Dodaj do ulubionych

Letni wolontariat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:21
hej!!!mam mnostwo wolnego czasu i nie za barzdo wiem,co z nim
zrobic,pomsylalem,ze byloby swietnie zaangazowac sie w jakas forme letniego
wolontariatu(przynajmniej bym sie komus przysluzyli mial swiadomosc,ze nie
marnotrawien swojego czasu;-)jakbyscie mieli jakies namiary takich
przedsiewziec dajcie znac.Bede baardzo wdzieczny.Pozdrawiam,hej!
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Letni wolontariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:58
      czesc! ja tez wlasnie chcialabym sie gdzies zapisac a nie mam pojecia gdzie.
      Doskonale rozumiem o co Ci chodzi:) Masz jakies pomysly? Ja myslalam o domu
      dziecka. Ale moze cos innego? Odezwij sie:) pozdrawiam.
      • Gość: antares Re: Letni wolontariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:30
        hej;)dzieki za odpowiedz,otoz ja myslalem o pomocy starszym osobom,ale dom
        dziecka ...tez ciekawy pomysl..poczekajmy troche,moze ktos odpowie na nasz
        apel,a jak nie,sami cos uradzimy;)pozdrawiam serdecznie
        • Gość: M. Re: Letni wolontariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:08
          Jakos Radomianinie zacni nie kwapią się, by komuś pomagać ZA DARMO. Ludzie,
          ludzie, trochę więcej chęci. :)
        • Gość: podpowiedz Re: Letni wolontariat IP: *.10.udn.pl 26.07.05, 10:40
          możecie spróbować w hospicjum przy ulicy wiejskiej, w Arce przy Chrobrego, Dom
          Dziecka przy Kolberga, caritas przy Kościelnej.wystarczy?powodzenia
          • Gość: M. Re: Letni wolontariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:15
            no tak. Ale co my mamy robic w Arce przy Chrobrego? O ile dobrze wiem,to tam
            jest takie miejsce gdzie sa organizowane zajecia dla dzieci i młodzeiży przez
            Kościół? Nie wiem jakiego typu forma wolontariatu mogłaby tam powstac? Ja
            osobiscie myslalam o tym domu Dziecka, właśnie przy Kolberga. No i hospicjum,
            fakt. Jeszcze mam jedno pytanie. Jak to sie zalatwia? Po prostu ide np. do Domu
            Dziecka i mowie, że chcę sie zaangażować? Nie mam doświadczeń tego typu...
            Pozdrawiam.
    • Gość: antares Re: Letni wolontariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:27
      wielkie dzieki M.za sugestie,teraz M.mamy w czym wybierac;-)pozdrawiam!
    • Gość: edyta Re: Letni wolontariat IP: *.radom.pilicka.pl 27.07.05, 10:42
      wolontariat.studencki@wolontariat.edu.pl
      W Radomiu -Centrum Wolaontariatu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka