exo6 27.11.06, 12:42 Czy ktoś wie kiedy ruszą nasi listonosze? Wa-wa zawiesiła strajk.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porter_gruzczik_gepacktreger Re: Poczta Łomianki... 27.11.06, 17:45 exo6 napisała: > Czy ktoś wie kiedy ruszą nasi listonosze? Wa-wa zawiesiła strajk.. Ja wiem. Gdy tylko ludziska zaczną listy pisać! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pikebu Re: Poczta Łomianki... 28.11.06, 00:18 Mnie tez interesuje to czy listonosze juz ruszyli w teren?????????? Wyslalam paczke z USA 11 wrzesnia 2006r i do tej pory nie dotarla do adresata???????? moze KTOS ja widzial blakajaca sie po Lomiankach??????? pozdrawiam pikebu Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Poczta Łomianki... 28.11.06, 00:46 Jeśli ją wysłałeś "groundem" to za jakiś miesiąc powinna przyjść, ale nie zdziw się jeśli przyjdze w marcu. A jeśli lotniczą, to już miesiąc temu powinna przyjść. Ale z USA paczka potrafi i lotniczą iść prawie 2 miesiące, więc się nie przejmuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
pikebu Re: Poczta Łomianki... 28.11.06, 00:21 A moze ktos zna adres e-mailowy poczty w Lomiankach????? Prosze o przeslanie na moj adres pozdrawiam pikebu Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Poczta Łomianki... 28.11.06, 17:26 dzisiaj dostałam wszystko, znaczy...głównie rachunki. Odpowiedz Link Zgłoś