Dodaj do ulubionych

Dworzec autobusowy PKS

IP: *.radio.rekord.fm 17.07.01, 01:45
Co myslicie o radomskim dworcu PKSu? Czy jest on wlasciwie zaprojektowany?
Nigdy nie mialem okazji ani przyjemnosci czekac tam na autobus, ale wydaje mi
sie ze nie nalezy to do przyjemnosci... juz pomijam rozwiazanie wjazdu na
stanowiska odjazdowe... wlacznie z przystankiem dla wysiadajacych.... czy tylko
ja jestem tak negatywnie do tego nastawiony?
Obserwuj wątek
    • Gość: driver Re: Dworzec autobusowy PKS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 11:03
      Wiesz, jakby go dokończyli - m.in zrobili drugi wjazd za budynkiem i połaczyli
      z peronami PKP (tak jak było planowane), nie byłoby najgorzej
      • Gość: Janek Re: Dworzec autobusowy PKS IP: *.rado.gazeta.pl 19.07.01, 11:11
        No cóż... prowizorka. To ciągle plac budowy a nie dworzec. Najfajniejszy jest parking. Jest na dwóch
        poziomach. Można tam zostawić kawałek podwozia. W niedzielę jedna paniusia obsługuje kasy i informację.
        Biega od okienka do okienka i jeszcze odbiera telefony. Ale jest coś pocieszającego! Przypominacie sobie coś co
        udawało dworzec kiedyś? No i ochroniarze chodzą, więc jest trochę raźniej i można się czuć bezpieczniej.
        • Gość: BartekW Re: Dworzec autobusowy PKS IP: *.radio.rekord.fm 19.07.01, 13:27
          Swiete slowa.. Lepszy rydz niz nic.. Ale szczerze mowiac to podejrzewam, ze
          gdybym przyjrzal sie blizej temu dworcowi (dworcu?) to chyba wolalbym muchomora
          niz rydza ;-) a tak powaznie... moze i jest to plac budowy, ale w takim tempie
          to budowa zakonczy sie chyba juz w XXII wieku... nei mam nawet ochoty pisac cos
          wiecej na ten temat, bo podejrzewam ze post wtedy mialby ze dwa ekrany
          dlugosci.. i bylaby to sama krytyka ;-)
          • Gość: Janek Re: Dworzec autobusowy PKS IP: *.rado.gazeta.pl 19.07.01, 13:39
            W tej chwili to chyba nawet nic tam nie robią, więc trudno mówić o tempie. PKS to bida i tyle.
            • Gość: BartekW Re: Dworzec autobusowy PKS IP: *.radio.rekord.fm 19.07.01, 13:45
              > W tej chwili to chyba nawet nic tam nie robią, więc trudno mówić o tempie. PKS
              > to bida i tyle.

w takim razie po co bylo tyle szumu ze radomski dworzec pks w polaczeniu z pkp
              bedzie jednym z najnowoczesniejszych w polsce? jak na razie nie ma sie czym
              chwalic....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka