Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Radomiu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:36
który zakład fryzjerski polecacie ??
Obserwuj wątek
    • polili Re: Dobry fryzjer w Radomiu 20.07.05, 16:18
      Polecam fryzjerkę Monikę z zakładu na Słowackiego. Ten zakład jest tuż przy
      zjeździe z wiaduktu przy przychodni Medica.
      Ta dziewczyna ma talent!
    • Gość: juzek Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:19
      Laurent przy placu Konstytucji 3 Maja, bardzo dobra obsługa, ale ceny
      minimalnie wyższe niż w innych salonach.
      • Gość: fryzura Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:43
        ja polecam salon Kacper...
        warto pójść do fryzjera Kacpra albo do Michała:)
        • Gość: Fajfus wlodarski Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.07.05, 08:38
          ........Dobry fryzjer to ja Dyrektor szkoły muzycznej w Radomiu
          ul.L.Warynskiego .....strzyżenie za jedyne 2 złocisze.
          Polecamy ekspresowo!!!!!!
          Bzdzichu......j
          • Gość: Radomianka Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.05, 18:42
            Ja polecam salon fryzjerski przy ulicy Żwirki i Wigury ;-))
            • Gość: sara Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.07.05, 09:19
              ja polecam salon fryzjerski w Mini Malu.
            • Gość: Jaa Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 08:37
              To ja wam powiem, że moja fryzjerka jest najlepsza!!! Przyjmuje w małym, nikomu
              nie znanym saloniku, a jest dobra na miarę tych pseudo stylistów (bo przecie
              teraz styliści są, nie fryzjerzy).
              Kiedyś nie lubiłam chodzić do fryzjera, bo zawsze coś spie...., więc obcinałam
              się sama, tylko że kiedys nie pykło i zrobiłam sobie na głowie masakrę, wtedy
              poleciałam do pierwszego napotkanego salonu i tam właśnie otkryłam moją kochaną
              fryzjerkę. Uratowała mnie, jest zaje...., włosy rosną po niej w mgnieniu oka,
              nigdy nie zwaliła roboty. Namówiłam już ponad 20 moich znajomych, chodzą do
              niej regularnie i są bardzo zadowoleni, a jak tanio!!!

Salonik jest na Malczewie. Trzeba wysiąść na Prędocinku i iść na Malczów,
              najpierw będzie sklepik po lewej stronie, potem za 2 metry salonik. Pytać o p.
              Iwonę i tylko o nią. Bo babki które ona tam zatrudnia, są słabe.
              Tel. 692-64-08-40
              WARTO!!! Ręczę głową.
    • Gość: anulkak Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.pl 22.07.05, 13:20
      Równiez polecam zakład fryzjeski w mini malu.wszystkie fryzjerki są świetne.Nie
      powiem bo jest bardzo drogo cenią się bo opinie mają pozytywną.
    • Gość: anulkak MINI MAL IP: *.pl 22.07.05, 13:21
      Równiez polecam zakład fryzjeski w mini malu.wszystkie fryzjerki są świetne.Nie
      powiem bo jest bardzo drogo cenią się bo opinie mają pozytywną.
      • Gość: skm Re: MINI MAL IP: *.idea.pl 23.07.05, 00:16
        Ja polecam salon-Kameleon-ulica Słowackiego fryzjer Adrian.
        Albo salon stylizacji fryzur-Krzysztof-na ulicy Kanałowej10 tu oczywiście szef
        Krzysztof
      • Gość: gosia kwiatkowska Re: MINI MAL IP: *.radom.pl 16.01.06, 22:51
        Polecam salon ktory sie miesci na warsztatach na ulicy sniadeckich.Niskie
        ceny ,mila obsluga klienta ,rozmowa gratis.Mozna o mnie zawsze zapytac .
        Gosia Kwiatkowska
        -----------------------CUT-HERE-----------------------------------------
      • Gość: 1alice Re: MINI MAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:37
        chyba rzeczywiście najlepszy fryzjer i w normalnej cenie jest u pani Moniki w
        minimalu i to nie tylko ona bo i inne dziewczyny bardzo ładnie dobiorą kolor i
        obetną ładnie włosy , także mężczyznom. jestem klientką z małymi przerwami na
        innych fryzjerów ale tam wróciłam , a też moja córka i syn. Pozdrowienia dla
        pani Moniki i życzenia zdrowia od alicji m.
    • Gość: es Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:33
      A ja polecan salon na Focha(na rogu), ale tylko panią Jadzię!!!POLECAM JEST
      SUPER!!!!!!!!!!!!!
      • pozitiv Re: Dobry fryzjer w Radomiu 23.07.05, 13:53
        w minimalu to strzyga tylko po dresiarsku,,,jak juz to tylko Kacper na
        zeromskiego.
        • Gość: dyrechtor-piróg Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.07.05, 12:39
          ........Dobry fryzjer to ja Dyrektor szkoły muzycznej w Radomiu
          ul.L.Warynskiego .....strzyżenie za jedyne 2 złocisze.
          Polecamy ekspresowo!!!!!!
          Bzdzichu......j
        • Gość: sisi Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:53
          A ile kosztuje takie obcięcie w kacprze?
          • Gość: gość Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.udn.pl 17.01.06, 12:23
            siostra za obcięcie i połozenie farby(jednego koloru) zapłaciła 130 zł. po czym
            za trzy dni poszła do innego fryzjera bo włosy były okropne i sie nie układały.
            kacper jest przereklamowany a usługi świadczy takie jak w zwykłym osiedlowym
            salonie
    • Gość: licealistka Laurent IP: *.66.tkdami.net 25.07.05, 12:19
      Laurent, mila obsluga i wogole super:D
      • Gość: eska Re: Laurent IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.09.05, 15:39
        odradzam Laurena czesałam sie tam do ślubu - makabra niezorganiozowanie i brak
        szacunku doklienta....czekalam godzine po umyciu włosów zeby ktos sie mna
        zajal i wkoncu skonczyl czesac.......pomimo ze bylam umowiona na konkretna
        godzine, spoznilam sie na makijaz na szczescie na slub juz nie....
    • Gość: antares Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:17
      polecam Kepke na Slowackiego miedzy cukiernia a kwiaciarnia;-)a takze salon na
      Dlugojowskiej(Dzierzkow)- bardzo symaptyczna pani fryzjer,gwarantowany wysoki
      standard swiadczonych uslug i bardzo przystepna cena;-)
    • Gość: antyr NIE MA!!!!!!!!!!! najbliższy w warszawie... IP: *.devs.futuro.pl 17.01.06, 10:06
      • tomus2221 Re: NIE MA!!!!!!!!!!! najbliższy w warszawie... 17.01.06, 10:21
        Na Prusa przy Katedrze.Najlepsza obsluga i jakosc,zawsze jest ruch.
        • bigjefrey Najlepszy !!! 17.01.06, 16:09
          Damski przy rondzie kolo PKS rog 25 czerwca kolo bylej skladnicy harcerskiej-
          Kaska a meski Tomek na kosciuszki vis a vis BPH.
    • Gość: temida Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.01.06, 06:51
      Malutki salon "Monika" ulica Struga przed skrzyżowaniem z Miłą. Ceny śmiesznie
      małe, jakość jak u tych przereklamowanych.
    • Gość: tosia Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.radom.pl 18.01.06, 14:05
      salon NICOLL kolo strokrotki na zeromskiego mila i fachowa obsluga niskie ceny
      • Gość: marren Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:43
        Najlepszy męski- didimos ul. Kościuszki.Kultura i profesjonalizm.
    • Gość: misiop Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 19.01.06, 03:30
      a ja wam nie powiem bo będą kolejki do mojej ulubionej fryzjerki
      • Gość: szybkaosa Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 03:31
        no nieee, o 3:30 debata o fryzjerze :)
    • Gość: zadowolony :) Re: Dobry fryzjer w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:17
      A ja polecam panią Anetkę :) z K2 - pierwasza klatka - mióóóóód mmmm...
    • Gość: Filip NAJLEPSZY!!!! NAJLEPSZY!!!! IP: *.pr.radom.net 19.01.06, 13:20
      Salon Fryzjerski na ul. Słowackiego obok tego Medicon czy cos... Fryzjerka
      Karolina poporostu rewelacja, talent jakich malo... :))
      • zuczek_radomski Re: NAJLEPSZY!!!! NAJLEPSZY!!!! 19.01.06, 13:20
        a ja uwielbiam pania agate z salonu z m1.
    • julie87 Re: Dobry fryzjer w Radomiu 22.01.06, 00:19
      Salon "Twój Styl" na ulicy Moniuszki (w bramie). Oj Krzyś potrafi zrobić hardcore na głowie ;D więc polecam tym, którzy mają ochotę zaszaleć z fryzurką :)
    • string_tony Re: Dobry fryzjer w Radomiu 22.01.06, 01:59
      Gość portalu: fryzura napisał(a):

> który zakład fryzjerski polecacie ??

zgłoś się do Sary 1026 obetnie cię w ząbek i będzie hicior na zabawie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka