jej nie wybrała... oszukują, kantują, tyle że ich wszędzie pełno ale to tylko
      chwyt reklamowy by uwiecznić swój wizerunek w oczach ludzi zwłaszcza
      potencjalnych studentów... mój rok oszukali na stypendiach, były obietnice
      związane z SUM ale to tylko obietnice nie możliwe to realizacji... itd itd
      itd... kadra też nie zaciekawa poza wyjątkami oczywiście, chamstwo w kwesturze,
      dziekanacie, bibliotece... lepiej dołożyć i dojeżdżać do W-wy lub Kielc...
      pozdrawiam

• Gość: Studencina Re: WSH w Radomiu IP: *.udn.pl 22.01.06, 10:04
        mamusia_chlopczyka napisała:

> nie polecam... w ubiegłym roku skończyłam tę uczelnię i napewno drugi raz bym
        > jej nie wybrała... oszukują, kantują, tyle że ich wszędzie pełno ale to tylko
        > chwyt reklamowy by uwiecznić swój wizerunek w oczach ludzi zwłaszcza
        > potencjalnych studentów... mój rok oszukali na stypendiach, były obietnice
        > związane z SUM ale to tylko obietnice nie możliwe to realizacji... itd itd
        > itd... kadra też nie zaciekawa poza wyjątkami oczywiście, chamstwo w kwesturze,
        >
        > dziekanacie, bibliotece... lepiej dołożyć i dojeżdżać do W-wy lub Kielc...
        > pozdrawiam
        >

Kurde ja tam studiuje i jakoś tego chamstwa nie zauważyłem... Mnie jeżeli chodzi o zadbanie o studenta się podoba... dodam że studiuje na Domagalskiego. A może mamusia_chłopczyka to poprostu konkurencja?
        • mamusia_chlopczyka Re: WSH w Radomiu 22.01.06, 11:59
          nie jestem konkurencją... ja studiowałam na Traugutta i zdecydowanie tu jest
          gorzej... skąd wiem??? bo mój brat i wiele znajomych studiuje na Domagalskiego i
          tam jest o niebo lepiej... sama na pierwszym roku miałam do czynienia z
          dziekanatem na Domagalskiego i było ok... ale przeszlismy na Traugutta - sorry,
          ale nie wiem kto ich tam przyjął do pracy, bo może wiedzę i wygląd to maja te
          urocze panie, ale podejście do drugiego człowieka to dno... nie wspomne o
          kwesturze...
    • Gość: zolen Re: WSH w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:40
      ja jestem ubiegłorocznym absolwentem tej uczelni i niee ma tam nic co by mi się
      nie podobało super kadra wykładowców (z małymi wyjątkami takowe wszędzie sie
      zdarzają)bardzo miła obsługa w dziekanacie - \pozdrawiam was dziewczyny\ i
      całokształt super.
      teraz jestem na polibudzie na SUMie tam dopiero widac róznice wszędzie tłok
      ścisk i kolejki nawet do kibla a panie w dziekanacie lepiej nie mówic - \nie
      pozdrawiam ich\
    • Gość: Ja Re: WSH w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:26
      Złodzieje i oszusty!
    • Gość: Nuna Re: WSH w Radomiu IP: 62.29.137.* 23.05.06, 09:31
      Kończyłam tę uczelnie jako pierwszy rocznik. Wspominam bardzo miło,
      choc nazywali nas 'króliki doświadczalne'. Pamietam, mielismy'mnostwo
      przedmiotow, ktorych teraz nie ma. I mimo wstapnego rozkrecania sie uczelni
      i organizacje i atmosfere wspominam szalenie milo.
      Pozdrowienia!
      • Gość: absolwentka Re: WSH w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 17:29
        skończyłam tę uczelnię jako pierwszy rocznik. Było dużo niepotrzebnych
        przedmiotów. Jedyne co wspominam dobrze to moi koledzy i kolezanki, atakże
        niewielu!!!!! wykładowcow. Staralam sie tam o prace kilkakrotnie, ale nie
        zostałam przyjeta, za to przyjeto osoby, które uczelni nie kończyły. Chyba
        kadra kierownicza nie ma najlepszego zdania na temat swoich pracowników i
        uważa, że zostaliśmy wyedukowani nie dla nich. Czy musze jeszcze coś dopisywać?!
        • Gość: Aga Re: WSH w Radomiu IP: *.udn.pl 26.10.06, 02:12
          Ja studiuje na tej uczelni i akurat na Traugutta, wiec moge sie troche
          wypowiedziec. Nie uwazam, ze jest tam niemila atmosfera, ba w dziekanacie mozna
          wszystko na spokojnie zalatwic, a na DOmagalskiego spotkalam sie z tym, ze
          panie nic nie chca pomoc studentowi. Wec nie wiem skad te wnioski, ale coz moze
          jezeli ktos chce z dziekanatu wszystko na "wczoraj", to te panie maja prawo sie
          denerwowac. Takie jest moje zdanie. To jest ich praca i jezeli student jest
          mily, to na Traugutta nie spotkalam sie z tym, zeby One byly niemile. Wrecz
          przeciwnie sa mile i uczynne. Co do kadry, to wiadomo, ze sie wszystkim nie
          dogodzi, ale wg mnie jest ok. Pozdrawiam caly moj rocznik :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka