Gość: rad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 07:56 Dobry człowiek, - przecież mógł na nią nasłać dresiarzy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GrochaL Re: "Odpowiedź" prezydenta IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.12.05, 18:20 "Banasiewicz zadzwonił do Fundacji Batorego i zwyczajnie nakrzyczał na Kopińską"-iście ubeckie metody I sekretarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexxx Re: "Odpowiedź" prezydenta - ten to ma styl!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:38 Styl naszego prezydenta - w mysl zasady: WSZYSTKO MI WOLNO. Zobaczycie, po wyborach zaaresztuje to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoj Re: "Odpowiedź" prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:10 ten nasz Prezydent to ma dopiero "styl" Odpowiedz Link Zgłoś
darek_liryk Re: "Odpowiedź" prezydenta 19.11.06, 11:32 Jaki on nasz? Chyba że twój, mów za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedz na odpow Re: "Odpowiedź" prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 11:59 >STARY NIE MĘCZ NAS I SIEBIE< spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poetka Re: "Odpowiedź" prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 12:21 generał nigdy nie był moim prez. słyszałam od znajomych o sposobie traktowania zwykłych petentów w gabinecie. W skrócie: panuje zasada: nie mozesz mi niczego dac, to jak najszybciej spadaj, bo ode mnie nic nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: "Odpowiedź" prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 18:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop3 Re: "Odpowiedź" prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 20:53 www.radomianierazem.pl/wybory_prezydent.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meteor Re: "Odpowiedź" prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 00:48 bzdury na kiju: w zalozeniach partii banasiewicza jest wysiedlenie starcow ze st. miasta i oddanie to arce, ktora tym samym stała się mlodziezowką rr Odpowiedz Link Zgłoś