Gość: barek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:39 Nie dostałem dobrej opinii czy znów będę musiał zapłacić? Kto wie jak to załatwić? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mister Proper UMYJ BAREK I RĄCZKI BRUDASKU IP: 81.210.17.* 06.07.05, 13:46 NIE OSZCZĘDZAJ NA MYDEŁKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: SANEPID IP: *.udn.pl 07.07.05, 01:33 Jak to jak masz załatwić? Wyszoruj barek i poproś o kolejną opinię. I nie prowokuj na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barek Re: SANEPID IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:37 Lepiej sama się umyj bo nie znasz dnia ani godziny, a moja knajpa lśni czystością! Dalej pytam co zrobić jak uzdatnić wodę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: SANEPID IP: *.udn.pl 08.07.05, 15:32 Weź dobrego hydraulika, niech przeprowadzi dezynfekcję kranów i rur (np.podchlorynem sodu).Jest też (podobno)człowiek w Wodociągach ,który się tym trudni . Przed pobraniem próbek ,woda musi lecieć WOLNYM strumieniem kilka godzin. Powodzenia Ps. Prowadzę się czysto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: SANEPID IP: *.udn.pl 08.07.05, 15:47 Z Twojej wypowiedzi można było wywnioskować , że nie dostałeś pozytywnej opinii z powodu - delikatnie rzecz ujmując - braku czystośći w barku. Jeżeli chodzi o wodę przesyłam Ci pewne wskazówki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś