Gość: Jaa IP: *.radom.pilicka.pl 23.12.05, 23:49 Na toruńskim forum, obrażają Radom. Fuck off Toruń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: string 007 Re: Obrażają Radom!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.05, 23:52 Szableeeeeeeeeeeeeeeeeeee w dłooooooooooooooooooooooooooń... i na kooooooooooooooooooooooooooooooooooooooń...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarloczek Re: Obrażają Radom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 00:08 tylko czy okazemy sie godni epoki, Baska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string 007 Re: Obrażają Radom!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.12.05, 00:10 A..............Baśka miała fajny biust.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarloczek Re: Obrażają Radom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 00:26 ejze czyzbys nie sluchal w latach mlodosci trojki? hajda na kon, a Baska zona Wolodyjowskiego zostawala w domu... beeeeeeeeee a g.linskiego nie znosze bo grafoman... a tak w ogole to dobranoc ide luli zeby slicznie wygladac jak wyjdzie pierwsza gwiazdka w akwarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybkaosa Re: Obrażają Radom!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 00:54 Jesteś po prostu śmieszny. Dobrze znasz Toruń? Zwróć uwagę, kto założył na toruńskim forum nowy wątek Jakaś Beata z Radomia? pisze: "Toruń wstydź się!!! Autor: Gość: Beata IP: *.radom.pilicka.pl Data: 23.12.05, 23:11 Oj nie ładnie, nie ładnie. Przecież to prawda, że Toruń to beznadziejne miasto, więc na siłę nie wciskajcie kitu, że jest inaczej." Jakby Ci ktoś z Rzeszowa napisał: -Oj nie ładnie, nie ładnie. Przecież to prawda, że Radom to beznadziejne miasto, więc na siłę nie wciskajcie kitu, że jest inaczej- to też byś odpowiednio nawrzucał. Póki co należy torunian przeprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string 007 Cukierek albo Psikus - szybkaoso wybieraj szybko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.12.05, 01:00 Ty osa do kogo kąsasz bo mnie w sprawy sexu po północy nie mnięszaj... Ja jezdem chłopak charakterny i wali mnie to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Obrażają Radom!!! IP: *.udn.pl 27.12.05, 13:04 co niektorym odbija szajba,chyba z nudow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarloczek Re: Obrażają Radom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:57 bo tu mezczyzn romantycznych niedosyt...nie to, co w Gdansku...tam sie jeszce ostali, ach,ach,ach Wyznał miłość na wieży bazyliki Grzegorz Szaro 26-12-2005, ostatnia aktualizacja 27-12-2005 14:26 Na wieży Bazyliki Mariackiej zakuty w zbroję Marcin padł przed Małgosią na kolana: - Zostaniesz moją? Usłyszał płacz wzruszenia, po nim cichutkie "tak" Dwa tygodnie przed Bożym Narodzeniem proboszcz bazyliki dostał nietypowego maila. Student gdańskiej Akademii Medycznej prosił o zgodę na wieczorne wejście na wieżę świątyni. Chciał oświadczyć się na niej swojej koleżance z roku. - Czy mogłem odmówić takiej prośbie? - pyta ks. infułat Stanisław Bogdanowicz. - Musiałbym serca nie mieć. Marcin Folwarski mógł już bez przeszkód zaprosić Małgorzatę Jagiełłowicz na romantyczny spacer. Do końca trzymał wszystko w tajemnicy: - Idziemy do kina, ale na wszelki wypadek ubierz się ciepło. Tymczasem już od kilku dni ćwiczył wkładanie na czas pożyczonej od kolegi zbroi. 17 grudnia umówili się w centrum Gdańska. Małgosia zdziwiła się, że do kina Marcin zabiera plecak. Pomyślała, że pewnie przygotował niespodziewany wypad za miasto. Zatrzymali się jednak przed bazyliką. - Przeszliśmy dopiero kilkaset metrów, a ja już byłem wykończony. Żelastwo w plecaku ważyło ponad 35 kg - opowiada Marcin. - Przed nami był jeszcze najtrudniejszy odcinek. Żeby dostać się na 80-metrową wieżę, trzeba pokonać 402 strome stopnie. Młodzi ruszyli przodem. Za nimi podążył cicho wysłany przez infułata ochroniarz. Małgosia: - Marcin strasznie się wlókł. Pomyślałam, że coś z nim nie tak, bo po górach biegał bez zadyszki. Na górze byli po kilkunastu minutach. Dziewczyna wyszła na taras, a chłopak wkładał w ukryciu zbroję. Wreszcie stanął przed nią zakuty w stal. Marcin: - Parsknęła śmiechem i nie mogła się uspokoić. Poprosiłem, żeby ochłonęła, bo mam ważną sprawę. Potem przyklęknąłem i zapytałem, czy zostanie moją żoną? Małgosia: - Zaręczynowy pierścionek z brylantem wyjął ze szkatułki. Gdy zakładał mi go na palec, popłakałam się ze wzruszenia. To była najpiękniejsza chwila w moim życiu. Szczęśliwi byli nie tylko narzeczeni. - Gdy dowiedziałem się, że oświadczyny przyjęte, odetchnąłem - opowiada ks. Bogdanowicz. - Jakby odmówiła, on jeszcze byłby gotów rzucić się z wieży w tej zbroi, tak ją kochał. Ech, takich romantyków dziś już prawie nie ma. Kiedy ślub? Marcin i Małgosia deklarują, że w ciągu roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re: Obrażają Radom!!! IP: 82.139.38.* 27.12.05, 13:47 Tak sobie przeglądam to ich forum i znalazłem taką ciekawostkę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=33082850&a=33876920 To jest dopiero lokalny patriotyzm :D Odpowiedz Link Zgłoś