Gość: KUBA IP: *.50.udn.pl 15.10.05, 08:22 DEBIL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franz Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 08:49 A co się dzieje w Leśniczówce po 23 że nie można tamtędy iść? Zagrodzone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.233.udn.pl 15.10.05, 10:50 Przyjdź to zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abobo Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:45 Pani redaktor niech zajmie sie powodem, dlaczego w Leśniczówce jest niebezpiecznie, a nie godzinami otwarcia basenu. Leczyć trzeba przyczyny a nie skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben pani redaktor zawsze może się przejść po Leśniczów IP: 193.111.144.* 15.10.05, 11:04 pani redaktor zawsze może się przejść po Leśniczówce .Nawet jak nie była na basenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek-zabka Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.10.05, 18:01 I znowu niepopisal sie dyrektor-ludzie co sie dzieje w tym miescie kto wkoncu zrobi tu porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.radom.pl 17.10.05, 17:38 Już za rok wybory - mam nadzieję, że Radomianie nie dadzą się nabrać na Stowarzyszenie "Radomianie Razem" skąd wywodzi się "bezpartyjny" generał milicji, oj przepraszam policji. Dawne nawyki z czasów koministycznych jednak pozostają głęboko zakorzenione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REJF1 Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.10.05, 19:00 Witam "Wybieram numer dyrektora Kucharskiego... ... może ktoś po panie przyjechać." Proszę bardzo redakcję o publikację nr telefonu Pana Dyrektora Kucharskiego - niech zainteresowane panie dzwonią smialo, chętnei i bez żadnych ograniczeń - ciekawe czy przyjedzie odiweźc je bezpiecznie do domu ;-) :D A zdawałoby się, że skoro "dyrektór to yntelygentnyj" powinien być - pozory mylą Darz bór Rafin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.10.05, 20:18 Ale zajebist program a co oni tam robią fajki wodne palą. Program Relaksacyjny buuuuucha cha cha cha cha. Ja pier.... sekta jakaś. A pan "Dyrektor" Bubek jest Góru. ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś kolargol RESTUKTURYZACJA IP: *.udn.pl 16.10.05, 19:22 MAMY SKUTKI RESTUKTURYZACJI W MOSIRZE. JAWNA PRALNIA NA BASENACH ... NASZYCH KIESZENI. CO NA TO RADA MIASTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: RESTUKTURYZACJA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.10.05, 20:39 "Jak wynika z tegorocznego budżetu, z kasy miejskiej codziennie płynie na basen Delfin na Michałowie aż 836,44 zł, a na Orkę przy "samochodówce" - 423,84 zł. " Ciekawe, biorąc pod uwagę że indywidualnie nie da się popływać bo wszystkie godziny zajęte basen pęka w szwach a tu kasy brakuje Nie czegoś nie rozumie. Może trzeba by podnieść cene sprzedaży wynajmu. Duży popyt mała podaż cena w góre no chyba proste. Panie Dyrektorze zatrudnij pan kogoś do analizy tego twojego biznesu ha ha może jakąś inną "pracownice" jak sam nie masz w głowie prostych zasad zarządzania. Żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: RESTUKTURYZACJA IP: *.radom.pl 16.10.05, 20:55 cos glosno ostatnio o tym mosirze co tam się dzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obojetny Re: RESTUKTURYZACJA IP: *.radom.pl 17.10.05, 17:34 Jak to co - komunizm w najlepszym wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.10.05, 08:15 Dyrektor podpisując ofertę nie zwrócił uwagi na godzinę, przecież jest to poniżej krytyki aby dyrektor nie widział co podpisuje. Za samo takie stwierdzenie powinien wylecieć na zbity p..... Jest to przejaw "wybitnego profesjonalizmu" dyrekcji MOSiR. Jak tacy ignoranci dalej będą zarządzać radomskimi obiektami sportowymi, to nigdy nie mamy szanasy na jakikolwiek rozwój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianin Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.radom.pl 17.10.05, 17:32 Czego się spodziewać, gdy dyrektorzy zostali przyniesieni w teczce - tak jak za dawnych socjalistycznych lat. Nic dziwnego - przecież nasi włodarze z Urzedu Miasta to stara nomenklatura, która zatrudnia swoich kolesiów mimo braku u nich jakichkolwiek kompetencji. Spórzcie w CV dyrektorów MOSiR, a tam same sukcesy: afera w jednym z radomskich klubów sportowych, Klub AA, postępowania prokuratorskie, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Miasto moje, a w nim - Koszmar powrotu po cud IP: *.udn.pl 17.10.05, 18:06 na jakiej podstawie miasto dokłada do basenów? Głupie pytanie niezłe pranie.... Odpowiedz Link Zgłoś