Dodaj do ulubionych

A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-)))

IP: *.server.ntli.net 24.08.05, 23:06
... zanim sie przeprowadzilam mieszkal w tej samej co ja dzielnicy,
spotykalam go i jego kumpli czasem w autobusie i na przystanku,
jest bajeczny
cholera, mysle o nim
Obserwuj wątek
    • Gość: l i l a b a j Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.server.ntli.net 24.08.05, 23:25
      i najwazniejsze: jest Polakiem!
      • Gość: Gosia -))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 00:36
        Podobno tak jak i mój to Adaś Włodarczyk
        • Gość: l i l a b a j Re: -))) IP: *.server.ntli.net 25.08.05, 09:59
          :-)))))
          ja niestety nie wiem jak "moj" sie zowie, jeszcze :-))
    • Gość: aligatorek Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:23
      powinno być mnie się podoba a nie mi się podoba. Chyba, że to gwara z okolic
      przytyka.
      • Gość: ola Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: 82.139.8.* 25.08.05, 23:30
        Mi się misie podobają mi sie.
    • Gość: ON Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.client.dsl.net 25.08.05, 23:33
      A ty mi sie nie podobasz.Jestes troche za niska.
      • Gość: l i l a b a j Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.server.ntli.net 26.08.05, 18:55
        ciesze sie, ze nie podobam sie prostakom
        • Gość: ON Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.client.dsl.net 26.08.05, 19:02
          Oprocz tego ,ze jestes za niska to jeszcze bardzo niegrzeczna z ciebie kobieta
          jest.A prostactwo to raczej twoja cecha.Odpowiadac na zart w takim tonie...
          bardzo nieladnie. Brzydka i przy tym prostaczka - brzmi fatalnie.
          Zacznij pracowac nad soba.
          • Gość: lew Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:52
            "on"-trafiłeś w sedno sprawy ale "lebibaj "i tak nie zrozumie bo do niej nic
            nie dociera ....ciężki typ -uchroń Boże w przyszłości kogoś od takiej
            teściowej ....
        • Gość: l i l a b a j Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.server.ntli.net 26.08.05, 19:02
          i pomylencom.
          • Gość: ON Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.client.dsl.net 26.08.05, 20:02
            Szkoda pisac...do bezmozga.LILA (good)BYE(lub mowiac twoim jezykiem spadaj
            babo-psyzcholu).I lecz sie.
            • Gość: aligatorek Re: ON IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:10
              Co to babsko ma w sobie takiego, że każdego potrafi momentalnie do siebie
              zrazić? Czy to tylko chamstwo czy coś jeszcze?
              • Gość: axel Re:lalabaj w akcji .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:17
                ------to głupota i brak umiaru u tej baby .....
                • Gość: l i l a b a j Re:lalabaj w akcji .... IP: *.server.ntli.net 29.08.05, 10:18
                  "lalabaj w akcji..."
                  - zmien te swoje dna butelek na kontakty losiu...
                  - akcje to ja dopiero zamierzam rozpoczac, za bardzo mi sie podoba (calosciowo)
                  ten gosciu by nie sprobowac... nie, nie chodzi o jakis striptiz na przystanku
                  czy w autobusie. moze pierwszy sie dowiesz o wszystkim...
                  • Gość: Yoda Re:lalabaj w akcji .... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 10:44
                    Wstało już moje zaspane Słoneczko? :) -I która myśl była pierwsza po
                    przebudzeniu: odgryźć się nam na forum czy strategia podrywu?
                    -Po pierwszej świadomej myśli podobno można poznać co aktualnie kochamy
                    najbardziej...
                    PS: Ja bym na tym striptizie jeszcze nie stawiał krzyżyka -jak gość lubi akcje
                    zuchwałe, to znaczy, że nie będziesz się z nim nudziła;)
                    Pzdrwm
                  • Gość: l i l a b a j Re:lalabaj w akcji .... IP: *.server.ntli.net 29.08.05, 10:49
                    Yodo i ty palancie aligatorku, widze, ze cos zescie wyplodzili, ale z przyczyn
                    osobistych nie czytam waszych komentarzy, juz nie
                    • Gość: Yoda Re:lalabaj w akcji .... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 10:51
                      Ooooooo!:( -A taki dziś jestem słodki...
              • Gość: On Re: Do aligatorka IP: *.client.dsl.net 26.08.05, 20:17
                Zgadzam sie z Toba.Moze po prostu przestac na to(czyt.Lilabaj) reagowac.
                Mysle,ze to starsza, samotna kobieta z mnostwem czasu i kompleksow.
                Proboje zaistniec na forum bo tu jest anonimowa.Mysle,ze ktos taki po prostu
                nie ma przyjaciol(wcale sie nie dziwie)i tutaj "stara sie " rozmawiac ,niestety
                z oplakanym skutkiem.Po prostu olejmy to(czyt.Lilabaj).
                Pozdrawiam.
                • Gość: l i l a b a j aligatorek, ON i axel IP: *.server.ntli.net 27.08.05, 00:12
                  alez mnie ubodly te cieleta...
                  :-)))
                  • Gość: l i l a b a j Re: aligatorek, ON i axel IP: *.server.ntli.net 27.08.05, 00:26
                    aligatorek, on i axel
                    czy wy jestescie tylko szowinistami czy jeszcze dodatkowo naiwniakami o
                    mentalnosciach 6-cio latkow? a moze kazdy z was to kolejny idyoda...?
                    :-)))

on, hipokryzja to imie twej ukochanej matki...
                    • Gość: Yoda Re: lilabaj IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 08:07
                      Dzień dobry! Dzięki za pamięć ;) -uwielbiam te Twoje złośliwe pazurki...
                    • Gość: aligatorek Re: LILABAJ IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:54
                      Szowinistami? To już nie można być obiektywnym? Jak to jest mentalność
                      sześciolatków to ja nie chcę być starszy. Trzymajcie się chłopaki!
    • olo1033 Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) 26.08.05, 13:32
      >>>>>>> może to był poseł Witaszka co był kiedyś w Samoobronie a póżniej
      zdradził Leppera ....
    • Gość: Yoda Serenada na dzień dobry...:-))) IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 08:32
      yhy... yhy... yhy... (odchrząkiwanie + odgłosy strojenia harfy)

-Zazu zizu zizaaaaaj, -o Lilabaaaaj...

To słonka promyk zza chmurki wyziera?
      Nie! -to Lila cudne oczęta otwiera!

Stópka jej z gracją ziemi dotyka
      Gdy Lila do kompa swego pomyka

Tam już się szczerzą męskie potwory
      Zawistne Axle, Aligatory...

Lecz tego ranka otuchy jej doda
      Czuły wielbiciel: kurdupel Yoda

Pod jej okienkiem swą serenadę
      Zaryczy by zgłuszyć złośliwców gromadę!

(Solo na harfie + układ choreograficzny z krokiem Angusa Younga i gałązką
      oliwną w dziobie)
      (powtórzenie ostatniej zwrotki)

I just call 2 say I luv u...

(burzliwe oklaski i głębokie ukłony)

-Miłego dnia, owocnych łowów!
      • Gość: aligatorek Re: Yoda IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:39
        No Yoda, ale z Ciebie poeta, po takim czymś to musiałaby być z kamienia, żeby
        Cię nie pokochać!
        • Gość: Yoda Re: aligatorek IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 12:58
          No, nie wiem -nie spodziewam się. Testuję jednak opcję gwałtownego i
          niespodziewanego zwrotu akcji a'la amerykańska telenowela. Ale twarda z niej
          sztuka -albo też faktycznie ją coś zabolało.
          • Gość: aligatorek Re: Yoda IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:32
            Chyba zabolało jak przez chwilę starała się myśleć! No ale zobaczymy.
    • Gość: l i l a b a j PLAN *A* IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 22:17
      lilabaj chadza do pracy dluzsza trasa - dluzsza lecz przecinajaca ulice, ktora
      porusza sie autobus, byc moze jadacy z kandydatem nr 1...
      • Gość: l i l a b a j Re: PLAN *A* IP: *.server.ntli.net 04.09.05, 11:44
        w toku
      • Gość: l i l a b a j Re: PLAN *A* IP: *.server.ntli.net 06.09.05, 06:40
        ciagle w toku
    • Gość: l i l a b a j PLAN *B* IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 22:19
      lilabaj przypadkowo :-) robi zakupy w znacznie oddalonym od miejsca
      zamieszkania supermarkecie, w ktorym (to bardzo prawdopodobne) robi zakupy
      kandydat nr 1...
    • Gość: l i l a b a j PLAN *C* IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 22:21
      boziu dopomoz...
    • Gość: aligatorek Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 15:07
      To aż tak???
      • Gość: l i l a b a j Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.server.ntli.net 05.09.05, 00:58
        no przeciez pisalam, ze jest bajeczny...
        • Gość: aligatorek Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:31
          A nie ma już normalnych? Taki bajeczny nie jest prawdziwy.
    • Gość: l i l a b a j Re: A MI SIE PODOBA JEDEN TAKI KANDYDAT...:-))) IP: *.server.ntli.net 06.09.05, 06:41
      wyskok ze znajomymi do polskiego klubu...
      • Gość: l i l a b a j TO W RAMACH PLANU *D* IP: *.server.ntli.net 06.09.05, 06:42
        cdn.
        • dariap2 Re: TO W RAMACH PLANU *D* 07.09.05, 10:14
          czy przystojniak o którym myślisz to nie jest Wojciech Olejniczak,on tak ładnie
          na plakatach wygląda na zywo niestety nie widziałam.
          • Gość: l i l a b a j Re: TO W RAMACH PLANU *D* IP: *.server.ntli.net 07.09.05, 18:34
            nie wiem, jak sie ten gosciu nazywa,
            wiem, ze jest mlody, przystojny, wesoly, beztroski ale i powazny, tyle ze
            powoli trace nadzieje, ze Go jeszcze spotkam,
            moze wroce tam gdzie mieszkalam poprzednio...
            plan B i C nadal w martwym punkcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka