Dodaj do ulubionych

Skąd się biorą anioły?

05.12.05, 21:46
Łomatkobosko, już myślałme - sądząc po tytule "Skąd się biorą anioły?" - że to jakaś nowa rządowa dyrektywa, jak skutecznbiej otumaniać dzieci w szkołach na lekcjach religii...
Obserwuj wątek
    • Gość: pele12 Re: Skąd się biorą anioły? IP: *.uwn.unsw.EDU.AU 06.12.05, 02:21
      Anioly biora sie z Hameryki. Prowadzono niedawno ankiete badajaca religijnosc
      Hamerykanow i Europejczykow. 78% tych pierwszych wierzy w istnienie aniolkow; w
      europejskiej wersji ankiety pytania o stwory ze skrzydelkami na plecach nie
      umieszczono, uwazajac takowe za idiotyczne.
    • hatteras A w Toruniu lepia, diab?y 06.12.05, 03:29
    • Gość: m Re: Skąd się biorą anioły? IP: *.radom.pilicka.pl 06.12.05, 10:56
      Znam od kilku lat siostrę Barbarę i cenię ją za twórcze pomysły i
      bardzo "zdrowe" podejście do dzieci. Dzięki jej pomysłą dzieci i młodzież mają
      atrakcyjnie zagospodarowany czas, ucząc się przy tym jak powinno być.
      • Gość: ZZ Re: Skąd się biorą anioły? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:41
        Twój komentarz dowodzi że nie wszyscy na tym forum zidiocieli oraz że medialne
        pranie mózgów nie do końca jest skuteczne. Całe szczęście !
        • Gość: Apassionat... Re: Skąd się biorą anioły? IP: *.makler.local / 195.187.134.* 06.12.05, 12:58
          Pewnie niejaki JODA ma ...stadninę. Sprzedaje < te produkty > na ..pęczki
          jako odpusty na odpustach i innych parafiadach .Czasmi mu się...wyroją i
          wtedy fruwają nad Sadkowem, Goryniem i Kozienicami....w kompletach
          koedukacyjnch , homoparach oraz ..solo, tak jak ...ja. A te stare i wyleniałe,
          łyse i bez piór , nie nadające sie na rosół - idą na kompost i użyźnianie gleby
          w ramch oczyszczania i ochrony...środowiska.
          • Gość: Yoda Re: Józeik, -nie masz nic do roboty? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.12.05, 13:09
            Choć mściwy i małostkowy z Ciebie egzemplarz i wszystko Ci się sexualnie
            konotuje -ja Ci odpuszczam w duchu nadchodzących świąt. Znaj mą wielkoduszność.
            A poza tym wszyskim: nie wydaje Ci się, że bez chamstwa i napastliwości -z tego
            Forum milsze miejsce się robi?
            Pzdrwm
            • Gość: JóziekPapista Re: Józeik, -nie masz nic do roboty? IP: *.makler.local / 195.187.134.* 06.12.05, 13:31
              Na chandrę takiego dnia ...spożyj nalewkę na ...dwóch kropelkach .. wody, może
              być Muszynianka. Ja korzystam ze źródełka w mateczniku Załamek k. Gorynia .
              Skład napitku: dwie krople wody na szklankę spirytusu ! Wiem po sobie, skutek
              <murowany>, murujesz do gleby jak amur do dna, na haku...! A na aniołach
              się nie znam, nie macałem takowych i nie wiem, do czego toto służy. Jeżeli są
              to białe stwory ...no to może efekt białych myszek w brzuchu i zamnierowanego
              kotka w głowie , u ciebie ???
              • Gość: Yoda Re: Józiek IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.12.05, 14:09
                Oki, dzięki za przepis. Proporcje są takie, że po zastosowaniu -sprawę z
                aniołami chyba da się wyjaśnić w sposób wiążący;)
                Pzdrwm
              • Gość: aga Re: Józeik, -nie masz nic do roboty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 17:43
                www.onet.pl -> dzial czaty. moze tam sie spelnisz.
    • Gość: anulka Re: Skąd się biorą anioły? IP: 217.96.36.* 06.12.05, 15:55
      jestem bardzo zbudowana takimi osobami jak s.Barbara.oby więcej takich osób.To
      sprawia,że chce się żyć.Niech Bóg błogosławi S.Barbarze i jej dziełu.Dziękuję
      • Gość: string Re: Skąd się biorą anioły? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.05, 23:15

Amen
        • Gość: aga Re: Skąd się biorą anioły? IP: *.udn.pl 09.12.05, 19:46
          nie grzesz!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka