Dodaj do ulubionych

Radom: Kaczyński 60% Tusk 40%

IP: *.udn.pl 24.10.05, 09:06
Tusk rozbity zgodnie z przewidywaniami ludzi logicznie myślących. Mimo
poparcia mediów w tym TVN24 oraz zmanipulowanych słabo myślących ludzi
młodych w szczególności internautów. Zapraszam do myślenia i wyciagania
wniosków.
Obserwuj wątek
    • Gość: oprawca Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.k.mcnet.pl 24.10.05, 09:18
      Wystarczy spojrzec na badania, kto w zdecydowanej wiekszosci glosowal na
      Kaczora, caly blok wschodni, emeryci, ludzie z podstawowym wyksztalceniem, taki
      obraz wlasnie Polski mamy.
      • Gość: Marek Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:51
        Ja głosowałem, mam wyższe wykształcenie, mieszkam w centralnej Polsce
        • Gość: oprawca Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.k.mcnet.pl 24.10.05, 10:09
          jestes mimo to w zdecydowanej mniejszosci
          • Gość: esteta Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 12:09
            Wśród moich najbliższych (10 osób z wyższym wykształceniem) wszyscy głosowali
            na Kaczyńskiego.Mam nadzieje że postawi na kulturę i edukację i mniej będzie na
            tym forum wulgarnych wypowiedzi.
            • Gość: Yoda Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 12:14
              Tak! -kulturą będzie się zajmował najwybitniejszy minister AWS-u: K.
              Ujazdowski. Kto edukacją -jeszcze nie wiem, ale szeregi światłych osobistości w
              PiS-ie są nieprzebrane... -W razie problemów dobierze się kogoś z Samoobrony.
              • Gość: robert Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 12:29
                Dość już biadolenia. Trzeba zrozumieć, że media i sondaże zrobiły ci wodę z
                mózgu i im wczesniej to zrozumiesz tym lepiej
                • Gość: Yoda Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 12:33
                  Jak uznam Cię za osobę, która jest w stanie powiedzieć coś sensownego o
                  rozumieniu czegokolwiek -natychmiast Cię o tym poinformuję.
          • Gość: tati Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.10.05, 12:40
            "Wystarczy spojrzec na badania, kto w zdecydowanej wiekszosci glosowal na
            Kaczora, caly blok wschodni, emeryci, ludzie z podstawowym wyksztalceniem, taki
            obraz wlasnie Polski mamy."

Ja też głosowałam na Kaczyńskiego, mam wyższe wykształcenie jestem z radomia,
            zresztą czemu gardzisz ludzmi z podstawowym wykształceniem i emerytami, każdy z
            nas jest równy i ma prawo do własnych wyborów. Nie masz prawa nikogo oceniać i
            gardzić innymi, tylko dlatego że mają inne poglądy od ciebie i podstawowe
            wykształcenie.
            • Gość: robert Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 12:50
              niestety są ludzie którzy jeszcze do tego rodzaju myslenia nie dorośli
            • Gość: Yoda Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 12:56
              Nie wiem jak Oprawca, ale ja mam prawo gardzić i oceniać na własny użytek kim i
              kogo mi się podoba. Dokładnie tak, jak zwolennicy Kaczyńskiego ocenili
              wszystkich pracodawców jako złodziei i krwiopijców, przeciwstawiając ich
              prostym, ubogim i uczciwym nieudacznikom (sam przez siebie wyidealizowany
              elektorat Samoobrony). Moja postawa nie musi się nikomu podobać -ja w wyborach
              nie startuję. Jak Ty zamierzasz wyegzekwować swoje domniemane prawo do
              ograniczania takich praw do ocen -to dopiero zagadka!
              • Gość: robert Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 12:59
                no to masz rację rzeczywiście zwolennicy Kaczyńskiego tak ocenili większość tzw
                pracodawców. określiłeś to bardzo celnie
                • Gość: Yoda Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 13:27
                  I z tego płynie logiczna konsekwencja, że to w istocie swojej popapranej
                  świadomości -komunistyczny elektorat.
                  • Gość: robert Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 13:44
                    Nie. To ci co widzą oszustów przyniesionych w teczkach do spółkek skarbu
                    państwa, pseudokapitalistów zarządzających na gruzach celowo doprowadzanych do
                    upadku firm, i wreszcie ci co widzą ich ignorancje.
                    • Gość: Yoda Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 13:57
                      >Nie. To ci co widzą oszustów przyniesionych w teczkach do spółkek skarbu
                      > państwa, pseudokapitalistów zarządzających na gruzach celowo doprowadzanych
                      do
                      > upadku firm, i wreszcie ci co widzą ich ignorancje.

-Dooooprawdy?! -To czemu głosują na partię, co woli zakłady państwowe niż
                      prywatne, chce wzmacniać i centralizować kontrolę państwa nad gospodarką itp.?
                      Myślą, że nowy nadzorca będzie uczciwy -bo tak im powiedział w TV?
                      • Gość: robert Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 14:13
                        PIS nie rozróżnia takich czy siakich zakładów. To kampania i propaganda mediów
                        doprowadziły do tego by część ludzi straszyć socjalistą. Swoją drogą Kaczyński
                        musiał tak zagrywać by wygrać bo media miał przeciwko sobie. Ot przyjął taką
                        taktykę.
                        Kaczyński będzie uczciwy bo jego życiorys na to wskazuje.
                        • Gość: Yoda Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 14:21
                          To dobrze, że i wśród wyborców PiS-u są tacy, co nie wierzą w jego wyborcze
                          obietnice i sami przyznają, że Kaczyński robił gawiedzi wodę z mózgu. Co zrobi
                          teraz -zobaczymy. Jedno jest pewne: przy takim elektoracie -będzie musiał coś
                          rozdać albo przykładnie ukarać kogoś bogatego ku uciesze pałającego żądzą
                          zemsty motłochu. Zgadzam się, że motłoch nie robi tak subtelnych rozróżnień,
                          jak to: pomiędzy bogatymi prezesami spółek z udziałem SP i bogatymi, którzy
                          dorobili się ciężką pracą we własnej firmie. Różnimy się tym, że Ty akceptujesz
                          pogrywanie na niskich instynktach w drodze do władzy -a ja nie. I tu widzę też
                          różnicę w naszych pojęciach uczciwości.
                          I to by było na tyle z mojej strony.
                          over.
                          • Gość: robert Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 14:38
                            To jest niestety przypisane politykom bez względu jakie barwy reprezentuja
            • Gość: oprawca Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.k.mcnet.pl 24.10.05, 13:49
              zeby tymi ludzmi gardzic, hmmm daleki jestem od tego, ja humanista z
              wyksztalcenia, a teraz przedsiebioraca, wskazuje tylko to, ze w wiekszosci
              glosowali Ci, którym delikatanie mowiac "sie niepowiodlo w zyciu", ktorzy
              swoje "niepowodzenie i nieporadnosc" klada na barki i obciazaja innych, a nie
              widza belki w swym oku, to, ze sie nie uczyli, nie ksztalcili, gdy trzeba bylo,
              przez co teraz maja maniejsze szanse na rynku pracy, ale czy moja w tym wina ?
              Im latwo uwierzyc, ze manna z nieba spadnie. To samo emeryci, ktorzy wychowani
              na PRL chlebie, gdzie brano a nie dawano nicod siebie, ktorzy otumanieni
              rydzykowa historia o "polniemcu", poszli i zaglosowali, powodujac ze cofniemy
              sie z reformami gospodarczymi troche wstecz zamiast isc do przodu, ze zamiast
              tworzyc rodzine europejska, bedziemy koniem trojanskim, ktory sklocony jest z
              Rosja, z nastawieniem silnie antyniemieckim.

Kaczynski w jednej z debat powiedzial, a w zasadzie wierutnie przeinaczyl, ze
              elekorat warszawski jest mu nieprzychylny tam gdzie rzadzi, a w zasadzie juz
              rzadzil, bo sa tam "sami bogacze" dajac niejako do zrozumienia reszcie
              populistycznego spoelczenstwa, ze sa tam sami zlodzieje, skoro im sie dobrze
              powodzi, a od kiedy to Warszawa jest w 70% bogata, ona jak magnes przyciaga
              ludzi, ktorzy wierza we wlasne sily, tam docenia sie prace i nowoczesnosc,
              niestety w tym kraju jest tak, ze przykladu nie nalezy brac od tych, ktorym sie
              powiodlo, ktorzy swoja praca do czegos doszli, a wrecz odwrotnie, dokopac im,
              znizyc do swego przecietnego poziomu bo nie moze byc naturalnego podzialu
              biedni i bogaci, wszyscy musza byc bowiem biedni.
              • Gość: romek Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 13:54
                Coś mi się wydaje ze nie przechodziłeś okresu PRL-u więcej szacunku miałbyś dla
                starszych.
                • Gość: oprawca Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.k.mcnet.pl 24.10.05, 14:03
                  > Coś mi się wydaje ze nie przechodziłeś okresu PRL-u więcej szacunku miałbyś
                  dla starszych.
                  I tu sie mylisz, wlasnie dlatego, ze przechodzilem z calymi jego
                  konsekwencjami, wizja spoleczno-gospodarczego PRL-bis, pochwaly brania bo "mi
                  sie nalezy" jak jak niezagojona rana, zbyt zle prospoleczna wizja panstwa mi
                  sie kojarzy. Skutek gospodarczy takiej prospolecznej polityki mamy do dzis.
      • Gość: karol Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 10:11
        Hey oprawco Ja mam wyzsze wykształcenie i głosowałem na Kaczyńskiego.
        • Gość: oprawca Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.k.mcnet.pl 24.10.05, 10:22
          przeciez nie twierdze, ze tylko osoby z podstawowym wyksztalceniem glosowaly na
          Kaczynskiego, powtorze zatem co jest niestety prawda, wedle wszelkich sondazy,
          patrzac rowniez po grupie moich znajomych, jestes mimo to w zdecydowanej
          mniejszosci, i taki obraz Polski, gdzie populistyczne obietnice bierze sie
          za "dobra monete" znaczy jedno, zyjemy w Ciemnogrodzie.
      • Gość: Ewa Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 20:24
        Może sam byś się zbadał jeśli opierasz się na badaniach, według których Tusk
        miał wygrać.Taki właśnie obraz Polski mamy: przemądrzałków jak mrówków.
      • Gość: Albercik Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: 80.48.94.* 27.10.05, 22:21
        Czy Media Markt wywiesił juz u was ogłoszenie "60% Radomian nie obsługujemy"?
        Pozdrawiam z "bloku wschodniego"
    • Gość: Yoda Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 10:23
      Niniejszym chciałbym złożyć oziębłe gratulacje wszystkim czerwonym, których
      powrót do władzy w następnej kadencji jest zagwarantowany, a przed jej
      zakończeniem -wysoce prawdopodobny. Głosowanie za IV Rzeczpospolitą Miernot i
      Nieudaczników dowodzi, że homo sovieticus ciągle żywy -po raz kolejny
      zamanifestował swoją wolę nieustannego budowania państwa, które mu coś da, coś
      za niego załatwi lub choćby zemści się na bogatszych lub w inny sposób lepszych
      od niego.
      Gratulacje! -Teraz tylko trzeba spokojnie poczekać, aż AWS-bis, z karykaturą
      Piłsudskiego w rozmiarze mini jako wodzem, się skompromitują i znowu przejąć
      ten ciemny elektorat.
      • Gość: oprawca Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.k.mcnet.pl 24.10.05, 10:38
        niestety Kaczka (a nawet 2) zamiast Orla rozpostarla skrzydla nad Ciemnogrodem
        • Gość: Yoda Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 10:44
          Żałoby z tego powodu nie przywdzieję -każdy w końcu dostaje to, na co zasłużył
          ale niekoniecznie (a właściwie nigdy) od państwa. -Tylko czasu szkoda.
          Pzdrwm ;)
      • Gość: kazio Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 10:46
        Czerwoni są już na śmietniku historii tylko jeszcze tego nie wiedzą. Oni juz
        nie wrócą. A młodzi myślący na czerwono do następnych wyborów wydorośleją
        • Gość: Yoda Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 11:04
          Jacyś pewnie już są na tym śmietniku, ale sądząc po przebiegu kampanii i jej
          wyniku -mamy wiele miejsca dla nowych, a będzie go jeszcze więcej. Czy nic Ci
          nie mówi fakt, że nawet olo1033 głosował na Kaczyńskieg?
          • Gość: kazio Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 11:08
            nic mi to nie mówi. Moze zmądrzał to się często zdarza.
            • Gość: Yoda Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 11:11
              Optymista z Ciebie, że hoho! :))) -Poczytaj jego "historyczne" wątki.
              Pzdrwm
        • Gość: oprawca Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.k.mcnet.pl 24.10.05, 11:14
          Polska demokracja, a raczej teraz ochlacja jest kulawa. W Polsce opcje
          polityczne zmieniaja sie regularnie, raz lewica, raz prawica, bo wszyscy
          obiecuja, nikt nie chce powiedziec prawdy, bo ona nie "chwyta" jest dla mas
          niewygodna. Dlatego nie chce byc zlym prorokiem, ale takie "odmlodzone SLD"
          (notabene daleko mi do poparcia tej frakcji politycznej) bedzie roslo z kazdym
          miesiacem w sile, wsciekle atakujac wszelkie niespelnione obietnice, ktorych
          wypowiedziano stanowczo za duzo, a ktore lud pamietliwy i skuszony "gruszkami
          na wierzbie" z konsekwencja bedzie chcial od wladzy wyegzekwowac.
          • Gość: Yoda Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 11:25
            To Kwaśniewski wygrał te wybory -tylko PiS jeszcze o tym nie wie.
            • Gość: kazio Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 11:30
              nie ma się co gorączkować trzeba troche ochłonąć. Kwaśniewski też jest w
              strachu bo wie co ma na sumieniu. Trybunał stanu nad nim wisi. Ale dla
              wszystkich stron moze byłoby dobrze gdyby uciekł do ONZ
              • Gość: Yoda Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 11:47
                A kto się gorączkuje? Ja nie miałem złudzeń i przed wyborami - teraz jestem w
                pełni zrelaxowany, a tylko w takim stanie ducha można docenić nadchodzący
                kabaret.
                Pzdrwm
                • Gość: kazio Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 12:33
                  kiedyś miałem podobne uczucia kiedy wygrywał Kwach. Byłem mlodszy i myslałem
                  ze Polska to to co pisza w gazetach i mówią w TV.
                  • Gość: Yoda Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 12:36
                    Czytam więcej książek niż gazet, a TV -nie oglądam. Nie podzielam więc Twojego
                    doświadczenia.
                    Pzdrwm
    • ewelinka21 Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% 24.10.05, 11:29
      Nie wiem z czego tu się cieszyć. Jestem pewna, że jeszcze tego będą żałować Ci,
      którzy takiego prezydenta wybrali. Ja wiem jedno, ja go nie wybrałlam. Poza
      tym, jak dla mnie prezydent powinien być nie tylko inteligentny, ale mieć
      również prezencję, czego Kaczyński i jego żona nietety nie mają, a Tuskowie
      owszem.
      Czy nie sądzicie, że pod płaszczykiem katolika Kaczyńskiego, kryje się
      dyktator, który da nam popalić. Wystaczy spojrzeć na jego układy z Lepperem i
      o. Rydzykiem - największymi złodziejami tego kraju, którzy swoją nic nie
      zanczącą gadką przyciągają naiwnych, biednych ludzi, mających nadzieję, że ich
      sny i marzenia spełni któryś z tych "magów".
      • Gość: palnik Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 11:33
        Jak cos takiego czytam to nie przychodzi mi nic innego tylko odpowiedzieć tak
        jak jeden szanowany a zdenerwowany czlowiek odpowiedział natrętnemu menelowi.
        • ewelinka21 Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% 24.10.05, 11:39
          I Ty uważasz, że nerwy tłumaczą jego zachowanie. Dla mnie ktoś, kto będzie
          pełnił funkcję prezydenta państwa-bo chyba właśnie Kaczyńskiego miałeś na
          mysli, nie powinien tak odzywać się do nikogo, nawet do menela, gdyż on też
          jest obywatelem tego kraju, tylko troche zagubionym.
          Ale widzę, że Ci, którzy Kaczyńskiego poparli, są równie kulturalni jak on ;-)
          Współczuję takiej osobowości ;-)
        • ewelinka21 Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% 24.10.05, 11:43
          Dla ścisłości- bo może źle zostałam zrozumiana - nie twierdzę, że Kaczyński i
          jego żona nie są inteligentni - bo tego nie neguję. Chodziło mi konkretnie o
          ich wygląd zewnętrzny.
          • Gość: palnik Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 12:35
            to nie jest najważniejsze głowa jest ważna
    • Gość: Ja Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: 156.17.129.* 24.10.05, 11:58
      Radom po raz kolejny udowodnił że jest wiochą! Tu nigdy nie będzie jkiegokolwiek
      postępu. Tylko patrzeć jak zaczną wybierać kolejną grupę debili do rady!
      • Gość: palnik Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 12:37
        wesoły z ciebie dzieciak
    • Gość: xymox Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:02
      Radom jest prowincjonalnym, biednym miastem bez życia środowiska akademickiego,
      więc taki wynik nikogo chyba nie zaskakuje. W Warszanie, która doznała rządów
      Kaczyńskiego, sytuacja jest dokładnie odwrotna.
      • Gość: oprawca Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.k.mcnet.pl 24.10.05, 13:58
        cytujac Kaczora na zarzut nieudolnosci swoich rzadow w Warszawie "bo Warszawa
        jest bogata" (czytaj w Warszawie sa sami zlodzieje) to kontargument obecnego
        juz prezydenta wrecz powalajacy z nog swoja glupota. Powtorze to co napisalem w
        poprzednim poscie, w Polsce na osobe osiagajaca sukces zle sie patrzy, to nie
        przyklad jak nalezy czynic, w imie narodowej dziejowej sprawiedliwosci i
        wyrownywania krzywd z kapitalistami nalezy mu dokopac, wyzwac od zlodzieji.
        Tylko, ze Ci bogacze, Ci "zlodzieje", to oni tworza gospodarke i przyszle
        miejsca pracy, bo chcac pomnazac swoj majatek, co jest oczywiste potrzebuja do
        tego ludzi, rak do pracy, idealna symbioza.
        • Gość: robert Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 14:20
          Bo rzeczywistość jest taka, że większość to złodzieje i dlatego to PIS wygrał a
          póżniej Kaczyński. A nawiasem mówiąc, nie masz żadnych merytorycznych
          argumentów, że Kaczyński żle rządzi w Warszawie.
          • Gość: prawca Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.k.mcnet.pl 24.10.05, 14:30
            > Bo rzeczywistość jest taka, że większość to złodzieje i dlatego to PIS wygrał
            skoro tak twierdzisz, czemu nie zostaniesz sam tym uczciwym przedsiebioraca ?
            Zalosne jest Twoje twierdzenie, wyzywajace przedsiebiorcow od zlodzieji, ktorzy
            jeszcze pchaja ten wozek zwany Polska do przodu.

A argumentow na rzecz Kaczora (wyniki wyborcze sa chocby argumentem rzeciw jego
            nieudolnosci) i jego polityki w wawie poszukaj w google, na forum warszawskim,
            lub takze tutaj na tym forum sie to przewinelo, bo juz nie mam sily do osob
            czekajacych wciaz na gotowe by im podac gotowe rozwiazanie jak na tacy,
            wyciagjacych reke bez zdanego wysilku ze swej strony.

Ale jesli sam nie potrafisz myslec i znalezc wlasciwych argumentow powiedz
            prosze, zrobie to ten ostatni raz i wkleje Ci lub wskaze zrodlo informacji.
            • Gość: robert Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 15:19
              nie masz żadnych argumentów powtarzam Ja mam podstawowy. Kaczyński wygrał
              wybory.
          • Gość: gawi Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: 82.139.34.* 24.10.05, 14:35
            Bo rzeczywistość jest taka, że większość to złodzieje i dlatego to PIS wygrał a
            póżniej Kaczyński. A nawiasem mówiąc, nie masz żadnych merytorycznych
            argumentów, że Kaczyński żle rządzi w Warszawie. --> tak napisałes.
            abstrahuje od poprzedniehc wypowiedzi, koncentruje sie na Towjej
            Kaczynski i warszawa: I tura wybowró: warszawa: prakltycznie zerowe poparcie
            dla kaczynskiego, jak to skomentował?! hehehehe... "tak mnie kochaja, ze chca
            zebym nadal bym prezydentem miasta..."
            ....
            mysle, ze komentarz zbedny
            wiekszosc to zlodzieje?... byc moze ale w kregu Twoich znajomych!!... kazdy
            ocenia rzeczywistosc z wlasnej perspektywy

a teraz odnosnie tematu i ierwszej wypowiedzi: hehehe...mlodzi internauci,
            manipulowani... no nie...nie czuje sie pod wplywem manipulacji! co to to nie!
            TV4 promowało Tuska?!
            ... n moze...ale pozostale stacje kaczynskiego...rozpedzilam sie, powinnam
            napisac:...ze szczegolnym uwzglednieniem TVN i Trwam...
            w sumie do tej chwili mam w pamieci obrazek: spotkanie z Borowskim: skromna
            sala, zero pompy, rozwazne konkretne slowa... skupieni ludzie...a potem
            kaczynski: PLAC! WARSZAWA! FAJERWERKI! OKRZYKI IV RP! SZALENSTWO! BRAWA
            OWACJE... ale przeciez ty TYLKO przypadek... kazdy mial tylesamo kasy a fakt,
            ze byl prezydentem Wawy nie mial na to wplywu...

• Gość: KR! Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:53
              Wybraliśmy najlepszego człowieka na prezydenta a Tusk niech spada do Gdańska pisać książki.Precz z liberałami.Brawo Radom Tusk miał u nas małe poparcie Radom wciąż pamięta jak Tusk likwidował województwo radomskie jako marszałek senatu i dogadywał się z komunistami i tworzył województwo świętokrzyskie.Dobrze mu tak ja nikomu nie życzę porażek ale dobrze dla Polski że przegrał teraz obrażony nie chce być marszałkiem. Tusk do Gdańska pisac ksiązki zejź z politycznej sceny wreszcie ty prezydencie dla bogatych i kryjącym komunistów.Brawo Lech Kaczyński.
              • Gość: antyliberał Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 17:46
                Też jestem tego zdania.Bardzo się cieszę że Tusk nie wygrał, ale patrzę na to
                trochę z innego punktu widzenia.Jestem przeciwko Niemu z powodu programu a
                właściwie jego braku oraz libelarnych poglądów.To że likwidował województwo
                radomskie jest argumentem z własnego podwórka a do polityki należy zachować
                dystans i patrzyć całościowo.
                • Gość: ciekawska Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 24.10.05, 18:01
                  A co na to wszystko Zyta Gilowska.Już wszyscy zapomnieli jak Tusk ja
                  potraktował?
    • Gość: edzia Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.eltronik.net.pl 24.10.05, 20:27
      A teraz UWAGA:
      aby Polska rosła w siłę
      a ludziom żyło dostatniej
    • Gość: marion Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.radom.pilickanet.pl 27.10.05, 14:56
      Rzeczywiście, logicznie to Ty myślisz! Kaczyzm-górą!
      Ciekawe,jak szybko zmienisz zdanie.
    • jopp67 Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% 27.10.05, 22:40
      No i masz buraka i buraczyce...
    • Gość: samanta Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.udn.pl 28.10.05, 13:26
      PO nie umie wyciągać wniosków na co czekają trzeba wyrzucić Tuska,
      Komorowskiego i Gronkiewicz bo to oni zaczeli walkę z PISem w czasie wyborów
      • Gość: lea Re: Radom: Kaczyński 60% Tusk 40% IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.10.05, 19:41
        najlepiej wszystkich wyrzuć...........dobrze, że tobie udało się wyciągnąć
        wnioski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka