Dodaj do ulubionych

Generał Jaruzelski

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.03.06, 17:58
Panie Generale jako mieszkaniec Radomia chylę czoła za postawę godną
naśladowania :)Oddanie prezydentowi Lechowi Kaczyńskiemu Krzyż Zesłańców
Sybiru wraz z legitymacją świadczy jak ogromna przepaść dzieli prawicę od
NAS. Jestem z Pana DUMNY !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: U. Re: Generał Jaruzelski IP: 222.173.215.* 30.03.06, 18:06
      To już wiadomo dlaczego ten nasz Radom, zawsze na końcu:-(. To ja tak
      wspominając inny wątek, proszę o podniesienie pensji nauczycieli, szczególnie
      historii!
      • Gość: radomianin Re: Generał Jaruzelski IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.03.06, 18:12
        "U" do 1998 roku był z tyłu a od kiedy zaczeła rządzić lewica jesteśmy w
        czołówce
        • Gość: U Re: Generał Jaruzelski IP: 222.173.215.* 30.03.06, 19:03
          W czołówce czego? - to po pierwsze
          Moja wypowiedź dotyczyła dumy z gen. Jaruzelskiego, a nie oceny prawicy i
          lewicy - to po drugie
    • Gość: Ja Panie Generale należy się Panu szacunek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:06
      Kiedy słyszę lub widzę pogardę dla Tego człowieka, to aż mi gardło ściska...
      Tyle w nas Polakach braku szacunku i nietolerancj...Każdy niech zobaczy ile
      dały demokratyczne przemiany? Kiedyś ludzie bardziej się szanowali...Była
      praca, nauka za darmo i na wysokim poziomie, służba zdrowia państwowa, a
      dziś... Dlaczego tak wszyscy narzekają na tamte czasy, skoro dziś żyje się o
      wiele trudniej? Przyznaję wtedy zginęło wielu ludzi i rozumiem gniew, a dziś..
      Ludzie są mordowani i nie ma kary, popełniają samobójstwa, bo nie chcą już żyć
      w tych czasach, umierają z głodu i nikt o tym nie mówi... I takich ludzi jest
      1000razy więcej... A gdzie są winni??? Ludzie trochę szacunku dla Pana
      Generała.. Zrobił to co w tamtych czasach uznał za najlepsze dla Polski, a przy
      tym niczego się nie dorobił, a spójrzcie na Pana Wałęsę i innych... W tamtych
      czasach każdy był pewien "jutra", a dziś? Zastanawiamy się czy jutro nadal
      będziemy pracować, weźmiemy pensję, będziemy mieli co do garnka włożyć, czy
      będziemy poprostu żyć?? Szkoda pisać....
    • Gość: polka Re: Generał Jaruzelski IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 30.03.06, 18:12
      Panie Generale jestem dumna z pana postawy,uczy pan ,czym jest honor.
      • Gość: dumny Re: Generał Jaruzelski IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.03.06, 18:31
        HONOR to mocne słowo ale nie zrozumiałe dla genetyki suskiego i całego pisu,
        elperu czy samoobrony
    • Gość: gość Re: Generał Jaruzelski IP: 82.139.60.* 30.03.06, 19:08
      A może dwóch wielkich (oczywiście duchem) Kaczyńskich dzisiaj zesłać na Syberię?
      Potem bedziemy mówić, że byli tam w celu turystycznym *jeżeli przeżyją)?!!
      • Gość: Józek Re: Generał Jaruzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 19:15
        Od dawna wiedziałem, że gen. Jaruzelski to wielki człowiek. Te kalaputy do pięt
        mu nawet nie dorastają. Dumny jestem,że moje wnuczki będą się uczyc, że Polska
        miała takiego Prezydenta.
        • Gość: mag Re: Generał Jaruzelski IP: 82.139.60.* 30.03.06, 21:09
          gość portalu: Józek napisał(a):
          > Od dawna wiedziałem, że gen. Jaruzelski to wielki człowiek. Te kalaputy do
          pięt mu nawet nie dorastają. Dumny jestem,że moje wnuczki będą się uczyc, że
          Polska miała takiego Prezydenta.

Czy jesteś pewny "Józku", że się bedą uczyć? Ja to już nie jestem pewna czy
          wogóle bedą się uczyć - czegokolwiek. Cofamy się, a na pewno jesli chodzi o
          moralność.
          • Gość: roz Re: Generał Jaruzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 21:17
            Zgadzam się z Wami.
            Prosze popatrzeć jak teraz Solidarność wraz z Wałęsą na czele dbaja o wolne
            soboty, itd. 21 postulatów, a jaka demokrację wywalczyli "KULT PIENIĄDZA",
            chamstwo, jaki rynek. poprostu kupieni przez pieniądze zarobione uczciwie, lecz
            wyzyskiem człowieka przez człowieka. Teraz każdy z tych przywódców nabiera wody
            w usta, a powiedzmy prawdę w Polsce i na zaachodzie jest wyzysk ludzi pracy,
            nie ma żadnej wolności słowa, prasy telewizji. Trzeba to podawać co pasuje
            dzisiejszemu kapitaliście i to jest cała prawda.
            • Gość: oszukany Re: Generał Jaruzelski IP: *.udn.pl 30.03.06, 22:50
              Słyszę Wałęsa - biegnę do WC.
            • Gość: Melka Re: Generał Jaruzelski IP: 203.185.255.* 31.03.06, 00:57
              I tu sie "roz" zgadzam z Toba calkowicie, niby demokracja ,niby wolnosc slowa,
              a jak wypowiesz cos szczerze i otwarcie to konsternacja...bo....tak nie mozna
              mowic. A niech to szlag.
              • Gość: Thorez Re: Generał Jaruzelski IP: *.radom.pl 31.03.06, 06:10
                Melka zgadzam sie z tobą...
                gdzie czasy satyryków swobodnie grzebiących w tematach polityczno-religijnych?
                Teraz sami ludzie zamykaja sie w sobie na słowo "kościół " i "kaczyńscy"....
                ogarnia nas zamordyzm?
                • Gość: iso Re: Generał Jaruzelski IP: *.proxyplus.cz / *.crowley.pl 31.03.06, 08:04
                  Panie Generale. Kaczyński nie dorasta Panu do pięt.Życzę zdrowia i wszystkiego
                  najlepszego.
                  • Gość: nonna Re: Generał Jaruzelski IP: 82.139.60.* 31.03.06, 13:47
                    Kto daje i odbiera, ten się w piekle poniewiera...
    • Gość: prawy Re: Generał Jaruzelski IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.03.06, 13:54
      zakopać komuchów
      • Gość: WR Re: Generał Jaruzelski IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.03.06, 14:38
        Do Prez. Kaczyńskiego. Panie Prezydencie to, że pan wyraża tylko zrozumienie
        dla decyzji Jaruzelskiego, swiadczy bardzo źle o Panu. Bo powinno być Panu
        wstyd.
        Do prawego! Jak cała polska prawica masz nienawiść zamiast mózgu.
      • Gość: Zenek Re: Generał Jaruzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 15:49
        i takich bezmuzgowców jak "prawy"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka