Dodaj do ulubionych

Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cudow...

IP: *.50.udn.pl 15.10.05, 08:22
DEBIL
Obserwuj wątek
    • Gość: franz Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 08:49
      A co się dzieje w Leśniczówce po 23 że nie można tamtędy iść? Zagrodzone?
      • Gość: rem Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.233.udn.pl 15.10.05, 10:50
        Przyjdź to zobaczysz.
        • Gość: abobo Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:45
          Pani redaktor niech zajmie sie powodem, dlaczego w Leśniczówce jest
          niebezpiecznie, a nie godzinami otwarcia basenu. Leczyć trzeba przyczyny a nie
          skutki.
    • Gość: ben pani redaktor zawsze może się przejść po Leśniczów IP: 193.111.144.* 15.10.05, 11:04
      pani redaktor zawsze może się przejść po Leśniczówce .Nawet jak nie była na basenie
    • Gość: Zenek-zabka Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.10.05, 18:01
      I znowu niepopisal sie dyrektor-ludzie co sie dzieje w tym miescie kto wkoncu
      zrobi tu porzadek.
      • Gość: wyborca Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.radom.pl 17.10.05, 17:38
        Już za rok wybory - mam nadzieję, że Radomianie nie dadzą się nabrać na
        Stowarzyszenie "Radomianie Razem" skąd wywodzi się "bezpartyjny" generał
        milicji, oj przepraszam policji. Dawne nawyki z czasów koministycznych jednak
        pozostają głęboko zakorzenione.
    • Gość: REJF1 Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.10.05, 19:00
      Witam

"Wybieram numer dyrektora Kucharskiego...
      ... może ktoś po panie przyjechać."

Proszę bardzo redakcję o publikację nr telefonu Pana Dyrektora Kucharskiego -
      niech zainteresowane panie dzwonią smialo, chętnei i bez żadnych ograniczeń -
      ciekawe czy przyjedzie odiweźc je bezpiecznie do domu ;-) :D

A zdawałoby się, że skoro "dyrektór to yntelygentnyj" powinien być - pozory mylą

Darz bór
      Rafin
      • Gość: Maja Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.10.05, 20:18
        Ale zajebist program a co oni tam robią fajki wodne palą. Program Relaksacyjny
        buuuuucha cha cha cha cha. Ja pier.... sekta jakaś. A pan "Dyrektor" Bubek jest
        Góru. ha ha ha
    • Gość: miś kolargol RESTUKTURYZACJA IP: *.udn.pl 16.10.05, 19:22
      MAMY SKUTKI RESTUKTURYZACJI W MOSIRZE. JAWNA PRALNIA NA BASENACH ... NASZYCH
      KIESZENI. CO NA TO RADA MIASTA
      • Gość: Ciekawy Re: RESTUKTURYZACJA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.10.05, 20:39
        "Jak wynika z tegorocznego budżetu, z kasy miejskiej codziennie płynie na basen
        Delfin na Michałowie aż 836,44 zł, a na Orkę przy "samochodówce" - 423,84 zł. "

Ciekawe, biorąc pod uwagę że indywidualnie nie da się popływać bo wszystkie
        godziny zajęte basen pęka w szwach a tu kasy brakuje Nie czegoś nie rozumie.
        Może trzeba by podnieść cene sprzedaży wynajmu. Duży popyt mała podaż cena w
        góre no chyba proste. Panie Dyrektorze zatrudnij pan kogoś do analizy tego
        twojego biznesu ha ha może jakąś inną "pracownice" jak sam nie masz w głowie
        prostych zasad zarządzania. Żenujące
        • Gość: obserwator Re: RESTUKTURYZACJA IP: *.radom.pl 16.10.05, 20:55
          cos glosno ostatnio o tym mosirze co tam się dzieje???
          • Gość: Obojetny Re: RESTUKTURYZACJA IP: *.radom.pl 17.10.05, 17:34
            Jak to co - komunizm w najlepszym wydaniu
    • Gość: XY Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.10.05, 08:15
      Dyrektor podpisując ofertę nie zwrócił uwagi na godzinę, przecież jest to
      poniżej krytyki aby dyrektor nie widział co podpisuje. Za samo takie
      stwierdzenie powinien wylecieć na zbity p..... Jest to przejaw "wybitnego
      profesjonalizmu" dyrekcji MOSiR. Jak tacy ignoranci dalej będą zarządzać
      radomskimi obiektami sportowymi, to nigdy nie mamy szanasy na jakikolwiek
      rozwój.
      • Gość: Radomianin Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.radom.pl 17.10.05, 17:32
        Czego się spodziewać, gdy dyrektorzy zostali przyniesieni w teczce - tak jak za
        dawnych socjalistycznych lat. Nic dziwnego - przecież nasi włodarze z Urzedu
        Miasta to stara nomenklatura, która zatrudnia swoich kolesiów mimo braku u nich
        jakichkolwiek kompetencji. Spórzcie w CV dyrektorów MOSiR, a tam same sukcesy:
        afera w jednym z radomskich klubów sportowych, Klub AA, postępowania
        prokuratorskie, itd.
    • Gość: ferdek Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.udn.pl 17.10.05, 18:06
      na jakiej podstawie miasto dokłada do basenów? Głupie pytanie niezłe pranie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka