Gość: kto pyta... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.11.05, 17:50 Podobno w soboty są tam fajne imprezy, był ktoś? To gdzieś na Wernera jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kloc Re: Klub MEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 20:44 Może imprezy nie są rewelacyjne, za to barmaneczki są naprawde fajniutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto pyta... Re: Klub MEGA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.11.05, 20:51 Czyli sobotnie imprezy są kiepskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsument drobiu Re: Klub MEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:17 I zapewne slinisz sie na nich widok wyciskajac jednoczesnie nowopowstajce co rusz pryszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto pyta... Re: Klub MEGA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.11.05, 21:28 Pytam o to jakie są tam w soboty imprezy, a nie o urodę barmanek. Bywa tam ktoś i podzieli sie opinią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsument drobiu Re: Klub MEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:33 Nie pisalem do Ciebie, to raczej jasno wynikalo z mej wypowiedzi, a co do Megi hmm ciezko mi to oceniac, wybylem bowiem stamtad po godzinie, po wypitym pifku zmieniajac lokal na inny, jakos nie dalo rady wysiedziec ciut dluzej. Generalnie powiem tak, jakos nie czuje tam klubowego klimatu, przypomina to plastikowy twor, cos w rodzaju marketowego warszawskiego Lucid-u, a sam wystroj knajpy rodem z stacji benzynowych jakich mnostwo rozsianych jest po Polsce. Ale to tylko kwestia gustu, takze jesli chcesz wyrobic sobie zdanie i tak musisz isc tam osoboscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto pyta... Re: Klub MEGA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.11.05, 21:36 A jaką muzę tam grają i kto gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto pyta... Re: Klub MEGA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.11.05, 00:30 ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto pyta... Re: Klub MEGA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.11.05, 07:39 Ciągle czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto pyta... Re: Klub MEGA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.05, 17:39 Pytam i pytam... i nic. Prosze o opinię nas temat sobotnich imprez w Medze. Jak tam jest, jaka muza itp. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@G Re: Klub MEGA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.05, 18:00 Widać lipnie bo nikt tam nie chdzi. Zmień lokal. A może Ty z tej megi i szukasz darmowej reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oprawca Re: Klub MEGA IP: 80.50.201.* 15.11.05, 17:43 ales Ty upierdliwy, idz i sam zobacz, chyba tak najlatwiej, bo bedzie jak z PiS obiecanki a potem lament i rozgoryczenie ich wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto pyta... Re: Klub MEGA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.05, 19:36 Nie jestem wcale upierdliwy, ja tylko sprawdzam, bo przyjeżdżają do mnie znajomi na weekend i chcę ich zabrać do tego klubu, bo to blisko mojego domu. Czy to taki probem, żeby uzyskać jakieś opinie o sobotnich imprezach w Medze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Klub MEGA IP: 80.249.4.* 15.11.05, 22:30 Atmosfera calkiem mila, jedzenie dobre, piwo niedrogie, stolik trzeba wczesniej zarezerwowac i dowiedziec czy akurat nie ma panienek rozbierajacych sie bo wtedy to tlumy i nie ma gdzie nosa wcisnac. Muzyka typowo taneczna, duzo nowosci ale i stare przeboje leca, zreszta mozna zamowic u DJ-a jakies utworki. Obsluga bardzo mila i ogolnie klimat jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Jarzyna Re: Klub MEGA IP: *.radom.pl 15.11.05, 22:47 O Głowa się odezwał! Jak tam są panienki, to niedługo PiS i moherowe berety zamkną ten lokal. Panie Kutyła, błagam pana , niech pana się nie daje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto pyta... Re: Klub MEGA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.11.05, 06:50 Aneta, dzieki za info. Długo to trwało, ale jednak trochę sie dowiedziałem. Fajnie, bo szukałem takiego miejsca gdzie można zabrac znajomych i potańczyć. Wybieram się tam więc w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Klub MEGA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.11.05, 16:33 Mega jest OK. Imprezy są tam zajefajne. I wjazd darmo. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punia Re: Klub MEGA IP: *.radom.pilicka.pl 23.11.05, 15:43 No a raz w miesiącu grają film za 2 zł Odpowiedz Link Zgłoś