Gość: ich3 IP: *.radman.pl 01.08.05, 01:20 Co sadzicie o nauczycielach z X lo ??(konarski)a wszczególnosci o Jadwidze F???Marii P???i Bogusi B???i o reszcie???pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: Xlo nauczyciele IP: *.algo.radom.pl / 83.17.183.* 17.03.06, 22:48 Bogusia to zmora straszna jeszcze po nocach mi sie sni Maria P smiac mi sie z niej chciało bo jak rozwiazywała zadanie i zle jej wyszło to zawsze byl bład w odpowiedzi natomiast Jadwiga straszna była ale miło ja wspominam najlepsza z tych 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: Xlo nauczyciele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.03.06, 08:37 Julka czy nie pomyliły Ci się szkoły. Nie pamiętam Marii P, czego uczyła. A Jadwiga, jakoś nie kojarzę i tej nauczycielki. Ja wspominam bardzo dobrze lata spędzonew tej szkole. Pozdrawiam wszystkich absolwentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Xlo nauczyciele IP: *.algo.radom.pl / 83.17.183.* 19.03.06, 00:55 Maria P(ona nadal uczy) była od matematyki a Jadwiga F. od polskiego . nie pomyliły mi sie szkoły cały czas mowimy o X LO im St. Konarskiego papapap pozdrawiam wszystkich a szczególnie rocznik 2003(matura) Odpowiedz Link Zgłoś