Gość: CZARNIRADOM IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.03.06, 22:18 Klakierzy i kupidura zostali sami. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Dymisja Wagnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:50 Znajac zycie, to pewnie Bodzio sie wpie..l wszedzie tam gdzie nie trzeba i prawil swoje madrosci i w koncu Wagner powiedzial NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dymisja Wagnera IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.03.06, 23:49 Chyba p.Domagała zostanie trenerem Przezył kolejnego trenera to na siatkówce juz sie zna Tylko pogratulować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Wagnera Szacunek !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.03.06, 00:25 Panowie z tego co wiem a wiem dużo Wagner nie przyjął polityki prowadzenia drużyny i wizji takiej jaką składał mu zarząd.Facet ma klase bo niechciał być tylko przynieś,wynieś pozamiataj tylko trenerem.Wagner trzymaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz_99 Re: Wagnera Szacunek !!! = nie zgadzam się!!! IP: *.radom.pl 17.03.06, 07:36 Kolejny trener który nie chciał być "pomiataczem"?? Ok można pochwalić taką decyzję, bo nikt nie lubi byc manipulowanym, ale zostawiac drużynę przed decydującymi rozgrywkami?? To jest niepowazne!! Mogl to zrobić po sezonie. Mógł zapowiedzieć że odchodzi po sezonie a i tak zaczęły by sie spekulacje. Ucieka bo graja źle?? niezrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz_99 Re: Wagnera Szacunek !!! = nie zgadzam się!!! IP: *.radom.pl 17.03.06, 07:37 Zapomniałem dodać ze wydaje mi sie ze przez to nie wejdą do PLS-u :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poprostu ja Re: Wagnera Szacunek !!! = nie zgadzam się!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.03.06, 07:48 Brawo panie domagala i kupidura !!! Genialnie to zrobiliscie :)))) Nie sadzilem, ze koniec jadaru jest tak blisko. Trener Wagner na pewno nie uciekl ... Mysle, ze mial dosc atmosfery wokol klubu i sposobu jej zarzadzania. To jest czlowiek, ktory stawia na swoim a wszechwiedzacy pan domagala pewnie wszedzie sie wpieprzal ... Klakiery teraz mozecie sie wykazac. Juz niedlugo pan kupidura pokaze wam swoj zadek i pojdzie inwestowac w fabryki na ukrainie. Mozecie powoli zegnac sie z awansem do PLSu ... A mialo byc tak pieknie :))))) Czas pakowac walizki bo cyrk powoli odjezdza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAA Re:Nadzieja w Radomiaku. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.03.06, 08:39 To jest przykre ale prawdziwe w Radomiu nie umie sie robic sportu na profesionalnym poziomie, miejmy nadzieje , że honor Radomia na arenie ogolnopolskiej obroni chociaz II-go ligowy - Radomiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re:Nadzieja w Radomiaku. IP: 193.111.144.* 17.03.06, 09:38 jeśli RAA jest takim fachowcem od sportu to czemu się nie podpiszesz może byś już byłdoradcą w jakimś klubie.adar niedobry,ążś słaby jutro adomiak bez formy itp. ciepłe kapcie i fotel i totalna krytyka.Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS1910 RAA teraz przejżałeś na oczy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.03.06, 14:19 Lepiej późno niż wcale.Może w końcu Ty i Tobie podobnie zrozumieją że tacy ludzie jak Domagała,Stańczyk,Kupidura to hieny które nie liczą sie z drugim człowiekIEM.Taka Ranecka patrzy tylko jak oni na kasę i dlatego oplaca sie jej byc kalkierem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precelek do gracz_99 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.03.06, 14:13 czy udajesz zcy jestes głupi? przecize wiadomo ze sam tego nie zrobil tylko wlodarze mu kazali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gela Re: Dymisja Wagnera IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.03.06, 21:11 Panie Kupidura pozbądz sie pan tego Domagały czym prędzej bo to jest człowiek wogóle nieodpowiedzialny.Jeżeli chce pan 1 ligi to wyrzuć tą gębe na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Dymisja Wagnera IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.03.06, 22:14 Odejście Wagnera to znakomity temat dla mediów . Czy będziemy mieli okazję za sprawą dziennikarzy dowiedzieć się o co tak naprawdę chodzi w radomskiej siatkówce czy też zostaniemy uraczeni oficjalnym stanowiskiem.Wreszcie nadeszła Wasza chwila nie da się już dłużej siedzieć w redakcjach, trzeba nam coś rzeczowego napisać.To , że Wagner sam zrezygnował to jest według mnie bajka niegodna jego osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunek1910 Re: Dymisja Wagnera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:10 a ja myślę ,że z góry jest to ukartowane przez właściciela druzyny z którego butów wystaje słoma , bo wiadomo , że im wyższa klasa rozgrywek tym i większe pieniądze łożone na sport oraz większy budżet klubu, tak więc oszczędności w tym przypadku są wielce wskazane !!!! osobiscie Pana K , nie darzę sympatią i wiem ,że nic nie zrobi bezinteresownie, to samo było z obiektami i terenem Radomiaczka, kupił od naszych "mądrych" władz , uporządkował je wyprzedając jednocześnie całą konstrukcję stalową hali, zrobił projekt i teraz chce sprzedać z kilkukrotnym zyskiem!!!!! nie wiem dokładnie jaka to jest kwota ale wiem ,że kupił za kilkaset tysięcy a chce sprzedać z jeden milion i coś jeszcze!!!!!! pozdrawiam wszystkich kibiców RADOMIAKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4xg Re: Dymisja Wagnera IP: 82.139.48.* 17.03.06, 23:09 shiet, szkoda tego wszystkiego. Była nadzieja że chociaż jeden zespół w radomiu bedzie prezentował jakiś poziom. a tu lypa Panie;o( s9.bitefight.pl/c.php?uid=63112 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rete 4xg co to za hasła? IP: *.devs.futuro.pl 17.03.06, 23:33 Radom małą literą, shiet (co to za słowo?) dziecko pomysl a potem napisz: TYLKO RADOMIAK i CZARNI.. mam przeliterować? Odpowiedz Link Zgłoś