Dodaj do ulubionych

DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJANTÓW

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.11.05, 21:07
W sobotę właściciel wpadł na pomysł organizacji "imprezy zamkniętej". Rozdał
stałym bywalcom bilety i zorganizował dyskotekę zamkniętą na 600 osób. Na
dole policjanci stali pod klubem, świecili latarkami, ale szyby były bardzo
szczelnie pozaklejane a i oni nie mieli żadnego nakazu wejścia na "imprezę
zamkniętą" także odeszli z kwitkiem. Dobry i cwany wybieg. Ciekawe kto mu to
podpowiedział? I znowu nic się mu nie stanie? Czemu sprawy w prokuraturze
trwają tak długo? To jest jawne granie na nosie wymiarowi sprawiedliwości!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: spiOh Re: DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 03:03
      no niezle!!
      skomentuje to dluzej jak sie obudze:)
      • Gość: rozsądny Re: DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 07:35
        sałata robi co chce. Przeciez ten "człowiek - ludź" powinien juz się nie
        pozbierać od grzywień i wyroków sądowych. Nie szanuje ludzi, nie szanuje
        konkurencji, której jeszcze dołki podkopuje, klubą legalnie i w odpowiednich
        miejscach funkcjonujace. Uważam, ze dla takich nie ma demokracji, nie ma
        wolności i własności ludzie pokroju sałata, grabek, stokłosa powinni być
        napiętnowani i wykluczeni jako podmioty gospodarcze ( poprostu bankruci
        majatkowi i intelektualni). Nie może być po trupach do sukcesu, bez szacunku
        dla bliźniego.To nie salata tylko sałata - głąb.
    • Gość: jutro będzie lepie Re: DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.11.05, 08:44
      www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=2048&news_id=75319
    • Gość: Ania Re: DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJ IP: 82.139.44.* 28.11.05, 15:12
      Ale pie*****cie!!! Royal jest najlepszyk Klubem w Radomiu i dajcie Wy sięmłodym
      wybawić, bo tak naprawde to nie ma gdzie!!
    • Gość: Ilonka :P Re: DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJ IP: 82.139.44.* 28.11.05, 15:34
      Weźcie co wy w ogóle mówicie??!!! Byłam na tej imprezie i żadnej policji w
      piątek nie było..a w sobote royal był zamknięty... A wy jak macie jakieś złe
      informacje. i pie***ycie jakieś bzdury....A jak chcecie się do kogoś przyczepic
      to ja radze zacząć od siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Matoły!!!!!!

Bajki pisać...wynocha!!!!
      • Gość: podróby DO KLUBU NIE WPUSZCZONO POLICJI? Coś podobnego? IP: *.udn.pl 28.11.05, 18:03
        ILonko i aniu rozdwoiła wam się ? Jaźń?
      • Gość: aligatorek Re: Aniailonka IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:27
        Aniuilonko, bo chyba tak należy się do ciebie zwracać. Rojal może jest dobrym
        klubem ale tu gdzie się mieści nie może być klubu ani dobrego ani złego. Po
        prostu to nie miejsce na takie lokale. Wokół mieszkają przecież ludzie, często
        starsi lub z małymi dziećmi. Chyba nie chciałabyś, żeby Twoja babcia mieszkała
        przez ścianę z dyskoteką. Na przyszłość pisz jeden post, pod jednym nockiem ale
        konkretny a nie dwa bez treści...acha i jeszcze nie klnij bo to nieładnie!
        Mikołaj Ci nic nie przyniesie!
      • Gość: rozsądny Re: DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:34
        ilonko to ty chyba jesteś ta młodzierz przez rz "nieprwdarz" ale numer nie.
        • Gość: Ilonka Re: DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJ IP: 82.139.44.* 28.11.05, 19:43
          Nie sądzę żebym to ja była tą mlodzieża.. bo jakie takie zasady otrografi to
          znam drogi panie! I owszem nie chcę żeby taki fajny klub był zamknięty w Radomiu
          czyli to wszystko popieram..a z tymi błędami to coś musi być nie tak, pewnie
          chcesz ośmieszyć dzisiejszą młodzież ze to takie nieuki, co? I to jeszcze pewnie
          przez royala??
    • Gość: Ania nie Ilonka :_ Re: DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJ IP: 82.139.44.* 28.11.05, 18:40
      TAk się składa że te dwa posty były pisane przez dwie osoby, z jednego
      komputerka co widać po IP prawda?? Oj mądrzy jesteście :) Fakt, że nie
      chciałabym mieszkac obok, ale to przeciez nie ja wybrałam taką a nie inna
      lokalizacje tego klubu. Najlepiej pewnie by było gdyby zmienili miejsce, wiem ze
      to pewnei spore koszta, ale przynajmniej nikt nie będzie się czepiał. Bo Royal
      naprawde jest jako tako dobrym klubem jak na nasze radomskie warunki... Fajny
      wystrój, parkiet nie tak mały jak w Archiwum przynajmniej... No jedynie jeszcze
      Imperium jest ok, ale nie sądze zeby cały Radom wpuscili do jednego klubu, który
      oficjalnie moze pomieszcic 140 osób.. co?
      • Gość: aligatorek Ania ( niech będzie) IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:26
        Może i było tak jak piszesz, wszystko jedno. Co się tak przejmujesz kosztami
        faceta dla którego jesteś warta tylko tyle ile kosztuje bilet wstępu do jego
        klubu? Gdyby było inaczej to by zadbał o Twoje bezpieczeństwo w razie np.
        pożaru. Oczywiście, skoro tak Ci się tam podoba to najlepiej by było, żeby
        przenieśli ten klub w inne, bardziej odpowiednie miejsce czego Ci życzę. Wtedy
        rzeczywiście nikt nie będzie się czepiał.
        • Gość: Ania Re: Ania ( niech będzie) IP: 82.139.44.* 28.11.05, 19:35
          Bo wiesz ja sobie mogę powiedziec przeniescie klub, tylko trzeba za to
          zapłacić.. W sumie wiem, ze jestem dla niego tyle warta, ale przynajmniej dzięki
          temu mogę się dobrze bawić. a zreszta gdzie jest inaczej, co? Ale dziękuję :)

Biznes to biznes....
      • Gość: sokół Re: DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.11.05, 20:46
        Masz rację Aniu. A i konkretnego draga można walnąć tak jak ty kiedy to pisałaś!
        • Gość: Ania Re: DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJ IP: 82.139.44.* 28.11.05, 21:14
          Niestety muszę Cię zasmucic troszke, ale ja nic takiego nie pisałam, gdyz mam
          troszke inne sposoby na dobra zabawe.. a nie dragi jakies, dla deili, wiec
          przepraszam.. wyprasam sobie!
    • Gość: Prawnik Re: DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:43
      Ponieważ zrobili imprezkę, to teraz będą mieli sprawę o narażenie na niebezpieczeństwo powszechne, hi, hi, hi...
      • Gość: aaaaa Re: DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJ IP: *.128.udn.pl 28.11.05, 19:34
        a moze da się zrobić imprezkę w piwnicy, czyli pod ziemią i wtedy wszyscy będą
        zadowoleni??
        • Gość: Ania Re: DO CZYNNEGO KLUBU ROYAL NIE WPUSZCZONO POLICJ IP: 82.139.44.* 28.11.05, 19:38
          pewnie tak :) albo najlepiej na jakiejs pustyni :) Ale mam nadzieje że sylwestra
          tam zrobią bo ostatki były wrecz niesamowite i nie wyobrazam sobie spędzic
          sylwestra gdzie indziej :) No chyba ze mamusia puści na dyskotekę, o co usilnie
          się staram :P to wtedy do Białobrzeg fruuu :) Pozdro :)
          • Gość: Amadeo Do Ani "Ilonki" IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.11.05, 21:01
            To ciekawe ze jestes az tak zachwycona tym "klubem" - wspominasz ze parkiet nie
            jest tak mały jak w Archiwum - jest przeciez Czarna Owca gdzie parkiet jest
            wiekszy niz w Royalu a poziom ludzi i DJów którzy tam grają jest o niebo
            lepszy. Poza tym Archiwum to klasa sama w sobie i zrobienie tego jak to
            nazywasz "małeg parkietu" kosztowało pięć razy tyle co klubu w kamienicy. Tyle
            na ten temat
            • Gość: Ania Re: Do Ani "Ilonki" IP: 82.139.44.* 28.11.05, 21:10
              Hmm.. no niestety w Czarnej Owcy nie byłam jeszcze .. jakos nikt ze znajomych
              wybrac sie nei chce a samej to jakos tak.. nie wypada :)

Hmm.. w sumei to wszystkie kluby w Radomiu bardzo do dołu sięchylą... średnia
              wieku lat 14... tak było ostatnio w Archiwum chciałam powiedzieć... Wiem, weim..
              Archiwum klimacik swój ma... cenię to bardzo, dlatego czasem tam sięwybieram.
              Ale Royala także lubię, za swój klimat, całkiem inny, moze dlatego ze nie miałam
              tam jakis złych "sytuacji"? Wszyscy ludzię z ktorymi miałam przyjemność się
              bawić byli naprawde super...

Nie jakies dresy , czy pjane towarzystwo...
              Ale kazdemu pasuje co innego :) Pozdrawiam.

Po prostu szkoda mi ze zostanie hmm.. 2,3 dobre kluby... to mało ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka