Dodaj do ulubionych

Cobra.....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:07
Zna ktoś Kobre która stoi koło Castoramy....ile ona ma lat???

hehehhee
Obserwuj wątek
    • Gość: ech Re: Cobra..... IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.07, 18:12
      oj,panowie to ja napewno znaja, a fuj.........
      • Gość: cobra Re: Cobra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:32
        cobra stoi tam od dawien dawna,AKEJA MILOSCI jest zarezerwowana tylko dla niej
        to jest jej rewir i zadna inna PANI nie moze jej patrolowac
        • Gość: inna Re: Cobra..... IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.07, 18:35
          a kto by sie chciał zniżyć do tego poziomu?
          • Gość: ten co wie Re: Cobra..... IP: *.gastroonline.de 06.07.07, 19:04
            No no kobieto troche szacunku. Ta Pani to instytucja w tym miescie. Jest znana w
            calym kraju, a mozna nawet zaryzykowac stwierdzenie, ze nie tylko w tym kraju
            (przynajmniej wsrod kierowcow). A co do wieku to nikt dokladnie nie wie. Podobno
            pierwsze wzmianki o jej dzialalnosci pojawily sie w literaturze przy okazji
            potopu szwedzkiego.
            • Gość: ja Re: Cobra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:53
              mylisz sie. już starożytni filozofowie greccy o niej wspominali...
              • Gość: asdf Re: Cobra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:01
                nie ma co, ale musi byc w tym dobra skoro zostala tylko ona
                • Gość: ONET Re: Cobra jest w Onecie IP: 89.174.23.* 06.07.07, 20:14
                  Juz nie stoi...dzis ja złapali..piszą o tym na Onecie...
                  oniet.o0o.pl/Cz%C4%99stochowa/5-17/Kamila-"Cobra".html
                  • Gość: ghng Re: Cobra jest w Onecie IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.07, 20:29
                    nad morzem tez ją znają CZestochowa
                    • Gość: m Re: Cobra jest w Onecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:47
                      zły link, strona nie wchodzi
                      • Gość: do asdf Re: Cobra jest w Onecie IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.07, 21:25
                        a może ona nic innego nie potrafi robić?pomyślałes o tym?
                        inna.
                        • Gość: ONETTT Re: Cobra jest w Onecie IP: 89.174.23.* 06.07.07, 21:28
                          wchodzi, trzeba skopiowac do przegladarki
                          • Gość: .. Re: Cobra jest w Onecie IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.07, 21:30
                            nie wchodzi
                  • Gość: artykuł "onet" Re: Cobra jest w Onecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:17
                    "W pierwszej spektakularnej akcji policji na dworcu PKP wpadła Kamila Cobra. 17-
                    latka została ujęta na gorącym uczynku w toalecie obsługując 76-letniego
                    klienta."

Przecież ten artykuł nie jest o tej Corbrze z Alei Miłości (ona napewno nie ma
                    17 lat, i nie obsługuje dworca)
              • Gość: ten co wie Re: Cobra..... IP: *.gastroonline.de 06.07.07, 22:45
                Dziekuje bardzo za doinformowanie. Musialo mi to umknac. Na swoje
                usprawiedliwienie (marne ale zawsze) powiem, ze niestety w grece nieczytaty
                jestem (do przekladow na moj nie dotarlem), a i moja biblioteczka dosc skromna.
                Podobno czlowiek cale zycie sie uczy. Postaram sie jakos nadrobic zaleglosci i
                przy okazji jezyka, ze tak powiem, liznac.
            • Gość: lena Re: Cobra..... IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.07, 11:33
              oj pablo nie masz innych problemów ?Poczytaj lepiej dobrą książke a nie zadawaj
              głupich pytań.na forum jest dużo swirow więc chociaż ty nie bądz jednym z nich.
              POZDRAWIAM
    • barone Re: Cobra..... 06.07.07, 23:35
      Na radiu jak jeden powie coś o Kobrze, to reszta przez 10 minut coś musi
      dać od siebie. Nie sposób się wtedy niczego dowiedzieć o drodze.

Co do wieku, to podobno stoi tu od otwarcia "gierkówki".
      • misiakilla Re: Cobra..... 07.07.07, 09:26
        Oj opowiesci o Kobrze juz czasem mi sie nudza na CB. Chodza sluchy ze wychowala
        i przygotowala do zawodu swoja corke :)
        • misiakilla Re: Cobra..... 07.07.07, 09:28
          film.onet.pl/0,0,1567087,plotki.html
          przeczytajcie sobie artykul a potem jeden z komentarzy pod spodem... :)
          • rafal.era Re: Cobra..... 16.09.07, 22:20
            Cobra stoi teraz w Rząsawach obok serwisu CB.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka