Gość: Apollo IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.11.05, 20:36 Co by nie mówić jest to zbyt restrykcyjne posunięcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wspólnotasamorządn Re: Polityk stracił pracę IP: *.internet.radom.pl 28.11.05, 21:16 Tomala a ty będziesz następny, masz to załatwione!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspólnotasamorządn Re: Polityk stracił pracę IP: *.internet.radom.pl 28.11.05, 21:17 I wtedy panie Tomala zobaczysz pan co to znaczy byc bezrobotnym! Odpowiedz Link Zgłoś
kreatorka_zmian Re: Polityk stracił pracę 28.11.05, 22:25 RZECZYWIŚCIE JEST TO NAJWAŻNIEJSZE WYDARZENIE RADOMIA... Pikanteri dodaje fakt, że po 35 latach pracy zawodowej tak źle potraktowano człowieka który z poświęceniem pracował dla ziemi radomskiej i kraju. Należał do tych którzy nie liczyli czasu dla ludzi. W niszczeniu ludzi uczestniczą znani nam dziennikarze, dwie panie redaktorki... I jeszcze jedno czy redakcja Gazety Wyborczej pytała o zgodę na pisanie już o osobie prywatnej? Jeśli nie to naruszyła prawo. Czy dobrowolnie podda się karze tak jak były senator. Ciekawa jestem kogo następnego będziecie wykańczać? Hura niech żyje nasza obiektywna prasa - nasza kochana hiena! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi Re: Polityk stracił pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:50 To po jaką cholerę nam prawo ? Czy ma ono zastosowanie tylko dla Kowalskiego ? Czy doczekaliśmy czasów gdy wzorem dla dzieci ma być jeden pan senator ziemi radopmskiej i dwoje posłów od lat mających w nosie OBOWIAZUJACE w TYM KRAJU PRAWO, czy to nie najlepsza zachęta do wejścia na złą drogę. W jakim ja kraju żyję ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Polityk stracił pracę IP: 82.139.46.* 29.11.05, 18:26 Dura lex, sed lex. Osoba skazana, zgodnie z kartą nauczyciela, nie może wykonywać zawodu nauczycielskiego. Nawet jeśli podda się dobrowolnie karze. Nie jest ważne, czy kara więzienia jest bezwzględna, czy w zawieszeniu lub czy grzywna wynosi 100 tys. zł, czy tylko 100 zł. Istotne jest, że były senator - Zbigniew G.- został uznany winnym i skazany. Odpowiedz Link Zgłoś
bezbronnyy Re: Polityk stracił pracę 01.12.05, 00:55 Narusza się elementarne reguły kultury politycznej i zasady rywalizacji wyborczej. Czarna propaganda znana jest z najgorszej historii Polski... Wydaje mi się niemożliwe by zakompleksione jednostki wpłynęły na przyzwoitych radomian by zrezygnowali z zainteresowania się sprawami publicznymi. Nadejdą jeszcze normalne czasy... Drodzy internauci wydaje się wam,że jesteście anonimowi, korzystajcie z tego w granicach prawa i dobrych obyczajów co już zostalo naruszone i za to przyjdzie czas zapłaty przed temidą Kompletnie nie znacie realiów i okoliczności które są na korzyść. Chcecie tworzyć dodatkowy sąd kapturowy, obciążacie za czyny swoich przodków. Współczesna lewica to patrioci zorientowani na interes Polski, współpracę i pokojwe współistnienie, służbę Polakom. Większość z was ma rację, że ci nieliczni tutaj się wypisujący lubią babrać się w błocie, mnie w tym nie po drodze. I tyle i aż tyle. Koniec kropka szkoda czasu i zdrowia,wychodze z psem na spacer...Zbliżony do pokrzywdzonego Z.G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewic. Re: Polityk stracił pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:40 Apollo " - ja też tak uważam -ale się nie dziwie bo to pomysł naszych oszołomów bo oni nikomu nie wybaczają tak jest mentalność polskiej prawicy radomskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Polityk stracił pracę IP: *.udn.pl 28.11.05, 22:51 Dla kreaturki zmian i dla lewicy przestrzeganie prawa to jest pomysł naszych oszołomów radomskich. Lewica tak postrzega postępowanie zgodne z zasadami i prawem. Komuchy zawsze takie były. I jeszcze jedno proszę wymienić choć jedną rzecz,którą pan Gie załatwił dla Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: Polityk stracił pracę IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.11.05, 22:50 szkoda, że nikt nie zauważa, iż Pan G. został skazany prawomocnym wyrokiem za przestępstwo umyślne. Rozumiem, że obrońcy Pana G. to członkowie rodziny i jego znajomi, którzy sprawy oceniają wyłacznie subiektywnie. Bezstronny. Odpowiedz Link Zgłoś
bezstronna_a Re: Polityk stracił pracę 28.11.05, 23:05 Jesteś sadystą, lubisz upokarzać innych, za każdym razem kogoś innego zmieniając nicki. Tym samym ściągasz całe zło i słusznie na siebie. Nie żal mi ciebie, że tak cierpisz będąc nom stop w dołku psychicznym. Chamstwo, sadyzm, bzdury i manipulacja to cię nakręca. Ile byś tutaj nie dokładał to adresaci sobie poradzą bo dobro zawsze zwycieża. Wybrałeś najgorszą formę kampanii wyborczej i uczestniczysz w niej na okrągło jak w hazardzie. Jesteś uzależniony... To już jest poważny problem... Daj sobie spokój z osobą prywatną eks-senatora bo nabawisz się większej choroby i tym samym kłopotów prawnych i zasądzonych wpłat na cele charytatywne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Polityk stracił pracę IP: *.228.udn.pl 29.11.05, 00:52 W straży pożarnej sobie dorobi :))) Przecież tam jest kimś :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xYz Re: Polityk stracił pracę IP: *.43.udn.pl 29.11.05, 07:17 Ludzie, dajcie już spokój temu człowiekowi. Wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Re: Czego go opluwacie wstrętne kundle .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 08:00 Myślałem że oszołomy są tylko w radzie miejskiej ale widzę że i tu na forum ich nie brakuje.Dlaczego w was tyle nienawiści i złośliwości ,dlaczego szczekacie jak wściekłe kudle i opluwacie zasłużonego polityka dla ziemi radomskiej . .Pytam sie co on zrobił jednemu czy drugiemu o co wam chodzi ,zachowujecie się jak podłe kanalie z chęcą zemsty - ale za co ,za to co zrobił dobrego dla Radomia .Każdego lewicowca byście rozszarpali jak hieny.Ktoś kiedyś napisałna forum "Bóg wybaczy a prawica nigdy "Pytam się a czy teraz mamy lepszych parlamentarzystów ? bo ja sądzę że nie .Dopiero ci pokaża na co ich stać ale ja mam czyste sumienie bo na nich nie głosowałem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewica Wpisujcie zasługi senatora i posła IP: *.udn.pl 29.11.05, 08:09 Senior powiedz co on zrobił dla Radomia bo jakoś sobie nic nie mogę przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenoms Senior jesteś czy senator ? IP: *.internet.radom.pl 01.12.05, 01:03 były oczywiście... G jak gó.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Polityk stracił pracę IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.11.05, 08:15 Nie jestem za lewicą.Poiem więcej.Jestem typowym prawicowcem ale uważam, że "karą" za jego postępowanie powinno być tylko to, że nie dostał się do Senatu.Wyborcy go ocenili w ten sposób i tak powinno zostać!Czy lekarz mający spowodujący wypadek śmiertelny niue będzie mógł wykonywać zawodu lekarza?Tak, moim zdaniem, nie powinno być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Polityk stracił pracę IP: *.udn.pl 29.11.05, 08:20 Chciałbyś aby twoje dzieci uczyli i wychowywali ludzie z wyrokami? Odpowiedz Link Zgłoś
fnx1 Re: Polityk stracił pracę 29.11.05, 09:07 Koniec tej bezsensownej dyskusji. Albo przepisy prawa mówią , że osoba skazana prawomocnym wyrokiem sądu nie może wykonywać funkcji pedagogicznych albo nie. Jeśli tak - to poco to wyzywanie się wzajemne? Przecież tak musiało się stać. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Re: Polityk stracił pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 09:38 Jesteście typowymi padalcami któży chcą czegoś ale nie wiedzą co i po co --- taka jest wasza oszołomska świadomość Odpowiedz Link Zgłoś
wdzieczna_interesantka Re: Polityk stracił pracę 29.11.05, 10:48 Wspólnym wysiłkiem parlamentarnym przyczynił się do uratowania Poczty Polskiej i Lasów Państwowych, ogródków działkowych, elektrowni Kozienice, Zakładów Energetycznych i Gazownictwa w Radomiu, Fabryki Broni w Radomiu, ZPS w Pionkach. Zabiegał o środki na ratownictwo i ochronę przeciwpożarową, bezpieczeństwo publiczne, ochronę środowiska, rozwój rolnictwa, podwyżki dla mniej uposarzonych, emerytów i rencistów, środki dla bezrobotnych. Udzielał pomocy w rozwiązywaniu spraw ludzkich, wspierał w wysiłkach władze samorządowe i firmy komunalne, stowarzyszenia pozarządowe i osoby fizyczne w pozyskiwaniu środków finansowych i ograniczeniu bezrobocia. Pomagał ludziom w sprawach socjalno-bytowych, zdrowotnych i znalezieniu pracy. Nie pytał się interesantów o przynależność partyjną tak jak to niektórzy obecnie czynią... Wszelkie inwestycje i dobra materialne i duchowe są jego współudziałem jak każdego normlanego radnego, przedstawiciela władzy... Nikt kto go zna niemoże powiedzieć, że brak mu było życzliwości i kompetencji. Adwersarze spowodują tyle,że przysporzy im to konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb Re: Polityk stracił pracę IP: *.pr.radom.net 29.11.05, 11:50 może i coś zrobił dla naszego Regionu .Osobiście tego nie doświadczyłem tak jak zdecydowna większość z nas. A może wręcz odwrotnie .To dzięki takim ludziom ,między innymi , mamy tak jak mamy . To oni zawsze dumnie wypinają pierś jak ktoś z nas szaraczków zrobi coś dobrego. A o nas szaraczkach nawet się nie wspomni . I to dlatego jesteśmy szarym miastem a nawet i państwem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak? Re: Polityk stracił pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:39 szary kolor naszego miasta to przede wszystkim wynik szarej szarości nas szaraczków z szaraczkowa i nie zwalaj winy na naszych polityków choć i oni może są szarzy Odpowiedz Link Zgłoś
fnx1 Re: Polityk stracił pracę 30.11.05, 14:21 SENIOR! Chyba jesteś za stary żeby się na forum wypowiadać. Bo nie umiesz odpowiadać pod właściwym postem. No bo nie bardzo wiem co w moim wyważonym i raczej spokojnym poście mogłoby Cię sprowokować do tych wyzwisk...Pozwolę sobie przytoczyć swoją wypowiedź: "Koniec tej bezsensownej dyskusji. Albo przepisy prawa mówią , że osoba skazana prawomocnym wyrokiem sądu nie może wykonywać funkcji pedagogicznych albo nie. Jeśli tak - to poco to wyzywanie się wzajemne? Przecież tak musiało się stać. I tyle." A teraz Twoją: "Jesteście typowymi padalcami któży chcą czegoś ale nie wiedzą co i po co --- taka jest wasza oszołomska świadomość ". No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Polityk stracił pracę IP: *.radom.pilicka.pl 29.11.05, 11:31 Pan Gołąbek jest dorosłym człowiekiem i za własne błędy, tak jak każdym musi ponosić odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozio Na ciecia też nie przyjmę. IP: *.udn.pl 29.11.05, 12:47 Potrzebuję kreatywnego i czystym życiorysem. Odpowiedz Link Zgłoś
dogen45 Zapisując się do PZPR trzeba było przewidzieć 29.11.05, 12:54 Aby się w tej organizacji znależć, trzeba było być albo idiotą albo czerwoną świnią. Natomiast robienie tam kariery kwalifikuję jako zdradę. Czekam aż zabiorą emeryturki towarzyszom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior 35 Re:do dogena45 -typowego debila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 17:55 Wydaje mi się ż ty jesteś tym debilem lub idiotą o któtych piszesz w poście .Ile w tobie jest jadu i nienawiści jak u prwicowego oszoloma nikt chyba tego nie zmierzy.Prawdą jest że bydlak pozostanie bydlakiem a takim jesteś ty ofiaro zmian zachodzących w Polsce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dogen72 Re: Zapisując się do PZPR trzeba było przewidzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:47 niestety ci wszyscy co się w niej nie znaleźli nie koniecznie robili to ze świadomością antykomunisty (typy co to nigdy nigdzie nie ruszają własnych dup)więc i tu niemało idiotów i świń (no może nie czerwonych), tak więc nie kadź sobie i upieprzaj bezkrytycznie tych co do pzpr należeli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenoms A jednak będę upieprzał tych z pzpr IP: *.internet.radom.pl 30.11.05, 23:39 tak samo jak i aktualnie rządzącą czarną mafię. Pierwsi byli prymitywnymi bandytami, zdrajcami bez zasad i tradycji, natomiast drudzy są bandytami też bez zasad ale za to z dużą tradycją. Odpowiedz Link Zgłoś
redsock Re: Polityk stracił pracę 29.11.05, 14:34 No cóż, ot kultura słowa, a jakaż jego oszczędność... Zbigniew Gołąbek to osoba znana wszystkim radomianom i choć obecnie niby prywatna, to śmiem twierdzić, iż ktoś tu dokonuje pewnej nadinterpretacji, nadużycia wręcz, pisząc o nim Zbigniew G., bo choć prawomocnym wyrokiem skazany, to wyrok wykonany zosatał, do jego zatarcia pozostało jeszcze sporo czasu, ale i tak można odnieść wrażenie, że dziennikarze piszący o znanym powszechnie i łatwo rozpoznawalnym polityku "G.", stawiają go na równi z każdym pospolitym przestępcą, którego nazwizka nie zezwolił podawać do publicznej wiadomości sąd, lub prokurator z uwagi na dobro postępowania. Albo, co gorsza - niech mnie ktoś palnie, jeśli tylko mnie tak się kojarzy - "G" zgodnie z zamysłem autorów tekstu fekalia na myśl ma przywodzić. Oj, trąci to brakiem profesjonalizmu, ale do tego jestem przyzwyczajony. Świadczy natomiast niezbicie o braku kultury, który jakoś dziwnie wciąż mnie nieco razi, nawet gdy wykazują się nim dziennikarze GwR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już Re: Polityk stracił pracę IP: *.udn.pl 29.11.05, 14:45 Zbigniew Gie załatwił wiele spraw "wspólnym wysiłkiem parlamentarnym". Teraz trzeba po nich długo sprzątać, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Polityk stracił pracę IP: *.udn.pl 29.11.05, 17:33 Redsock.O jakiej kulturze jest mowa? Partia Gołąbka pozbawiała polskie społeczeństwo kultury.W przeciągu dziesiątek lat tysiące intelektualistów zmuszano do wyjazdu z Polski.Jego partia narzuciła polskiemu narodowi "kulturę"sowiecką. To jest chlanie,korupcję,złodziejstwo,przekupstwa,łapownictwo.To widać do dziś.Polska jest najbardziej skorumpowanym krajem UE itd,itd.O taką kulturę chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek blues Re: Polityk stracił pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:59 oj zenek zenek wszystko co złe i niedobre to oni i przez nich , chyba już w genach mamy to zapisane i nasze wnuczęta też będą za tych wrednych komuchów cierpiały i ich wnuczęta i ich.... a kiedyś to się podobno mówiło, że to przez zaborców, ta nasza biedna kultura narodowa Odpowiedz Link Zgłoś
redsock Re: Polityk stracił pracę 30.11.05, 10:43 Gość portalu: Zenek napisał(a): > Redsock.O jakiej kulturze jest mowa? O kulturze słowa. Partia Gołąbka pozbawiała polskie > społeczeństwo kultury.W przeciągu dziesiątek lat tysiące intelektualistów > zmuszano do wyjazdu z Polski.Jego partia narzuciła polskiemu > narodowi "kulturę"sowiecką. Czyli wszystko jasne. Stąd należy wnioskować, że jesteśmy społeczeństwem totalnie pozbawionym elit, a każdy z nas to homo sovieticus. Szkoda bardzo, że nie wszyscy się poczuwamy, coby Ci zrobić dobrze. Nie urodziłem się w III RP, lecz nieco wcześniej i jakoś nawet w zamierzchłych czasach komunizmu nie było mi dane odczuwać, jakoby ktokolwiek miał mnie pozbawiać kultury, a już na pewno nie pozbawiała mnie kultury żadna partia. I dziwnie jakoś nikt nie próbował wcielać mnie siłą w szeregi pionierów, i nikt nie kazał znać na pamięć dzieł Lenina. Nie przesadzajmy. > To jest > chlanie,korupcję,złodziejstwo,przekupstwa,łapownictwo.To widać do dziś.Polska > jest najbardziej skorumpowanym krajem UE itd,itd. To wszystko przywary, jakie dziedziczymy po znacznie odleglejszych przodkach. Okres tzw. demokracji szlacheckiej, czyli jak najbardziej wolnej Polski, której bynajmniej nie okupowali wówczas partyjni koledzy pana Gołąbka, to piękne czasy, kiedy chlanie, korupcja, przekupstwa i łapownictwo były zjawiskami nie mniej powszechnymi niż obecnie, czy w czasach PRL. Cóż, może już tacy jesteśmy (jako społeczeństwo). O taką kulturę chodzi? O kulturę słowa. Problem w tym, że niektórym nie da się wytłumaczyć, więc trzeba powtarzać uparcie, aż zapamiętają. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie zorientowany Re: Polityk stracił pracę IP: *.met.pl 29.11.05, 18:34 Uprzejmie proszę o wyjaśnienie: Jeżeli ktoś jest skazany prawomocnym wyrokiem, to nie może być wychowawcą w bursie. Ale może być politykiem i zasiadać w sejmie lub senacie. Czy to znaczy ze idol Radomiaków pan Lepper moze być vice-marszałkiem sejmu, ale nie moze być wychowawcą w bursie w Radomiu ? Czy ja czegoś nie nie rozumiem, bo to się w głowie nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Polityk stracił pracę IP: *.udn.pl 29.11.05, 18:39 Masz za małą głowę do polityki i czapka strażacka spadła by ci na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Polityk stracił pracę IP: 82.139.46.* 29.11.05, 18:40 Niestety masz rację prawie w 100 %. Prawie dlatego, że taka osoba nie może w ogóle wykonywać zawodu nauczyciela - nie tylko w bursie w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalek Re: Polityk stracił pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 19:23 Po co ta dyskusja. Jest skazany, nie może parcować i tyle. Prawo powinno być jednakowe dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet SZKODA GO TROCHE, ALE TAK POWINNO BYC IP: 82.139.44.* 29.11.05, 21:53 Chyba nikt nie chcialby, by jego dzieci uczyl ktos z wyrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bezbronnyy Re: Gdzie jest administrator forum? 01.12.05, 00:54 Narusza się elementarne reguły kultury politycznej i zasady rywalizacji wyborczej. Czarna propaganda znana jest z najgorszej historii Polski... Wydaje mi się niemożliwe by zakompleksione jednostki wpłynęły na przyzwoitych radomian by zrezygnowali z zainteresowania się sprawami publicznymi. Nadejdą jeszcze normalne czasy... Drodzy internauci wydaje się wam,że jesteście anonimowi, korzystajcie z tego w granicach prawa i dobrych obyczajów co już zostalo naruszone i za to przyjdzie czas zapłaty przed temidą Kompletnie nie znacie realiów i okoliczności które są na korzyść. Chcecie tworzyć dodatkowy sąd kapturowy, obciążacie za czyny swoich przodków. Współczesna lewica to patrioci zorientowani na interes Polski, współpracę i pokojwe współistnienie, służbę Polakom. Większość z was ma rację, że ci nieliczni tutaj się wypisujący lubią babrać się w błocie, mnie w tym nie po drodze. I tyle i aż tyle. Koniec kropka szkoda czasu i zdrowia,wychodze z psem na spacer...Zbliżony do pokrzywdzonego Z.G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Gdzie jest administrator forum? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.12.05, 07:38 Stanąłem tu w obronie pana Gołąbka, ale to co napisałeś(aś) aż mną zatrzęsło! Albo jesteś głupi albo zacietrzewiony albo dzieckiem twardogłowego komunisty albo Karasiem. "Współczesna lewica to patrioci zorientowani na interes Polski, współpracę i pokojwe współistnienie, służbę Polakom" - 1. czy masz na myśli działania przesów Energii gwarantujących ludziom SLD 10letnie gwaracje zatrudnienia z ogromnymi pensjami rzędu od 3 do 18 tysięcy? 2. Masz na mysli Sobotkę, Długosza i Jagiełó? 3. Masz na myśli prezydenta Gorzowa zamknięctego za łapówki? 4. Masz na myśli ludzi SLD z Wałbrzycha (od ) którzy wyprowadzili kilkanaście milionów złotych i dokonali "odbioryu technicznego" drogi szybkiego ruchu która nicgy nie powstała? 5. Masz na mysli barona SLD z Pomorza głównego pomysłodawcy Stella Maris? 6. Masz na myśli Pęczaka chciwego i bezczelnego bandytę? 7. Masz na myśli ludzi z otoczenia Millera z Łodzi, którzy wypompowali ogromny państwowy mająteg z WFOŚ i PFRONu? 8. Masz na myśli ludzi SLD z Olsztyna albo Opola od Jakubowskiej gdzie zawierano lipne pośrednictwa ubezpieczeń państwowego majątku gdzie tracił budżet a zyskiwała jednoska z SLD? Ufff, wystarczy jak na jeden raz. Dalej aż mi się nie chce pisać. I nie mów że to są jednostki. To działo się w waszej partii na waszych oczach a ten który przymykał oczy na te jawne złodziejstwo był współodpowiedzialny. Pewnie powodowały nim pobudki przyszłościowe-mnie też kiedyś kapnie z pańskiego stołu! To co lewica postkomunistyczna wprowadziła we współczesne życie Polaków to najgorsze rozwiązania, prywaty z lat 50tych! Owszem, być może jest miejsce na "nowoczesną lewicę" ale z max.40latkami!! Pozostali powinni znaleźć się już dawno na śmietniku histori. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Gdzie jest administrator forum? IP: *.udn.pl 04.12.05, 18:05 nic się nie martwcie. Przyjdzie PIS i zrobi z nimi wszystkimi porzadek. A może ktoś wie co robi gwaizda senatu WS albo druga DG obie z tej samej foremki? koniecznie powiedzcie, czy już się nachapały, czy jeszcze maja coś na oku? A A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Gdzie jest administrator forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 18:17 Pan Zbigniew Gołąbek sobbie poradzi zarobił tyle kasy jako senator przez 8 lat dostał też mega odprawę , więce teraz moze sobie żyć na luzie.Dobrze , że dostał tak mało głosów bo to już byłaby kompromitacja jak byśmy mieli takiego senatora. A cóż pan gołanek zrobił dla Radomia?Gdzie był w 1998r. jak likwidowali województwo radomskie , gdzie był jak padały radomskie zakłady , gdzie był jak potrzeba było kasy dla Radomia?Zabrakło go w najważneijszych sprawach.A teraz pewnie sobie siedzi i olewa mieszkańców Radomia bo przecież on z Radomiem ma mało wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
karolekk_s Re: Gdzie jest administrator forum? 04.12.05, 21:05 Panie ładny KR radny bezradny dośc zrobiłeś dużo dla siebie. Pragnę panu przypomnieć, że pan gołąbek walczył o utrzymanie województwa radomskiego, także zgłosił swój autorski projekt podziału administracyjnego kraju na 27 województw który zyskał poparcie 40 senatorów w tym senatora z AWS Z.M. Jego dorobek jest doceniany, zgłosił najwięcej interpelacji w sprawach ziemi radomskiej i zawsze pomagał nam zwykłym ludziom. To wszytko jest opisane na właściwych stronach internetowych. W ostatnich wyborach otrzymał ponad 30tys. głosów. Szkoda,że wycofał się już całkiem z poltyki i niezamierza kandydować do samorządu i parlamentu. Tym samym twoje szanse wygranej rosną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xymox Re: Gdzie jest administrator forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:15 Nie pal tyle trawy Karolku, bo głupotki piszesz;-) Jeszcze ktoś w to uwierzy... Odpowiedz Link Zgłoś