dziecina.betlejemska 05.12.05, 21:46 Łomatkobosko, już myślałme - sądząc po tytule "Skąd się biorą anioły?" - że to jakaś nowa rządowa dyrektywa, jak skutecznbiej otumaniać dzieci w szkołach na lekcjach religii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pele12 Re: Skąd się biorą anioły? IP: *.uwn.unsw.EDU.AU 06.12.05, 02:21 Anioly biora sie z Hameryki. Prowadzono niedawno ankiete badajaca religijnosc Hamerykanow i Europejczykow. 78% tych pierwszych wierzy w istnienie aniolkow; w europejskiej wersji ankiety pytania o stwory ze skrzydelkami na plecach nie umieszczono, uwazajac takowe za idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Skąd się biorą anioły? IP: *.radom.pilicka.pl 06.12.05, 10:56 Znam od kilku lat siostrę Barbarę i cenię ją za twórcze pomysły i bardzo "zdrowe" podejście do dzieci. Dzięki jej pomysłą dzieci i młodzież mają atrakcyjnie zagospodarowany czas, ucząc się przy tym jak powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Skąd się biorą anioły? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:41 Twój komentarz dowodzi że nie wszyscy na tym forum zidiocieli oraz że medialne pranie mózgów nie do końca jest skuteczne. Całe szczęście ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apassionat... Re: Skąd się biorą anioły? IP: *.makler.local / 195.187.134.* 06.12.05, 12:58 Pewnie niejaki JODA ma ...stadninę. Sprzedaje < te produkty > na ..pęczki jako odpusty na odpustach i innych parafiadach .Czasmi mu się...wyroją i wtedy fruwają nad Sadkowem, Goryniem i Kozienicami....w kompletach koedukacyjnch , homoparach oraz ..solo, tak jak ...ja. A te stare i wyleniałe, łyse i bez piór , nie nadające sie na rosół - idą na kompost i użyźnianie gleby w ramch oczyszczania i ochrony...środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: Józeik, -nie masz nic do roboty? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.12.05, 13:09 Choć mściwy i małostkowy z Ciebie egzemplarz i wszystko Ci się sexualnie konotuje -ja Ci odpuszczam w duchu nadchodzących świąt. Znaj mą wielkoduszność. A poza tym wszyskim: nie wydaje Ci się, że bez chamstwa i napastliwości -z tego Forum milsze miejsce się robi? Pzdrwm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JóziekPapista Re: Józeik, -nie masz nic do roboty? IP: *.makler.local / 195.187.134.* 06.12.05, 13:31 Na chandrę takiego dnia ...spożyj nalewkę na ...dwóch kropelkach .. wody, może być Muszynianka. Ja korzystam ze źródełka w mateczniku Załamek k. Gorynia . Skład napitku: dwie krople wody na szklankę spirytusu ! Wiem po sobie, skutek <murowany>, murujesz do gleby jak amur do dna, na haku...! A na aniołach się nie znam, nie macałem takowych i nie wiem, do czego toto służy. Jeżeli są to białe stwory ...no to może efekt białych myszek w brzuchu i zamnierowanego kotka w głowie , u ciebie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: Józiek IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.12.05, 14:09 Oki, dzięki za przepis. Proporcje są takie, że po zastosowaniu -sprawę z aniołami chyba da się wyjaśnić w sposób wiążący;) Pzdrwm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Józeik, -nie masz nic do roboty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 17:43 www.onet.pl -> dzial czaty. moze tam sie spelnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: Skąd się biorą anioły? IP: 217.96.36.* 06.12.05, 15:55 jestem bardzo zbudowana takimi osobami jak s.Barbara.oby więcej takich osób.To sprawia,że chce się żyć.Niech Bóg błogosławi S.Barbarze i jej dziełu.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Skąd się biorą anioły? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.05, 23:15 Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Skąd się biorą anioły? IP: *.udn.pl 09.12.05, 19:46 nie grzesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś