Gość: leo IP: *.server.ntli.net 27.01.06, 15:15 Jak w temacie - zapraszam goraco na dzisiejsza Mase Krytyczna Godzina jak zwykle 18:00 .. pod fontannami let the good times roll ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bejbe Re: MASA KRYTYCZNA IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:14 a ja bylam tylko po to zeby spotkac mojego ukochanego, on nie wie, ze Go pragne, jest zonaty, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a ja go tak pragne!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarloczek23 Re:bejbe 28.01.06, 13:05 mloda jestes, zapomnisz... w Twoim wieku tylko cialo sie liczy, jak stuknie Ci trzydziestka, zobaczysz, ze o wiele ciekawsze jest ZDOBYCIE CZYJEJS DUSZY... Kobiecie zazawyczaj starcza jedna (choc sa wyjatki), Mezczyzni rwą sie aby miec caly rzad dusz... stad zacieta walka o wladze, kobieco i eufemistycznie nazywana POLITYKA... pozdrawiam ;) poszukaj sobie kolegi z klasy, a...i niech ci nigdy do glowy nie przychodzi zakochac sie w swoim nauczycielu duchowym, bo skonczysz jak biedny Rumi, ktory oszalal z milosci do niego, chociaz biorac pod uwage jakie dziedzicwto duchowe dla nas zostawil...hmm i cos na deser: "Przebywaj w gronie tych, którzy kochają. To inny rodzaj ludzi, z nich każdy chce ci coś pokazać. Kruk powiedzie cię do pustej stodoły papuga do cukru." (tez Rumi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: MASA KRYTYCZNA IP: *.ats.pl 28.01.06, 10:00 Dziękujemy Panu za tak miłe słowa, pokój z Tobą synu :) I pamiętaj mimo Twojej ułomności Bóg Cię kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Mis IP: *.ats.pl 28.01.06, 15:04 Moje słowa nie były skierowne do Ciebie tylko do jakiegoś mądrali, jego post został zdjęty bo był chamski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Re: MASA KRYTYCZNA IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 17:50 on ma dostep do neta, myslalam, ze sie odezwie i da mi znak, ze zostawi zone dla mnie, mimo, ze sa dlugo razem, nie maja dzieci, wiec po co mu ona, kobieta bezplodna, ja mu dam zdrowe bobasy !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś