Gość: naczelny?! IP: 82.139.8.* 23.08.05, 22:55 czytaliście jej artykuł o nowej wystawie... nie ma to jak promocja rodziny hihihi coś okropnego a naczelny śpi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radiowiec Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.radom.pl 23.08.05, 23:47 Ta pani wg mnie nie jest dziennikarką, ale osobą piszącą, a to już dwie różne sprawy. Nie zna się na niczym, czasem gdzieś coś usłyszy i przeleje na spacer. Cóż, niekompetencja w Polsce rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiowiec Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.radom.pl 23.08.05, 23:48 Oczywiście przeleje na papier a nie na spacer ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Renata Metzger - przegina! IP: 38.119.107.* 24.08.05, 01:53 chorys czleku, chorys i odczep sie od Metzger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobia Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.149.udn.pl 24.08.05, 01:58 Naczelny?! - zal ci, ze nie masz utalentowanej rodziny! Well, kup sobie lizaka na pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 24.08.05, 07:47 o czyzby pan obrońca Zieleziński się odezwał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewiatan Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:46 Racja. To jest mniej więcej tak jak w tym powiedzeniu:Kumie chwalą nos.Kto?Oni nos a my wos. Towarzystwo wzajemnej adoracji, które swoją "wyższość" buduje poprzez bezrefleksyjną krytykę innych i takież bezrefleksyjne zachwalanie swojego grajdoła.To znany mechanizm psychologiczny. Czy jednak autorytet "Gazety" musi być do tych prywatnych i niecnych celów wykorzystywany? I na zakończenie jeszcze jedna uwaga: recenzje, które przy różnych okazjach wypisuje pani Metzger charakteryzują się swoistymi, nader ubogimi pojęciami. Szczególna cecha ich "swoistości" polega na ograniczoności języka, a to stanowi prostą konsekwencję przeczytanych przez ich autorkę lektur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:05 Gwoli ścisłości - to powiedzenie brzmi: "Kumie, chwalą nos. Kto ? Ja wos, wy mnie". Jeśli się nie mylę, tylko wówczas ma to jakiś sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobiuszek Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.149.udn.pl 24.08.05, 14:00 Usilujecie rozpetac nagonke na Metzger. Brzydale. Lewiatan - a jakie ty masz pojecie o tym jak powinna wygladac dobra recenzja? watpie czy posiadasz takowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewiatan Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:21 Wolno Ci wątpić i niech tak zostanie tyko... po co od razu emocje i nazywanie spostrzerzeń czytelnika nagonką? To jest właśnie ta metoda, o której wcześniej wspomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Renata Metzger - przegina! IP: 82.139.8.* 24.08.05, 15:28 Psy szczekają, pani Metzger pisze dalej. Tak trzymać pani Renato. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Renata Metzger - przegina! IP: 82.139.8.* 24.08.05, 15:47 chyba zielezinski to z metzger zadna rodzina! a jak sie ma znajomych w miescie ktorzy vcos dlatego miasta robia to czy to ma oznaczac ze nie wolno o nich pisac, bo ktos sie doczepi? brednia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cóż Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:21 cóż kochanek to chyba nie rodzina ale są popularne związki bez ślubu prawda.. pozdrowienia dla gazety zmieniajcie się na lepsze bo jest coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobiuszowa Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.149.udn.pl 24.08.05, 21:10 cóż - może zechcesz coś o swoim życiu seksualnym opowiedzieć, skoro uważasz, że to jest odpowiednie miejsce i potrzeba pisania o życiu seksualnym innych ludzi. Zacznij prosze od siebie, śmiało... tylko napisz interesująco, żeby nie było banalnie i żeby dało się bez zanudzenia przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.152.udn.pl 25.08.05, 01:27 Czy można ją uśpić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:39 To nie jest dobre miejsce do pisania o seksie. Niemniej jednak temat ten w kontekście pani Metzger i Muzeum Sztuki Wspólczesnej a ściślej jej dyrektora sam nasuwa się...W środowisku dziennikarzy i ludzi związanych z placówkami kultury mówi się o tym od dłuzszego czasu. Niechże więc ta pani zaprzestanie ostentacyjnie wręcz wykorzystywać "Gazetę" do promocji ... osobistych racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.233.udn.pl 26.08.05, 10:53 To zaczyna być interesujące, może więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darwin życie seksualne metzgerów? IP: *.152.udn.pl 26.08.05, 11:52 Tak ja też proszę o więcej szczegółów, ciekawe jak rozmnażają się metgery? Są żyworodne czy jajorodne? A może przez pączkowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoff Re: Renata Metzger - przegina! IP: 38.119.107.* 26.08.05, 11:57 Jonasz - klamiesz. Srodowisko nie zajmuje sie tak niskimi plotami. To tylko ty intrygujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:32 To nie są plotki, a ty pewnie wiedze o srodowisku czerpiesz na rynku w Przytyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoff Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.proxy.astra-net.com 27.08.05, 19:02 Za duzo chcialbys wiedziec. Swoja droga i tak nic nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 10:53 O jaką wystawę chodzi? I jaki problem z jej recenzją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.152.udn.pl 25.08.05, 22:25 No i co z tym przeszczepem twarzy? Znów usuniecie mi wypowiedź? Naprawdę, pomogło by nie tylko jej ale i innym którzy ją oglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Renata Metzger - przeszczep IP: *.152.udn.pl 25.08.05, 22:28 No i co z tym przeszczepem twarzy? Znów usuniecie mi wypowiedź? Naprawdę, pomogło by nie tylko jej ale i innym którzy ją oglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasażer Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.233.udn.pl 28.08.05, 14:42 szkoda, że pociąg się opóżnił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF Re: Renata Metzger - przegina! IP: *.152.udn.pl 31.08.05, 23:53 na ruszta ją..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff A już się bałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:29 A już myślałewm że nie ma atku a mojej ulubionej redaktoreczce, renateczce, metzgeróweczce Odpowiedz Link Zgłoś