Gość: alfik IP: 81.15.226.* 17.07.05, 20:38 I Kielce nie są wojewódzkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szybka osa Re: 8 regionow IP: *.infoplus.com.pl 18.07.05, 10:06 Jeden region i Kraków też nie. Po co taki post? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no jak to? Re: 8 regionow IP: 193.111.166.* 18.07.05, 10:35 A co jesli stolica bedZie w Krakowie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka osa Re: 8 regionow IP: *.infoplus.com.pl 18.07.05, 10:40 To się zlikwiduje region i stolicę. Powstaną Landy... Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: 8 regionow 18.07.05, 10:44 A ja pozdrawiam ciepło wszystkich rozsądnych Radomian, życzą im reformy i własnego województwa. Jak to się mówi zgoda buduje, niezgoda rujnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka osa Re: 8 regionow IP: *.infoplus.com.pl 18.07.05, 10:46 Nierozsądnych też pozdów, bo cię posądzą o brak tolerancji, a to już poważniejsza sprawa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: 8 regionow 18.07.05, 12:29 Nierozsądni powodują wrzody i nieżyty zołądka, ale pozdrawiam ich równie ciepło. A brak tolerancji niestety cechuje nas wszystkich :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: 18 regionow IP: *.udn.pl 18.07.05, 14:27 Chcemy województwa radomskiego i na tych którzy tego chcą będziemy głosować w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka osa Re: 18 regionow IP: *.infoplus.com.pl 18.07.05, 14:38 Ja też chcę, ale nie kandyduję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello No dobrze, wyobraźmy sobie... IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 18.07.05, 15:25 ...że mamy woj.radomskie. A w nim: wojewoda radomski - Marcinkowski. Marszałek sejmiku wojewódzkiego - Banasiewicz. Hmmmm, może lepiej iść zamieszać zupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Zlikwidować 4 najgorsze województwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:40 Ja już wielokrotnie tutaj pisałem , że trzeba zlikwidować 4 najgorsze województwa czyli te , które nie miały powstać a wyniku duz4ego skandalu w 1998r powstały: Świętokrzyskie ze stolicą w Kielcach,Lubuskie z Zieloną Gorą i Gorzowem Wielkopolskim,Opolskie z Opolem , Kujawsko - Pomorskie z bydgoszczą i Toruniem!Likwidowąć i to najlepiej już od 1 stycznia 2006r! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezio Re: Zlikwidować 4 najgorsze województwa! IP: *.globit / 195.117.63.* 18.07.05, 18:05 Ty to masz tyle małolacie do powiedzenia co żyd przed wojną lepiej idz do szkoły i się wyedukuj bo cięgle piszesz na forum te same głupoty.O województwo Świętokrzyskie i Kielce to się nie martw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Zlikwidować 4 najgorsze województwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:15 Nie martwię sie bo wiem , że niedługo będziemy mieć extra rząd i super prezydenta , oczywisćie wszyscy z prawicy i czerwone kielce poleca do rangi powiatu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keraj Re: Zlikwidować 4 najgorsze województwa! IP: 213.199.193.* 18.07.05, 18:56 tu nie masz z kim dyskutowac, ten malolat dopiero skonczyl liceum i mysli ze zawojuje swiat prostą głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
grigori_z_radomia Re: Zlikwidować 4 najgorsze województwa! 22.08.05, 10:06 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=8172&wid=7797388&rfbawp=1124697650.557&redId=158927824430986328ca2d&redTs=11 24697650 O planach PO po wyborach znalezione na "WP". Ciekawe czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Zlikwidować 4 najgorsze województwa! IP: 81.15.226.* 19.07.05, 18:42 Anjbiedniejsze,warmińsko mazurskie? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: No dobrze, wyobraźmy sobie... 23.08.05, 16:29 Gość portalu: Pello napisał(a): > ...że mamy woj.radomskie. A w nim: wojewoda radomski - Marcinkowski. Marszałek > sejmiku wojewódzkiego - Banasiewicz. Hmmmm, może lepiej iść zamieszać zupę. Szef Wydziału Infrastruktury - dr hab inż J. Nita .... aj .... horror ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonoAndrzej Re: 18 regionow IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 21:00 Nie wiem czy zauważyliście, ale Kielce są jak Zydzi- zawsze na wierzchu. Więc nawet jak prawica wygra i na Wiejskiej i w Pałacu to Kielce się ustawią. Bo tam nie ważne czy z prawa czy z lewa wszyscy są za Kielcami, tylko w Radomiu o miasto upomina się lewica, gdy tymczasem prawica śpi. A CO TY EWO KOPACZ ZROBIŁAŚ DLA RADOMIA W CIĄGU 4 LAT???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonoAndrzej Re: 18 regionow IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 21:01 A CO TY MARKU SUSKI ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA W CIĄGU CZTERECH LAT??? Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: 18 regionow 19.07.05, 07:36 a ty KR! co zrobiłeś dla Radomia. Nazwę rzecz po imieniu poziom jesgo głupoty jest niezmierzony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keraj Re: 18 regionow IP: 213.199.233.* 19.07.05, 07:59 KR! -pochodzi od Kompromitator Radomia! tak od dziś bedę sie do niego zwracał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: 18 regionow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:54 Ja zrobiłem dużo dla Radomia pisząc tu na forum swoje opinie prezentując historie mista Radomia!Bo wyznaję zasadę ,, Nie pytaj się co Radom zrobił dla Ciebie zapytj się co Ty zrobiłeś dla Radomia"!W Radomiu jest dużo patriotów! Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: 18 regionow 19.07.05, 10:22 Zwłąszcza w zakresie sympatii z pobliskiej "wojewódzkiej wsi" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: 18 regionow IP: *.dc.dc.cox.net 19.07.05, 15:50 Panie KR! Wygladasz na PRAWICOWCA a uzywasz hasla demokraty JFK. Prosze natychmiast zapoznac sie z tekstami Freeman(ow), profesora i zurnalisty, wtedy zrozumiesz, ze jako Prawicowiec nie wolno Ci tego przytaczac, gdyz lewicowi Kielcznie, ktorzy Cie ciagle atakuja stosuja caly czas ta zasade, bez skrupulow na to czy sie to komu podoba czy nie. Patriotyzm do Radomia bez konkretnych prywatnych inwestycji jest niczym dlatego PRAWICA to "homoeconomicus": spleczenstwo samorzadowe, prywatna inicjatywa, praca u prywaciarzy a nie w wojewodzkich czy miejskich urzedach. Serdecznie pozdrawiam KIBIC Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: 18 regionow 19.07.05, 16:04 Gość portalu: KIBIC napisał(a): > Panie KR! > > Wygladasz na PRAWICOWCA a uzywasz hasla demokraty JFK. Prosze natychmiast > zapoznac sie z tekstami Freeman(ow), profesora i zurnalisty, wtedy zrozumiesz, > ze jako Prawicowiec nie wolno Ci tego przytaczac, gdyz lewicowi Kielcznie, > ktorzy Cie ciagle atakuja stosuja caly czas ta zasade, bez skrupulow na to czy > sie to komu podoba czy nie. Patriotyzm do Radomia bez konkretnych prywatnych > inwestycji jest niczym dlatego PRAWICA to "homoeconomicus": spleczenstwo > samorzadowe, prywatna inicjatywa, praca u prywaciarzy a nie w wojewodzkich czy > miejskich urzedach. > > Serdecznie pozdrawiam > > KIBIC Nie mam zamiaru bronić KR!, ale nie sądziłem że można aż do tego stopnia zgłupieć, i zabraniać komuś uzywania czegos co jest trafne, bo z innej opcji politycznej wyszło---nie no, normalnie wstyd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: 18 regionow IP: *.dc.dc.cox.net 19.07.05, 18:08 >zabraniać komuś uzywania czegos co jest trafne dla LEWICOWCOW a nie PRAWICY, za gleboka mysl abys to dzisiaj zrozumial, moze kiedys zmienisz zdanie jak poznasz idee Prawego skrzydla, bo Lewego skrzyla idee sa wokol was gesto usiane. Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: 18 regionow 19.07.05, 21:54 Gość portalu: KIBIC napisał(a): > >zabraniać komuś uzywania czegos co jest trafne > > dla LEWICOWCOW a nie PRAWICY, za gleboka mysl abys to dzisiaj zrozumial, moze > kiedys zmienisz zdanie jak poznasz idee Prawego skrzydla, bo Lewego skrzyla ide > e ???????????--można jaśniej, czyzbyś sie już pogubił w tych swoich quasiprzemyśleniach? > sa wokol was gesto usiane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: 18 regionow IP: *.dc.dc.cox.net 20.07.05, 00:13 Tak jak przewidywalem, nie zrozumiales to co napisalem. Siegnij do Milton(a) Feeman(a) -Kapitalizm i Wolnosc- Nawet tylko do Wstepu, i wypowiedz sie wtedy dalej z Toba podyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: 18 regionow IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.08.05, 10:21 O ile się orientuję, to masz chyba na myśli Miltona Friedman-a. A może jednak Morgana Freeman-a? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: 18 regionow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 23:30 tak czy siak przegraliśmy w 1998 i co byście nie pisali to i tak niestety nasze ukochane miasto powiatowym zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja! Re: 8 regionow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:46 Projekt likwidacji dotyczy województw słabo zaludnionych, w którcyh dominują obszary leśne. Lasy będą podlegać prywatyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: 8 regionow IP: 81.15.226.* 23.08.05, 16:03 To wojewodztwo pomorskie do likwidacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martica podobny watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=28018512&v=2&s=0 podpinam, bo mowi sie tam o tym samym ;) Odpowiedz Link Zgłoś