IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:28
jak żyć z teściową pod jednym dachem żeby nie zwarjować co robić jak tępi
twoje dzieci może ktoś ma na to radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: wariat Re: teściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 17:00
      kup sobie podrecznik "JAK ZYĆ I NIE ZWARIOWAĆ?", doskonała pozycja.

ps.zadbaj o ortografie
      • Gość: po Re: teściowe IP: 82.139.48.* 30.03.06, 17:48
        POkochaj ją.
    • Gość: rysio z klanu Re: teściowe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.03.06, 17:54
      A kto u kogo mieszka, ty u teściowej czy teściowa u ciebie? Bo to bardzo
      ważne.Nie rozumiem czyje dzieci tępi. Coś mi tu nie gra.
    • Gość: Jacek Re: teściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:53
      wepchnij pod samochód
      • Gość: teściowa Re: teściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 22:49
        wepchne Cię zięciu, a jakże, masz jak w banku :P
      • Gość: ja+ona Re: teściowe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.04.06, 16:13
        tylko nie wpychaj do studni
        -bo ani gnoju
        -ani wody
    • Gość: bzdetka Re: teściowe IP: *.pr.radom.net 30.03.06, 23:46
      z Teściową nie da sie żyć pod jednym dachem niestety. Ja sie od niej
      wyprowadzisz, to później ją nawet polubisz
      • Gość: ola Re: teściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 08:33
        Masz problem ale mogę Cię pocieszyć to nie teściowa jest zła to twoj facet jest
        do niczego bo on powinien cię wspierać idbać o was a matce nie pozwolić was
        dręczyć.Ja mieszkałam 22 lata z teściową więc wiem bardzo dużo i niczego nie da
        się już naprawić a szkoda czas ucieka bardzo szybko i możesz stracić zdrowie i
        nerwy a przecież ty też masz dzieci i musisz być matką a kiedyś teśćciową .więc
        nie niszcz zdrowia z jakąś tam tyrankąi albo uciekaj gdzie możesz albo sobie
        nie pozwalaj wchodzić z butami w życie.Powodzeia i wytrwałości życzę.
        • toproste Re: teściowe 31.03.06, 10:33
          w jakim jestes wieku? Moich dwoch kolegow wpadlo na taki pomysl,ze sypiaja raz
          z tesciowa a raz z zona oczywiscie tesciowe seksi i bardzo zadbane i wiesz jaka
          harmonia? Faceci sa poprostu uwielbiani.
        • Gość: zuza Re: teściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 16:12
          dzięki Olu za radę ale to właśnie dzięki mężowi wytrzymuję z nią już 17lat
          i staram się jak mogę ale te starania są jednostronne i kiedy zaczynam myśleć
          że już jest dobrze to wbija szpilkę z innej strony.Dużo trzeba by opowiadać
          żeby ktoś kto mieszka sam to zrozumiał ty pewnie rozumiesz.Młode małżeństwa
          muszą mieszkać sami.Uciekajcie zaraz po ślubie!!!!!
          • Gość: lewiatan Ucz się na cudzych błedach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 19:42
            i z czasem nie popełniaj tych samych (jak bedziesz sama teściowa), a już Twoim
            dzieciom bedzie łatwiej .
            Na wychowanie teściowej raczej za późno, życzę cierpliwości i .... .
    • sto100 Re: teściowe 01.04.06, 18:31
      będę teściową.
      Na szczęście z daleka.
      • lutea Re: teściowe 01.04.06, 18:34
        bo teściowe i mamusie powinny by daleko :)
        • Gość: niunia Re: teściowe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.06, 20:17
          DOBRZE POWIEDZIANE "UCIEKAJCIE ODRAZU PO ŚLUBIE" - TYLKO CIEKAWE GDZIE????
          JAK KTOS MA FUNDUSZE ABY ODRAZU KUPIĆ MIESZKANIE TO OK. JA W TYM ROKU BIORĘ
          ŚLUB I BĘDZIEMY MIESZKAĆ Z MOIMI RODZICAMI. NIE JEST ŁATWO W TYCH CZSACH KUPIĆ
          MIESZKANIE, NIESTETY:( ALE MYSLE ZE NIE BĘDZIE AŻ TAK ŹLE, LEPIEJ Z MAMĄ NIŻ Z
          TEŚCIOWĄ!!!!!!!!
          • Gość: przyszła tesciowa Re: teściowe IP: *.radom.pilicka.pl 01.04.06, 22:08
            Kochane moje Panie. Mam 2 synów. nie jestem jeszcze teściową ,ale czytajac co
            wy z nimi przeżywacie jestem przerażona czy ja będę tą złą czy tą dobrą
            teściową. Zaczynam się zastanawiać co sobie te synów sympatie myślą o mnie? a
            może juz myślą jak mnie otrują?
            • Gość: ktoś Re: teściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:34
              dobrze że dwóch synów a nie syna i córkę bo synowa przegrywa na przed biegach
              iz córką nie ma szans.Ale człowiek dobry za młodu na starość się nie zmienia
              miałam przykład na własnej babci i prababci którą uwielbialiśmy.
          • Gość: ira Re: teściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:45
            masz rację że z mamą lepiej ale nie na dłuższą metę mieszkaliśmy z mężem trochę
            lepiej wynająć ciasne ale własne.Do tego że zamieszkaliśmy u teściów
            przyczyniła się właśnie moja wspaniała jak wtedy myślałam teściowa,która jak
            tylko może przypomina o tym że to wszystko jest jej,choć zostały tylko mury
            które postawiła 50l temu.A na dodatek jest na naszym utrzymaniu.
          • Gość: r Re: teściowe IP: *.227.udn.pl 01.04.06, 22:54
            A moja teściowa, pomimo że mieszka daleko to niestety ma telefon. I nawet jak
            zlikwidowałem swój to wymyślili telefony komórkowe. Tego się nie da wyplenić.
            Takie są już chwasty.
    • Gość: doświadczona Re: teściowe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.06, 21:53
      Trzeba się było uczyć i zdobyć jakiś zawód, wynająć mieszkanie i nie uprzykrzać
      życia teściowej.Niby dlaczego ma być miła, współczuję jej.
      • Gość: do doświadczonej Re: teściowe IP: *.radom.pilicka.pl 01.04.06, 22:11
        Co tak ostro droga pani , myslę że jesteś starą panną i ci szkoda
      • Gość: ala Re: teściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:22
        do doświadczonej a ty to pewnie jesteś teściową mieszkającą z synową bo aż jad
        ci z ust wypływa
        • Gość: doświadczona Re: teściowe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.04.06, 11:56
          Nie jestem ani starą panną ani teściową. Mieszkałam z teściową przez rok i na
          głowie stanęłam aby się wyprowadzić choć łatwe to nie było. Jak można mieszkać
          przez siedemnaście lat? Przecież to nie jej wina że u niej mieszkasz, a
          konflikty w takim układzie są nieuniknione. Po wyprowadzce postrzegam to
          zupełnie inaczej.
          • Gość: jazz Re: teściowe IP: *.54.187.248.eltronik.net.pl 02.04.06, 12:06
            jestem za a nawet przeciw, hura!
          • Gość: ira Re: teściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 18:00
            do doświadczonej wiem że jeśli mieszkali byśmy osobno stosunki były by
            pewnie "dobre" ale nic już nie poradzę za dużo w to mieszkanie wpakowaliśmy i
            pieniędzy i wyżeczeń,choć właśnie teraz chętnie by nas z tąd przepędziła.
            Niech to będzie przestrogą dla młodych małżeństw że ten "ANIOŁ" przed ślubem
            przeradza się w "BESTIĘ" po.Uciekajcie synowe!!!!!!!!
      • eurofabrika_com Re: teściowe 02.04.06, 13:11
        Tesciowa to poczciwe zwierzątko.

Pozdrawiam
        Anka

Zwieksz oferte reklamową:

www.eurofabrika.com
        .
    • Gość: aaa Re: teściowe IP: *.ds16.agh.edu.pl / *.ds16.agh.edu.pl 02.04.06, 16:26
      s2.bitefight.pl/c.php?uid=28280 tak zyc
    • Gość: sisi Re: teściowe IP: 62.233.138.* 02.04.06, 18:40
      moja teściowa ma dwóch synów ja jestem żoną starszego cóż brak na nią słów
      ulubiony syn to ten młodszy mój mąż był kiedyś od dawania pieniędzy ja jestem
      traktowana jak zło , które zabrało jej człowieka z którego czerpała pieniążki.
      Mam taką nadzieję , że ta 2 synowa pokaże jej pazurki.
      • Gość: neutralny Re: teściowe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.04.06, 19:26
        Jadem z ciebie zionie bardziej niż od teściowej.
        • Gość: ira Re: teściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 17:38
          do naturalnego to nie jad tylko nektar bo to zawsze te złe synowe wyciągają
          rękę by pomóc "kochanym teściowym" ja nawet swojej rosołek w chorobie gotowałam
          ale jak ja potrzebowałam pomocy to musiałam liczyć na siebie martwi mnie tylko
          co będzie za 10lat kto jej pomoże "kochające córki"czy zła synowa.Wiem co czuje
          sisi bo moja musiała pomóc córkom a syn sobie poradzi i jeszcze jeść da.
    • Gość: muniek Re: szwarieg jeszcze wieksza menda IP: 82.139.57.* 02.04.06, 23:12
      a jakie macie rozwiązanie na szwagra (maz zony siostry)ktory (jak wyżej)z
      kazdej strony drzwi obrabia d*** kumu innemu a lize u tesciowej ze niedlugo
      bedzie przezroczysta
      • Gość: misio Re: szwarieg jeszcze wieksza menda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 23:17
        >na szwagra (maz zony siostry)

to Twoja siostra ma żone, która ma żone i meża?
    • Gość: sisi Re: teściowe IP: 62.233.138.* 03.04.06, 18:05
      ira masz zupełną rację
      • Gość: stara ciotka Re: teściowe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.04.06, 22:12
        A skąd wiesz kto ma rację? Teściowe nie mają komputerów ani czasu na takie
        głupoty. Wątek skazany z góry na jednostronne spojrzenie.
        • Gość: przyszła tesciowa Re: teściowe IP: *.radom.pilicka.pl 03.04.06, 22:43
          Teściową sobie trzeba wychować,
          tak jak to zrobiła moja bratowa.
          Mama nosi jej obiadki i dba o ich pocieszkę.

Ps.Jak pisałam wczesniej mam 2 synów...
          Patrzę i uczę się....
    • Gość: stara ciotka Re: teściowe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.04.06, 11:44
      Synowe oszczędzają swoje mamy a wiecznie oczekują czegoś od teściowych. Czy to
      normalne?
      • Gość: a ja Re: teściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:39
        to oczekuje, żeby teściowa dała mi święty spokój,
        ale nie zanosi się, chyba że wyląduję w grobie
    • Gość: Brx77 Re: teściowe IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.04.06, 11:33
      Ja mieszkam z matka, bratem i jego zona + moj chrzesniak.
      I wcale sie nie dziwie ze moja bratowa nie lubi sie z tesciowa (moja matka).
      Tylko ze problem jest w tym ze to nie moja matka jest zla tylko
      bratowa glupia, nie reprezentujaca soba niczego, niepracowita
      (prawie nic w domu nie robi) za to wyzej sra niz dupe ma :)
      Na szczescie to sie skonczy w czerwcu.Pozdrawiam dobre tesciowe.
      • Gość: ira Re: teściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:45
        zawsze są wyjątki a co zrobić jeśli wszystko co robię i tak jest do bani co
        kupię
        zawsze córcie mają ładniejsze cyt."takie" ciągle się po mnie coś poprawia
        pewnie że "jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził"więc
        uciekajcie od teściowych a wtedy "może będzie zgoda"
        • Gość: misia Re: teściowe IP: *.bazapartner.pl 20.04.06, 13:41
          moim zdaniem największy problem jest w mężczyźnie, bo tak naprawdę matka wyręcza
          syna na każdym kroku i tego samego oczekuje od ciebie, nie szanuje twojej
          prywatności i nie daje szansy na pokazanie tego co potrafisz. poprostu kocha go
          inaczej. natomiast facetowi jest wygodnie gdy obie się starają i kłucą a jego to
          przysłowiowo wali czy się pozabijają byleby on miał święty spokój. jednak traci
          wiele gdy obie się dogadają.
          niestety nie jest to łatwe, ponieważ taka przyjaźń wymaga niezwykłej dyplomacji
          i taktu by nie uraźić i nie dać sobie wejść na głowę. obecnie jestem na etapie
          nauki dyplomacji i wiem że na każdego jest sposób a najwarzniejsze to poprostu
          być sobą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka