Dodaj do ulubionych

koncert Lady Pank

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:56
Czy cos wiecie na ten temat?
podobno organizuje M1 w ten weekend
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: koncert Lady Pank IP: 82.139.32.* 19.10.05, 21:58
      nie sraj koksem to juz gatunek wymarły
    • Gość: zosia Re: koncert Lady Pank IP: 82.139.32.* 19.10.05, 22:00
      tak to narkomani i pijacy sama widzałam na chali broni 2 lata temu jak omało
      nie pospadali ze sceny
      • Gość: KR! Re: koncert Lady Pank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:02
        Wreszcie LADY PANK w Radomiu po 2 latach przerwy ich ostatni koncert dwa lata temu w hali Mosir był świetny choć bardzo krótki tylko 1,5 h mimo drogich biletów po 35 zł wtedy były bawiło sie prawie 1200 osób wtedy na tym koncercie. A co do zachowania chłopaków z Lady Pank to hasło sex&drugs&rockdroll ciągle wśród nich żywe.Macie może więcej info o ich koncercie.
      • Gość: orto-dox Re: do Zosi IP: *.radom.pl 19.10.05, 23:16
        Droga Zosiu!
        Jeśli nie za bardzo potrafisz posługiwać się językiem pisanym, to już jepiej
        używaj tylko mówionego!
        Powinnaś chyba mieć na imię Halinka, bo wtedy może byś zapamiętała, że hala to
        nie "chala".
        O mało nie zapomniałam,że "omało" też nie wygląda najlepiej.
        Interpunkcji się już czepiać nie będę, bo z nią mało kto sobie radzi.
        Słowem:"nie potrafisz - nie pchaj się na afisz!".
        • Gość: Zoltan Re: do Zosi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:19
          Ledy Pank w Radomiu jakoś żadnego plakatu nie ma na mieście gdzie będą grać dokładnie pod M1.Mam nadzieję , że jak w niedzielę grają chyba koncert to zagrają ,, mniej niż zero" dla władzy.Hehe dawno ich w Radomiu nie było.
        • Gość: zosia Re: do Zosi IP: 82.139.32.* 20.10.05, 15:14
          a mam w dupie twoją iner-jak-ach intrpunkcje -cheche
        • Gość: aya Re: do Zosi IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.10.05, 14:10
          bylam na koncercie 2 lata temu i nie zauwazylam zeby ktos chcial spasc ze
          sceny. nie przesadzaj! bylo super!!!
    • Gość: morfeusz Re: koncert Lady Pank IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.05, 00:33

M-1 nie stać na Lady Pank,poza tym boją się że zdemolują im obiekt,albo tyłki
      na światło dzienne przy dzieciach wystawią.

Nie ma co się podniecać,przyjedzie w zmian zespół strazacki z grodziska
      wielkopolskiego.
      Znają już parę ładnych melodii i z powodzeniem występują na meczach piłkarskich
      Panasewicz tyłka nie ruszy za taką kasę,woli pojechać do siebie na wioskę na
      ryby.
    • Gość: mloda Re: koncert Lady Pank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 07:50
      koncert Lady Pank będzie w tą niedzielę czyli 23.10.2005 pod M-1 na 100% nech
      ktoś Eski posłucha - reklamują ten koncert
      • Gość: JK82 Re: koncert Lady Pank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 12:24
        Lady Pank zagrało kelner zgiął się w pół potem odjechało złote BMW tancz głupia tancz swoim życiem się baw!Lady Pank znów w Radomiu ale się cieszę po 2 latach przerwy.Zagrajcie tak 3 h koncert...............Dziewczyny Jan Borusewicz założyciel Lady Pank jest już zajęty!
        • Gość: MM Re: koncert Lady Pank IP: *.152.udn.pl 20.10.05, 14:33
          Borysewicz jeśli już
          • Gość: Janek Re: koncert Lady Pank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:13
            Jan Borysewicz - założyciel i najlepszy polski gitarzysta , wcześniej grał w Budce Suflera , Janusz Panasewicz - wokalista o niesamowitym emage i świetnym głosie.Tylko oni we 2 przetrwali ze starego składu Lady Pank.Zapowiada się świetna niedziela z tym niesamowitym koncertem.
            • Gość: Ania Re: koncert Lady Pank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:55
              Czemu na stronie Lady Pank www.lady-pank.com.pl nie ma żadnych informacji o tym koncercie i ciekawe czy Gazeta wyborcza w swoim dodatku ,, Co jest grane " zamieści coś o koncercie Lady Pank!
              • Gość: morfeusz Re: koncert Lady Pank IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.05, 23:07

Nie ma bo muzycy jeszcze trzeźwieją po ostatnim koncercie Aniu.
                Koncert w Radomiu to nic pewnego.
                Nie wiem,ale chyba trzeba będzie ściągnąć na wszelki wypadek chłopaków z X L.O.
                • Gość: Kaska Re: koncert Lady Pank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 11:14
                  To nie będzie tego koncertu Lady Pank w niedzilę w Radomiu?Czemu jest tak słaba promocja koncertu i tam mało informacji?
                  • Gość: Agnieszka Re: koncert Lady Pank IP: 62.233.167.* 22.10.05, 00:54
                    Koncert Lady Pank się odbędzie o godzinie 18 na parkingu pod M1, a że nie piszą
                    o nim na oficjalnej stronie Lady Pank, to dlatego że ta strona nie jest
                    aktualizowana.
        • Gość: J23 Re: koncert Lady Pank IP: *.radom.pl 23.10.05, 19:30
          Hue hue, Borusewicz to ten , co został marszałkiem Senatu!
          Kawał rock'n'rollowca!
          Cóż, jeśli Cugowski też tam jest... :)
    • Gość: morfeusz Re: koncert Lady Pank IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.05, 19:19

No jak tam był ten kuncert czy nie?

Ja dzisiaj słyszałem że miał wystąpić zespół boys,
      a po nich mieli grać chłopaki z ekstazy - hej
      fajni jesteście...
      • Gość: Wichajster Re: koncert Lady Pank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 19:21
        był ten koncert Lady Pank zagrało koło M1
        • Gość: morfi Re: koncert Lady Pank IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.05, 19:53

Dzięki Wichajster za info,tylko chciałem wiedzieć i tak bym nie pojechał
          nie byłem w stanie po tym cholernym ognisku.
          Głowa mię troszku boly.

--
          mam nadzieję że jasiek był w formie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka