Dodaj do ulubionych

Fajans nie salon FIATA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 23:07
Zakonczylem dzis prace specjalnie przed 18-ta zabralem rodzinke i
podjechalismy do slaonu fiata przy Kieleckiej byla za 17.55
SALON ZAMKNIETY A GOSC KTORY BYL W SRODKU MIAL MNIE GLEBOKO W DUPIE BO NAWET
GLOWY NIE CHCIALO MU SIE PODNIESC.
A ja chcialem zapoznac sie z wasza oferta dotyczaca jednego modelu.
Ale rozmwaialem juz z "Warszawa" i jestem umowiony po 19-tej.
A wy dalej pracujcie do 17.55.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fiat Re: Fajans nie salon FIATA IP: 82.139.38.* 21.03.06, 23:19
      przeciez masz 2 salony fiata w Radomiu...
      • Gość: doktorek Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.183.udn.pl 21.03.06, 23:21
        Od kiedy? SPTM nie dealuje fiata od ponad roku.
        • wichajsterr Re: Fajans nie salon FIATA 21.03.06, 23:25
          Gość portalu: doktorek napisał(a):

> Od kiedy? SPTM nie dealuje fiata od ponad roku.

Ciekawe...Skąd ta informacja bo jak byłem tam w styczniu bodajrze to stoją jak
          stały nowe samochody.
          • Gość: doktorek Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.183.udn.pl 21.03.06, 23:31
            To zajrzyj na www.fiat.pl
            • wichajsterr Re: Fajans nie salon FIATA 21.03.06, 23:35
              Faktycznie spoko...
              Maja teraz komis, szkoda że dealera nie ma...
              Pozdrawiam
    • Gość: doktorek Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.183.udn.pl 21.03.06, 23:21
      Ależ to wszyscy wiedzą. Dobrej oferty tu nie dostaniesz (nieważne - z Fiata,
      czy od innej marki). Cena katalogowa (albo i większa), a w nagrodę gumowy
      dywanik. Albo breloczek do kluczy. Ja kupując swój samochód byłem dość dobrze
      obeznany w aktualnych promocjach (wszystko można znaleźć w Internecie) i
      zszokował mnie pan sprzedawca w salonie, o którym piszesz, obniżając wartość
      promocji... o równiutką połowę. Być może, gdybym się potargował zszedłby do
      wartośći katalogowej, ale od razu zrezygnowałem z zakupu u niego. Bo niby czemu
      mam sobie pogarszać punkt wyjścia? W Warszawie wystartowali z promocji
      katalogowej, a wytargowałem więcej. Serwis gwarancyjny mam w Lublinie (przegląd
      w Interauto był najdroższy w promieniu 150 km). To tak gwoli informacji na
      przyszłość, bo zakładam, że sobie to auto kupisz. Pozdrawiam.
      • Gość: iso Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.proxyplus.cz / *.crowley.pl 22.03.06, 07:48
        Co to za pajac wchodzi do instytucji lub firmy 5 minut przed zamknięciem i
        domagać się fachowej informacji na temat samochodu ( ta czynność trwa około 30
        minut) ? Jak można być takim upierdliwcem ?
        • Gość: lori Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.radom.net 22.03.06, 08:40
          Jak za komuny za 5 już nie wpuszczamy.Przyjdz jutro może cię łaskawie
          obsłużymy jak bedzie nam się chciało.
        • Gość: Zainteresownay Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 08:55
          Pajacem to ty jestes albo ten co cie robil

Jak sie pracuje do 18.00
          to nie do 17.55
          a to nie oni mnie tylko Ja ich mam gdzies
          bo to My jestesmy dla nich a nie oni dla Nas
    • Gość: sprzedafffffffczyk Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 14:54
      zapraszamy do salonu konkurencji...
      z wiadomych względów nie podam nazwy marki, my nie pracujemy do 17.55 ;-)
      W kwestii poszanowania klientów i sprzedawców ...
      - wyczucie jest pożądane z obu stron, niestety często zdarza się tak że nawet
      dając pełny rabat i coś od siebie - klient dla zasady, albo dla dzikiej
      satysfakcji będzie wydziwiał. Nawet po zamknięciu(często przeciąga się godzinę
      czy dłużej od zamknięcia i tak kupuje coś zupełnie innego albo nic, więc nie
      dziwcie się że za którymś razem cierpliwosci brak.
      Ja robiąc jakiekolwiek poważniejsze zakupy dbam o to żeby nie być postrzegany
      za wariata i nie wchodzę 5 min przed zamknięciem, poza tym zależy mi na
      rzetelnej informacji. Nie zawsze taniej o 500 PLN jest warte tego żeby jechać
      za miedzę... Polecam lokalny patriotyzm, ale i tak wiem że niewielu
      posłucha...Przecież w stolyyyyyycy lepiej - tylko dziwne, że ze stolicy często
      przyjeżdzają do Radomia bo tu taniej... :-))) Pozdrawiam drogich konsumentów.
    • Gość: Norma Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 15:05
      ...te zainteresowany!
      Chyba jesteś z gatunku "łowców promocji" co to w niedziele lecą do
      M1 "pospacerować" po wybiegu dla szczurów.
      Tyle dla Was znaczy "życie rodzinne"? Szczerze mi Cię żal
      - żona,dzieciaki i gromadą dawaj do sklepu (salonu)... na 5 minut przed
      zamknięciem... i jeszcze zdziwiony że patrzą na ciebie z litością... ciekaw
      jestem o której godzinie wrócisz z W-wki po zakupie wymarzonego fiacika zanim z
      dumą zaprezentujesz go rodzinie i sąsiadom... NOWE AUTO!!!
      Wyrazy ubolewania dla handlowców nie tylko salonów samochodowych, ale
      wszystkich którzy mają taką klientelę...
      Zobaczcie czy w Niemczech, Francji, Szwajcarii ktoś wam sprzeda towar po
      godzinach albo w niedzielę... Tam jest czas na wszystko a u nas dzień za krótki
      żebyu normalnie żyć. Za mało Polaczki w d... dostają, żeby zmądrzeć...
      • jas_fasollasido Re: Fajans nie salon FIATA 23.03.06, 15:33
        W tych salonch to chyba nie wiedzą jak się handluje.Ze względów marketingowych
        salon powinien być otwarty oficjalnie do 17.30. a nieoficjalnie do 18.00. Gdyby
        jakiś klient chiał się zapoznać z ofertą i zostawić np. 40 tys.zł na pare minut
        przed zamknięciem salonu, wtedy te nieoficjalne pół godziny powinno być dla
        niego. On byłby zdziwiony że go przyjmują po czasie i pełen zachwytu, że
        pracownik traci swój cenny czas dla niego. (Ale o tym wiedział by tylko
        pracownik salonu). Jak mówił Dyzma "trochę pucu nie zaszkodzi". A gdyby ktoś
        podjechał o 17.45 i zastał drzwi już zamnięte, to (tu puszczam oczko)wtedy
        specjalnie dla niego by się otworzyło i kulturalnie obsłużyło.
      • Gość: Zainteresowany Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:16
        ty (nie)norma(lny)
        ja pokonywalem szereg innych "punktow"
        gdzie byli mniej lub bardziej przyzjaznie nastawieni sprzedawcy
        ALE W ZDECYDOWANEJ WIEKSZOSCI TO SA PRAWDZIWI PROFESJONALISCI
        tak wiec na koniec zostal Nam fiata i WIELKA "niespodzianka"
        bo oni tam to od dluzszego czsu mieli juz pogaszone swiatla i nikogo poza
        jednym gosciem nie bylo.
        A jak sie pracuje do TO JEST TO SWIETE.

to tak jak pociag do W-wy lub Kielc mial odjechac o 18.00 ale pojechal o 17.55
        od takie tam maly pospiech (pomijam ze zazwyczaj to jest opoznienie...)
        a co do M1 i wyscigow szczurow to JA MAM RODZINKE Z KTORA SPEDZAM CZAS GDZIE
        MAMY OCHOTE ALE NA PEWNO NIE NA SPACERACH W M1...
        A TY FILOZOFIE MASZ RODZINKE?
        • Gość: muza Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:56
          może czacha ci zgasła, bo z tego co wiem to tam pracują dwie dziewczyny i dwoch
          chłopakow. A co do światla wystarczy spojrzec przejrzdzając obok salonu ja
          zawsze wracam około 19,30 i jeszcze sis pali. czasami nie warto czyta bredni
          osób , którym nie udalo się wywalczy coś wiecej z rabatow i za to się mszczą.
          • Gość: Zainteresowany Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 23:59
            Muza a moze ty tampracujesz i zabralas(es)dupe w tork przed czaem a teraz masz
            pelne gacie
            • Gość: uzdrowiciel Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.udn.pl 26.03.06, 10:43
              Ten "zainteresowany " musi być strasznym człowiekiem. Czytając jego wypowiedzi
              uważam, że jak słusznie ktoś stwierdził, jest nie tylko tyranem rodziny i
              despotą ale ciężko chorym człowiekiem,niezadowolonym ze wszystkiego frustratem
              oraz maniakalnym złośliwcem.
              DO ZAINTERESOWANEGO: ZANIM COŚ NAPISZESZ LUB ZROBISZ NAJPIERW SIĘ ZASTANÓW , TO
              NIE BOLI.POMYŚL O INNYCH NIE TYLKO O SOBIE!!!!!!!
    • Gość: Mezi Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.03.06, 15:34
      Ja z mężem też chcieliśmy kupić sobie Fiacika Pandę. Pojechaliśmy więc do
      salonu (jeszcze wtedy był) na ul.Wojska Polskiego i co.. olali totalnie nas nie
      wiem czemu, no to jak nie chcieli z nami gadać to pojechaliśmy na Kielecką tam
      już było lepiej, ale zaoferowali nam warunki nie do przyjęcia zwłaszcza
      kredytowe, oraz powiedzieli że akurat takiego modelu w salonach w całej Polsce
      nie ma i że trzeba zamówić. Okazało się jednak, że było modeli takich a ze 3 w
      Piasecznie, bo zadzwoniliśmy tam i się pytaliśmy oraz zaproponowali nam o wiele
      ciekawsze warunki. I tam też kupiliśmy.
    • Gość: maciek Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:48
      do zainteresowanego i innych filozofow

dlaczego nie zajrzałeś o w godzinach porannych od , ktorych otwarty jest
      salon.Tam pewnie pracują rownież osoby , ktore mają dzieci i chcą spedzic czas
      z nimi.Ciekawi mnie czy ty pozostajesz po godz?.pewnie spiepszasz do domu bo
      jak nie zdążysz na czas to ci żona zupe do kibla wyleje.A co do nazekania co
      nie ktorych z was to ja kupiłem u nich już czwartego Fiata i zawsze byłem
      zadowolony z obsługi jak i z promocji.Widocznie wygladasz jak BURAK albo
      ZŁOMIARZ skoro cię nie wpuścili.
      • Gość: sds Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:41
        Macku
        a oni pewnie byzkaja twoja zonke albo matke i dlatego masz takie tam chody
    • Gość: ULA Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 20:06
      Witam
      chociaż jestem kobietą i nie powinnam sie interesowa motoryzacją to przed
      przystąpieniem do zakupu auta próbowałam zaczerpnąc wielu informacji na temat
      samochodow. Wybór padł na Pande lub Corse. Bardzo długo nie wiedziałam , które
      auto kupi. I co zadecydowało? Artykuł w Auto Swiecie dotyczący obsługi w
      salonach w Polsce oraz najlepszych samochodow w segmencie , który mnie
      interesował.Na Radomskim rynku najwiecej punktów za obsługę zdobył nie salon
      Toyoty, Opla, Skody czy innych tylko Fiat. Wiem, iż redaktorzy opisujący ten
      ranking dealerów nie kłamali, gdyż z obsługi jak i z Pandy jestem zadowolona.
      • Gość: Zainteresowany Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:42
        No to życze Pani dużo przyjemnosći z jazdy pandą.
        • Gość: smutny Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.proxyplus.cz / *.crowley.pl 24.03.06, 07:56
          Wpółczuję żonie i dzieciom tego filozofa i tyrana ,który wchodzi do sklepu czy
          salonu przed samym zamknieciem i wymaga od pracujących tam ludzi żeby skakali
          obok niego.Ja bym go poprostu grzecznie wykopał za drzwi!!!!!!!!!Jak wspomniał
          jeden z forumowiczów trzeba być przede wszystkim człowiekiem a nie
          upierdliwcem.
          • Gość: wika Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:35
            Też mam pandę od póltora roku i z samochodu jestem zadowolona. Ale z obsługi w
            Inter Auto nie . Kupowałam tam radio do pandy i szybko się zapsuło.Chciałam
            radyjko zareklamować i gość mi powiedział, żebym sobie ...pojechała na Wałową
            to mi naprawią. Złapałam nerwa i dopiero wtedy się zreflektowali.
          • Gość: Zainteresowany Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:58
            Jestes pewnie smutny bo jestes niedopieszczony.
            Co ma wspolnego ma zona dzieci do pracy w salonie?

I jaki tyran? chyba masz cos z glowa!!!!
            albo jestes wychowany za komuny WTEDY TO SPRZEDAWCA BYL PANEM....

• Gość: **** Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.03.06, 21:58
      na szczęście dla posiadaczy fiata ponownie jest od listopada 2005 autoryzowany
      serwis tych pojazdów SPTM w Radomiu, przy ul. Wojska Pokskiego 8/10
    • Gość: luzakkk81 Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 22:39
      MIJAJĄ DNI MIJAJĄ LATA...
      ALE NIE MIJA MODA NA FIATA !!!
      • Gość: Anty Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:58
        FIAT GÓWNO WART...
    • Gość: branżowiec Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:10
      he he he he - rozbawiła mnie kobieta która kupiła samochód kierując się
      artykułem w prasie... z tego autoświata wynika że Fiat jest najlepszym dealerem
      w Radomiu... pomijając dyskusję o wchodzeniu do salonu przed zamknięciem - to
      musze pogratulować Szanownej Pani wyboru samochodu jak i dealera. Zapewne
      poszła Pani z egzemplarzem tej gazety zakupić swoje autko? Kto bywa czasem w
      salonach wie o czym mówię... Zarówno Toyota, Peugeot,Opel jak i Renault byli
      niżej a fiacik zainkasował prawie max. punktów... ktoś naprawdę miał dobry
      dzień... Albo zwyczajnie ktoś rozpoznał Pana Audytora w salonie i wylał mu
      słoik miodu na tylek... w każdym razie ja fiatem nie jeżdżę bynajmniej nie ze
      względu na zamykanie za pięć osiemnasta... Ale się ubawiłem...
      może ja napiszę swój artykuł z własnym rankingiem? i ciekawe kto z dealerów
      więcej zapłaci za wysokie noty? No ale w tym jednym przypadku naiwność Pani
      przyniosła pożądany efekt... Tak samo mozna wierzyć reklamom ;-)
      • Gość: Am Re: Fajans nie salon FIATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 23:00
        W Przedostatnim nr Automoto ktos bardzo dokladnie opisal jak to jest z tym
        Fiatem

Fajans Syf itp. itd. WSTYD.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka