Dodaj do ulubionych

A na Domaniowie Syberyjskie ptaki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 08:25
Dla tych którzy z nami nie byli, niech żałują 44 kuliki wielkie, siewnice,
sokół wędrowny , biegusy zmiennne, bataliony, rybitwa białowasa młoda, brak
gęsi ale jeszcze będą no i pełno śmieci głownie po myśliwych (gilzy i butelki
po piwie przy stanowiskach)oraz wędkarzach.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaczka Re: A na Domaniowie Syberyjskie ptaki IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.09.05, 08:43
      Ptasia grypa też była?
      • Gość: janio Re: A na Domaniowie Syberyjskie ptaki IP: *.radom.pl 26.09.05, 16:49
        Tak tamlatają kaczor i donald
        • Gość: mieszk. Re:W Domaniowie ZOO podbiegunowe ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 16:54
          a białych niedzwiedzi i fok to nie ma ? a może ktoś widział ?
    • Gość: ptasznik Re: A na Domaniowie Syberyjskie ptaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:39
      A ptasia grypa była też? :)(:
    • Gość: Yoda Re: A na Domaniowie Syberyjskie ptaki IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.09.05, 10:16
      Jestem wstrząśnięty!... (zwłaszcza tym brakiem gęsi).
      -Nie wiem kiedy (jeśli w ogóle) uda mi się jakoś z tego stanu otrząsnąć. Niech
      te gęsi już przylecą, bo nie będzie komu użytkować tej płytkiej i mulistej, ale
      za to rozległej kałuży, co miała być zalewem.
      • Gość: J-25 Re: A na Domaniowie Syberyjskie ptaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:27
        Facet nie podoba się to zjedź na inna stronę ok. Ten watek nie jest adresowany
        zapewnie dla wielu w tym i dla ciebie o pewnych brakach czy w wykształceniu czy
        wychowaniu.
        • l_echec Re: A na Domaniowie Syberyjskie ptaki 27.09.05, 11:35
          Nie zrażaj się J-25. Tak to już jest, że jak się da przysłowiowemu chłopu
          zegarek, to nie zawsze wie jaki z niego zrobić użytek. Tak też bywa na forum,
          że wypowiadaja się na nim różne pleciugi i co im ślina na język przyniesie, to
          wklepują w klawiaturę.
          Popieram pozytywnie zakręconych, także przyrodników i choć się nie rozpisuję na
          forum, to chętnie czytam. I myślę, że takich jest więcej. Oczekuję dalszych
          relacji z podglądania ptaków :))
          Pozdrawiam
          leo
        • Gość: Yoda Re: J-25 IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.09.05, 12:02
          Facet, kulturalnie Ci uświadamiam, że nie wypowiedziałem się jeszcze o Twoich
          brakach, ani nie zaproponowałem miejsca, gdzie masz zjechać -ale jak chcesz, to
          możemy przedyskutować ten rozległy zapewne temat. A jak chcesz sortować
          wchodzących na forum, to załuż sobie swoje prywatne -będzie się prawdopodobnie
          cieszyć wielkim powodzeniem wśród wszystkich trzech odwiedzających.
          • Gość: Elektroda Re: J-25 IP: *.ats.pl 27.09.05, 12:23
            Yoda Ty inteligencie jak Ci się nie podoba to nie czytaj mnie zawsze intersują
            wpisy o przyrodzie i chętnie je czytam.
            • Gość: Yoda Re: Elektroda IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.09.05, 12:27
              >Yoda Ty inteligencie jak Ci się nie podoba to nie czytaj...

-Nie napisałem, że mi się nie podoba, a nawet gdyby -to skąd bym się miał o tym
              dowiedzieć bez czytania???! :)

>....mnie zawsze intersują
              > wpisy o przyrodzie i chętnie je czytam.

-A kto Ci broni?

PS: Czy określenie "inteligent", to wśród przyrodników jest obelga jakaś?
          • Gość: Yoda Re: Ups! -Załóż nie załuż IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.09.05, 14:53
            Chyba już mi się poziom obniża na skutek obcowania z przyrodnikami. Posłucham
            więc rady i spadam w rejony gdzie nie zdobywa się wykształcenia i nie nabywa
            kultury inaczej, jak w szuwarach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka