Dodaj do ulubionych

Czesci do samochodow

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:57
Witajcie.

Gdzie kupujecie czesci do swoich samochodow (chodzi mnei o najtanszy sklep),
glowenie chodzi o samochod Volkswagen golf.
Obserwuj wątek
    • Gość: zen Re: Czesci do samochodow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:44
      Nie kupuję w sklepach, jeżdże do Autokliniki na Wolanowską. Nie wiem, skąd oni
      biorą części, ale chyba zewsząd sądząc po rozwieszonych kartkach z numerami
      telefonów do hurtowni. Ogólnie wychodzi 10% taniej niż gdybym kupił to samo w
      tym samym sklepie - sprawdzałem :) Przy okazji chłopaki już parę razy odradzili
      mi kupowanie czegoś, co jak się okazało było w porządku i nie wymagało wymiany.
      Jeżdże golfem II i jak na razie jestem zadowolony z tej firmy.
    • Gość: D. KOT Re: Czesci do samochodow IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 01:06
      Giełda Słomczyn
      • Gość: jaro Re: Czesci do samochodow IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.08.05, 10:10
        Kupuj w Intercarsie obok wiaduktu na slowackiego. STER sie tam zaopatruja,
        dokleja swoja naklejke i dolciza 100% marze. Bardzo polecam ten sklep, sam
        kupuje tam czesci do VW Golfa IV.
        • Gość: temida Re: Czesci do samochodow IP: 82.139.8.* 15.08.05, 16:30
          Szczególnie że np. w Ekonafcie, Focie, Almarze czy Inter Teamie jest o 25%
          taniej niż w Inter Carsie. Zdecydowanie polecam Inter Cars wszystkim, którzy
          mają za dużo kasy. Fakt, zdarza się, ze w innych sklepach brakuje czasami
          szukanego artykułu - ale zawsze są w stanie ściągnąć co potrzeba na drugi dzień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka