Gość: HANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:59 Jak tak Mietek bedzie bramkarzy caly czas zmienial to w koncu obydwaj beda slabo grac-bramkarz musi wiedziec ze sie w niego wierzy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daw77 skład IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.08.05, 07:54 prezentowany powyzej skład zespołu który zagrał w meczu kontrolnym w warce to najprawdopodobniej ten sam który wybiegnie na murawe w bielsku.. właściwie niby wszystko ok ale dziwi brak zbynka w pierwszej jedenastce... co prawda miał kilka baboli w tej rundzie i napewno nie był tak pewny jak przeważnie ale mimo wszystko rzecz co najmniej dziwna... dla mnie zestawienie z warki jest o tyle fajne że właściwie tylko jedna pozycja budzi moją wątpliwość... mianowicie lewa pomoc... szczerze mówiąc wolałbym żeby tam ganiał t. brzyski niż a. bała... cieciura na prawej pomocy a do obrony wachowicz... ale cóż mogę się nie znać..:-).. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gela Re: skład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:50 trochę szkoda gdy zawodnicy emocjonalnie związani z klubem grzeją ławę, ale miałem przykład Rosłańca którego broniłem jak lew a on zadbał o wizerunek i nie wyróżniał się w nizszych ligach, ale Bała gra strasznie na kredyt ponieważ naprawdę nic nie wnosi, a cięzko go posądzić o tremę, ponieważ on ma papiery na grę, choc my kibice nie zawsze wszystko interpretujemy odpowiednio, przykład Mikiego wszyscy krzyczeli na niego że nieskuteczny ale on sama obecnością absorbował obronców dając pole Ablowi, taki przykład na czasie to polowanie na Zieńczuka z Wisły nawet super selekcjoner Janas go publicznie objechał, natomiast część fachowców twierdzi że zejście Zieńczuka to początek klęski Wisły ponieważ to on był motorem napędowym wszystkich akcji, no to inni mieli więcej miejsca itp, tym samym poczekamy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś