Dodaj do ulubionych

Statystyka religijności

IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:52
I dobrze ze trobia takie badania- moze wkoncu ksieza UWIERZA ze religja to opium dla mas, i masy maja ja w du..e
Boze chron mnie przed Katolikami. AMEN
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Statystyka religijności IP: *.radom.pilicka.pl 16.11.05, 18:23
      Mnie przeraża fakt, że zapomina się iż w tym kraju żyją też osoby nie bedące
      katolikami. Dlaczego więc mieszanie kościoła do polityki i innych dziedzin
      życia.
      • Gość: ada Re: Statystyka religijności IP: *.96.udn.pl 16.11.05, 21:05
        Biorą to co ludzie pozwalają. Każdy się boi wychylić. To jest konformizm i z
        tego nic dobrego nie wyniknie. Dzis słyszę, że w Stanach jest taki rozdział
        kościoła, że nawet na pieniadzach nie moze być sugestii do religii.
        • Gość: Yoda Re: ada IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.11.05, 08:31
          Wstrząsające! -A na naszych pieniądzach są takie sugestie?
          • komnen Re: ada 17.11.05, 09:12
            tak Yoda - symbol w postaci orła ,
            orzeł jest przecież wizualizacją indiańskiego Ducha Opiekuńczego (nie mylić z Duchem Świętym)
            populacja Indian - popularnie "czerwonoskórych" jest w Polsce tak wielka,że wymaga to nagłej interwencji
            jak donosi PAP Wojciech Olejniczak (młody wódz plemienia Eseldeków) zaprotestował przeciw próbom mieszania religgi z polityką: " Hasło 'better dead than red' jest antyludzkie i niepoprawne politycznie" - powiedział korepondentce PAP na POlesiu Górnym.
            • Gość: Yoda Re: ada IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.11.05, 09:24
              To jak jest w końcu z tym rozdziałem w usa? -Bo tam też mają łysogłowa na
              sałacie. Że Żorż Dabliu Busz został krzyżowcem -nie wspomnę;)
      • Gość: Jas Fasollasido Re: Statystyka religijności IP: *.stat.gov.pl 17.11.05, 09:24
        A mnie przeraża, że się nie zapomina.
        A co mieszania to uważam, że jest akurat odwrotnie: to polityka miesza się do
        koscioła.
    • Gość: ewa Re: Statystyka religijności IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.05, 09:34
      Ada ,czy widziałaś monety i banknoty w USA ? Napis IN GOD WE TRUST mówi
      wszystko,w stanach nikt się na ten temat nie sprzecza !
    • Gość: wesoła Re: leny IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 10:18
      Co dziwnego widzisz w fakcie, że Kościół chce policzyć wiernych? Nie jesteś
      wierzący, do Kościoła nie pójdziesz i Ciebie nie policzą. Dlaczego o obronę
      przed katolikami prosisz Boga? Tu jest Ci potrzebny a w Kościele Go nie
      dostrzegasz? Gdybyś jednak poszedł do Kościoła to do Boga czy do księdza?
      • Gość: zartie Re: leny IP: *.244.udn.pl 17.11.05, 17:20
        Zajrzyj do słownika, może wtedy zrozumiesz. Szukaj pod hasłem agnostycyzm.
      • Gość: Lenoms A gdzie poszło 20 mln zł z budżetu mazowsza ? IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 17.11.05, 17:51
        Do boga czy do arystokracji kościelnej ? Rzekomo na budowę domu opatrzności
        bożej. Ja też chętnie wybuduję kompleks rozrywkowy i zgadzam się zostac jego
        dyrektorem oraz właścicielem. Dajcie mi nastepne 20 mln.
    • Gość: xyz Re: Statystyka religijności IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.11.05, 17:54
      A MNIE PRZERAŻA, ŻE WY JESTEŚCIE PRZERAŻENI I TO JEST NAJBARDZIEJ PRZERAŻAJĄCE.
    • jastill Re: Statystyka religijności 17.11.05, 22:12
      Got mit uns

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka