Dodaj do ulubionych

Wybierzmy najlepszych i najgorszych dziennikarzy w

IP: *.internet.radom.pl 11.02.06, 18:38
Radomiu. Co wy na to?
ja dużo czytam słucham i oglądam i moje propozycje są takie:
NAJLEPSI:
Magda Ciepielak, Irek Domański i Rafał Natorski (Gazeta), Andrzej Sałata
(Echo Dnia), Elżbieta Warchoł (Radio Plus), Barbara Koś (Słowo Ludu), Janusz
Kalinowski (Radio Eska), Anna Melke (Radio dla Ciebie), Robert Kotliński
(Tygodnik Radomski), Katarzyna Piechota (Dami).
NAJSŁABSI:
Wojciech Ozimek (Życie Warszawy Radom) , Renata Metzger (Gazeta), Krzysztof
Losz (Słowo Ludu), Zbigniew Puszko (Życie), Włodzimierz Łyżwa (Echo),
Wojciech Skórkiewicz (Radio Plus), Arkadiusz Kutkowski (Słowo).
Kto ma inen typy?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: luiza bednarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:42
      • Gość: opinia publiczna Re: luiza bednarczyk IP: *.internet.radom.pl 11.02.06, 19:07
        A kto eto?
        • Gość: gość Re: luiza bednarczyk IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.02.06, 08:15
          jeszcze dominik majsterek z echa tylko ze go do najsłabszych
          • Gość: o rany, znowu! Re: luiza bednarczyk IP: 82.139.50.* 12.02.06, 14:56
            musisz zaczytana opinio publiczna byc bardzo nie na czasie skoro nie zauwazylas
            ze rafal natorski od jakiegos roku nie pracuje w GW tylko w żw.
            a poza tym stwarzanie takich debilnych rankingow raz w tygodniu po to zeby
            wylas swoje zale na dziennikarza ktory napisla cos nie po mysli autora postu
            albo po to zeby wypromowac swoje nazwisko (to apropos watkow zakladanych przez
            dziennikarzy) to tez przesada
            • Gość: ? Re: luiza bednarczyk IP: 82.139.33.* 12.02.06, 20:58
            • Gość: wito Re: luiza bednarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:49
              zgadzam się.Zostawmy dziennikarzy, bo i tak wiadomo, że pisze to ktoś ze
              środowiska. Po co się wtrącać w ich sprawy?Nie znam nikogo z nich bliżej, co
              mnie oni obchodzą? Niech się rozrabiają we własnym sosie. Po co im do tego inni?
              • Gość: czytelnik Re: luiza bednarczyk IP: 82.139.33.* 12.02.06, 22:55
                w sumie dziennikarze pisza dla nas wiec dlaczego niby mamy nie oceniac kto robi
                to lepiej a kto gorzej?
                • Gość: pomiar Re: luiza bednarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 10:39
                  Najgorsza jest Matzger!!!
                  • Gość: Rumcajs Re: luiza bednarczyk IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.02.06, 10:57
                    Z gustem jak z d.pą. Każdy ma swoją. Dla mnie Metzger jest OK bo trafnie
                    napier.la w komuchów!!! Kiedyś lubiłem czytać Marzenkę K-P dopóki nie
                    sprzedała się czerwonym. W ogóle dziewczyny z Wyborczej są fajne!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: ciekawy Re: luiza bednarczyk IP: 82.139.33.* 13.02.06, 22:11
                      a gdzie masz tych komuchow?
                      • scianawschodnia Re: luiza bednarczyk 13.02.06, 22:43
                        Anna Nowska! Anna Nowska!! Anna Nowska!!! Anna Nowska!!!!
                        • Gość: :) Re: luiza bednarczyk IP: 218.202.36.* 14.02.06, 07:35
                          dziękuję-nie piję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka