Gość: l i l a b a j IP: *.server.ntli.net 24.08.05, 23:06 ... zanim sie przeprowadzilam mieszkal w tej samej co ja dzielnicy, spotykalam go i jego kumpli czasem w autobusie i na przystanku, jest bajeczny cholera, mysle o nim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l i l a b a j Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.server.ntli.net 24.08.05, 23:25 i najwazniejsze: jest Polakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia -))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 00:36 Podobno tak jak i mój to Adaś Włodarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: -))) IP: *.server.ntli.net 25.08.05, 09:59 :-))))) ja niestety nie wiem jak "moj" sie zowie, jeszcze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:23 powinno być mnie się podoba a nie mi się podoba. Chyba, że to gwara z okolic przytyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: 82.139.8.* 25.08.05, 23:30 Mi się misie podobają mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.client.dsl.net 25.08.05, 23:33 A ty mi sie nie podobasz.Jestes troche za niska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.server.ntli.net 26.08.05, 18:55 ciesze sie, ze nie podobam sie prostakom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.client.dsl.net 26.08.05, 19:02 Oprocz tego ,ze jestes za niska to jeszcze bardzo niegrzeczna z ciebie kobieta jest.A prostactwo to raczej twoja cecha.Odpowiadac na zart w takim tonie... bardzo nieladnie. Brzydka i przy tym prostaczka - brzmi fatalnie. Zacznij pracowac nad soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:52 "on"-trafiłeś w sedno sprawy ale "lebibaj "i tak nie zrozumie bo do niej nic nie dociera ....ciężki typ -uchroń Boże w przyszłości kogoś od takiej teściowej .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.server.ntli.net 26.08.05, 19:02 i pomylencom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.client.dsl.net 26.08.05, 20:02 Szkoda pisac...do bezmozga.LILA (good)BYE(lub mowiac twoim jezykiem spadaj babo-psyzcholu).I lecz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: ON IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:10 Co to babsko ma w sobie takiego, że każdego potrafi momentalnie do siebie zrazić? Czy to tylko chamstwo czy coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re:lalabaj w akcji .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:17 ------to głupota i brak umiaru u tej baby ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re:lalabaj w akcji .... IP: *.server.ntli.net 29.08.05, 10:18 "lalabaj w akcji..." - zmien te swoje dna butelek na kontakty losiu... - akcje to ja dopiero zamierzam rozpoczac, za bardzo mi sie podoba (calosciowo) ten gosciu by nie sprobowac... nie, nie chodzi o jakis striptiz na przystanku czy w autobusie. moze pierwszy sie dowiesz o wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re:lalabaj w akcji .... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 10:44 Wstało już moje zaspane Słoneczko? :) -I która myśl była pierwsza po przebudzeniu: odgryźć się nam na forum czy strategia podrywu? -Po pierwszej świadomej myśli podobno można poznać co aktualnie kochamy najbardziej... PS: Ja bym na tym striptizie jeszcze nie stawiał krzyżyka -jak gość lubi akcje zuchwałe, to znaczy, że nie będziesz się z nim nudziła;) Pzdrwm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re:lalabaj w akcji .... IP: *.server.ntli.net 29.08.05, 10:49 Yodo i ty palancie aligatorku, widze, ze cos zescie wyplodzili, ale z przyczyn osobistych nie czytam waszych komentarzy, juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re:lalabaj w akcji .... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 10:51 Ooooooo!:( -A taki dziś jestem słodki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Do aligatorka IP: *.client.dsl.net 26.08.05, 20:17 Zgadzam sie z Toba.Moze po prostu przestac na to(czyt.Lilabaj) reagowac. Mysle,ze to starsza, samotna kobieta z mnostwem czasu i kompleksow. Proboje zaistniec na forum bo tu jest anonimowa.Mysle,ze ktos taki po prostu nie ma przyjaciol(wcale sie nie dziwie)i tutaj "stara sie " rozmawiac ,niestety z oplakanym skutkiem.Po prostu olejmy to(czyt.Lilabaj). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j aligatorek, ON i axel IP: *.server.ntli.net 27.08.05, 00:12 alez mnie ubodly te cieleta... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: aligatorek, ON i axel IP: *.server.ntli.net 27.08.05, 00:26 aligatorek, on i axel czy wy jestescie tylko szowinistami czy jeszcze dodatkowo naiwniakami o mentalnosciach 6-cio latkow? a moze kazdy z was to kolejny idyoda...? :-))) on, hipokryzja to imie twej ukochanej matki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: lilabaj IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 08:07 Dzień dobry! Dzięki za pamięć ;) -uwielbiam te Twoje złośliwe pazurki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: LILABAJ IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:54 Szowinistami? To już nie można być obiektywnym? Jak to jest mentalność sześciolatków to ja nie chcę być starszy. Trzymajcie się chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) 26.08.05, 13:32 >>>>>>> może to był poseł Witaszka co był kiedyś w Samoobronie a póżniej zdradził Leppera .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Serenada na dzień dobry...:-))) IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 08:32 yhy... yhy... yhy... (odchrząkiwanie + odgłosy strojenia harfy) -Zazu zizu zizaaaaaj, -o Lilabaaaaj... To słonka promyk zza chmurki wyziera? Nie! -to Lila cudne oczęta otwiera! Stópka jej z gracją ziemi dotyka Gdy Lila do kompa swego pomyka Tam już się szczerzą męskie potwory Zawistne Axle, Aligatory... Lecz tego ranka otuchy jej doda Czuły wielbiciel: kurdupel Yoda Pod jej okienkiem swą serenadę Zaryczy by zgłuszyć złośliwców gromadę! (Solo na harfie + układ choreograficzny z krokiem Angusa Younga i gałązką oliwną w dziobie) (powtórzenie ostatniej zwrotki) I just call 2 say I luv u... (burzliwe oklaski i głębokie ukłony) -Miłego dnia, owocnych łowów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: Yoda IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:39 No Yoda, ale z Ciebie poeta, po takim czymś to musiałaby być z kamienia, żeby Cię nie pokochać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: aligatorek IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 12:58 No, nie wiem -nie spodziewam się. Testuję jednak opcję gwałtownego i niespodziewanego zwrotu akcji a'la amerykańska telenowela. Ale twarda z niej sztuka -albo też faktycznie ją coś zabolało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: Yoda IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:32 Chyba zabolało jak przez chwilę starała się myśleć! No ale zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j PLAN *A* IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 22:17 lilabaj chadza do pracy dluzsza trasa - dluzsza lecz przecinajaca ulice, ktora porusza sie autobus, byc moze jadacy z kandydatem nr 1... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: PLAN *A* IP: *.server.ntli.net 06.09.05, 06:40 ciagle w toku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j PLAN *B* IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 22:19 lilabaj przypadkowo :-) robi zakupy w znacznie oddalonym od miejsca zamieszkania supermarkecie, w ktorym (to bardzo prawdopodobne) robi zakupy kandydat nr 1... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j PLAN *C* IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 22:21 boziu dopomoz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 15:07 To aż tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.server.ntli.net 05.09.05, 00:58 no przeciez pisalam, ze jest bajeczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:31 A nie ma już normalnych? Taki bajeczny nie jest prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.server.ntli.net 06.09.05, 06:41 wyskok ze znajomymi do polskiego klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j TO W RAMACH PLANU *D* IP: *.server.ntli.net 06.09.05, 06:42 cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
dariap2 Re: TO W RAMACH PLANU *D* 07.09.05, 10:14 czy przystojniak o którym myślisz to nie jest Wojciech Olejniczak,on tak ładnie na plakatach wygląda na zywo niestety nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: TO W RAMACH PLANU *D* IP: *.server.ntli.net 07.09.05, 18:34 nie wiem, jak sie ten gosciu nazywa, wiem, ze jest mlody, przystojny, wesoly, beztroski ale i powazny, tyle ze powoli trace nadzieje, ze Go jeszcze spotkam, moze wroce tam gdzie mieszkalam poprzednio... plan B i C nadal w martwym punkcie Odpowiedz Link Zgłoś