Dodaj do ulubionych

Gdzie jest nemne ???

05.04.06, 15:24
Drodzy forumowicze czy ktoś ie co się stało nemne i dlaczego przestał pisać
na tym forum ???
Obserwuj wątek
    • grubciom Re: Gdzie jest nemne ??? 05.04.06, 17:07
      Wszyscy nagle zatęsknili za nemne. Ciekawe dlaczego?
      A ja wierzę, że wróci i was wszystkich zaskoczy. Ale nudno trochę nie?
      • nemne Re: Gdzie jest nemne ??? 06.04.06, 00:48
        Jestem, czytam i .... pozdrawiam wszystkich.
        (nemne)
        • x.proboszcz Re: Gdzie jest nemne ??? 06.04.06, 01:36
          nemne jest jak chuck... nie śpi, czeka:) ;)

Pozdrawiam Cie nemne:)
          • nemne Re: Gdzie jest nemne ??? 06.04.06, 01:45
            Witaj <X.proboszcz>
            A Ty co robisz, że jeszcze nie śpisz? Bo ja korzystam, że nie mam "konkurencji"
            do korzystania z komputera i piszę kilka terminowych pism w sprawie Wspólnoty.
            Pozdrawiam - (nemne)
            • x.proboszcz Re: Gdzie jest nemne ??? 06.04.06, 01:48
              a trzeba czasami odwiedzić nasze forum, napisać coś, przeczytać, aby być na
              bierząco. A skoro nie ma czasu w dzień a w nocy nie można spać to wykorzystam
              ten moment... :)

Pozdrawiam
              • nemne Re: Gdzie jest nemne ??? 09.04.06, 11:19
                Witam
                Uprzejmie melduję, że kilka dni mnie nie będzie na forum. (z powodu wyjazdu)
                Dlatego jesli macie jakieś skierowane do mnie pytania to proszę napisac w
                poscie "Pytania do .....", na które postaram się po powrocie odpowiedzieć.
                Pozdrawiam - (nemne)
                • daarix Re: Gdzie jest nemne ??? 06.05.06, 10:58
                  Nemne gdzie jesteś i dlaczego nie odpisujesz na forum na pytania. narka.
                  • toranagax Re: Gdzie jest nemne ??? 07.06.06, 19:23
                    Sior napisał:
                    >Mam wrażenie, że strona ta zamarła, nikt jej już nie odwiedza?<

daarix napisał:

> Nemne gdzie jesteś i dlaczego nie odpisujesz na forum na pytania. narka.

Ja tez mam pytanie.
                    Co się dzieje że <nemne> nic nie odpisuje na tym forum. Moze ktos wie co sie
                    dzieje z <nemne>? I co dalej zw Wspolnota i tą dziwna sprawą komisarzy
                    przeciwko demokratycznemu zarzadowi oraz co z tym pomnikiem. Narka.
                    • flaszeczka2 Re: Gdzie jest nemne ??? 07.06.06, 20:22
                      Gdzie jest nemne to dobre powiem tak ja go nawet często spotykam na Odrzywole a
                      dlaczego nic nie pisze bo pewnie uważa jak wiekszość forumowiczów że narazie
                      nie ma ciekawych tematów do podjecia rozmowy.

Pozdrawiam
                      • nemne <bernaryna> czy jak cię tam zwią....... 19.06.06, 19:44
                        Szanowny <bernaryno>
                        Nie było mnie kilka dni i widzę, ze zamiast merytorycznie podyskutować, co Ci
                        się nie podoba i jakie Ty masz na jakiś temat zdanie, to Ty mnie zwyczajnie
                        obrażasz.
                        Zdaje się, że <elfik> namawia mnie, abym dla przykładu dla innych zrobił Ci
                        koło d......
                        Zapewniam Cię że jestem w stanie to zrobić i nie pomoże Ci tu nawet Twój guru.
                        Dodatkowo jak pewnie zauważyłeś, to nie czepiam się prywatnego zycia
                        jakichkolwiek osob, tylko konkretnych działań, (czy też ich braku) Władzy.
                        Nie może tak być, że "ktoś" bezprawnie dokucza mojej żonie, moim dzieciom i
                        także mnie osobiście, za to że chcę uregulowac swoje prawa do Wspolnoty czy
                        tez .... osobno to opiszę.
                        Dlatego zmuszony jestem takim "wybitnym specjalistom" udzielać bezpłatnych
                        porad prawnych.
                        Jeśli wiesz o jakimś moim rzekomym "przeszkadzaniu" w pozytywnych działaniach
                        Władzy to napisz o tym na forum i jeśli to prawda to się podpisz <Mości
                        bernaryno> swoim nazwiskiem, a nie nickiem.
                        Bo ja pod tym co twierdzę (mam takie prawo) to podpisuję się swoim nazwiskiem.
                        Pozdrawiam - (nemne)
                        P.S.
                        Za kilka dni dokładniej odniosę się do tego tematu, bo jutro mam sprawe którą
                        założył mi JNP i dlatego musze się do tego przygotować.
                        • alitad Nemne to forum zamiera. Napisz coś co się dzieje 22.07.06, 10:12
                          Nemne to forum zamiera. Napisz coś co się dzieje. Narka.
    • grubciom Re: Gdzie jest nemne ??? 22.07.06, 11:35
      Ludzie spokojnie przecież są wakacje, urlopy wszyscy odpoczywają to i na forum
      niewiele się dzieje. Nie panikujmy. Pozdrawiam
      • nemne Re: Gdzie jest nemne ??? 16.08.06, 15:39
        Witam
        .... i jestem, a to że na forum był "sezon ogórkowy" to .... sami chyba wiecie,
        co nie oznaczało, że w sprawach Odrzywołu (co dotyczy mieszkancow gminy) wiele
        się działo i juz niedlugo (trwają jeszcze wakacje)do tego wrócę na forum.
        Pozdrawiam - Sławek Gajewski (nemne)
        • nemne Re: Gdzie jest nemne ??? 23.08.06, 17:48
          Witam i ..... na tydzień żegnam.
          Uprzejmie informuję, że przez najblizszy tydzien będę na Węgrzech i co
          oczywiste nie bedzie mnie na forum.
          Dlatego tez jesli są do mnie jakies sprawy, to proszę o trochę cierpliwosci, a
          po powrocie odpowiem na kazde pytanie skierowane do mnie.
          Pozdrawiam - (nemne)
          • nemne Re: Gdzie jest nemne ??? 01.10.06, 19:15
            Uprzejmie informuję, że kilka dni nie będzie mnie (także na forum). Dlatego
            jeśli będą do mnie jakieś sprawy, to proszę o trochę cieerpliwosci, a po
            powrocie odpowiem.
            Pozdrawiam - (nemne)
            • shrek120 Re: Gdzie jest nemne ??? 09.10.06, 19:57
              Witam. Nemne określ się kto należu do twojego komitetu wyborczego.
              • nemne Re: Gdzie jest nemne ??? 10.10.06, 12:45
                Witaj <shrek20>
                Rejestracja kandydatów na radnych następuje w UG do dnia 13 pażdziernika 2006r.
                (najbliższy piątek)
                Dlatego też, (przepraszam) ale wszelkie informacje na ten temat zobowiązuję się
                napisać po tej dacie.
                • nemne Nemne - jest i czyta forum 24.11.06, 00:10
                  Witam
                  Dla jasności to jestem i czytam, jednak postanowiłem aby moi "wielbiciele" się
                  trochę wyszumieli.
                  Oczywiście podoba mi się, jak "wielbiciele" zarzucają mi .......
                  różne „pierdoły”, (nie wskazując KONKRETNIE - GDZIE i KIEDY) których nawet
                  nie chce mi się komentować. (brakuje jeszcze tylko zarzutu, że II wojnę to ja
                  wywołalem, tymczasem każdy o tym wie, że to Franek Dolas).
                  Wśród tych zarzutów było już rzekome: blokowanie jakichś inwestycji, podpisanie
                  lojalki do ORMO, UB i PZPR, remont ulicy Warszawskiej i wiele innych rzeczy,
                  których nie chce mi się nawet wymieniać.
                  Dlatego po raz kolejny, ZWRACAM SIĘ DO WAS Z UPRZEJMĄ PROŚBĄ.

Drodzy moi "wielbiciele".

Okażcie JAKIEKOLWIEK dokumenty, że tak było. Przecież niektórzy twierdzicie,
                  że takowe są, a nawet na forum próbujecie mnie nimi szantażować, że ktoś tam je
                  rzekomo posiada.
                  Dlatego ....... dalej, nie wstydźcie się tego i to okażcie. Niech każdy (i ja
                  także) zobaczy fatamorganę. (albo Szanowni "wielbiciele" pocałujcie mnie tam,
                  gdzie małe dzieci całują Misia Uszatka)

PS.
                  1. <mitolog3> miło mi co o mnie napisałeś w temacie "wybory samorządowe".
                  Przepraszam, że na razie nie odpisuję, ale oczywiście odpowiem na Twoje pytania
                  w późniejszym terminie.

2. <miecz_adamimaru> z przyjemnością się czyta Twoje (wyważone, logiczne i
                  merytorycznie uzasadnione) wypowiedzi.

3. Jedynie co blokuję, (WŁAŚNIE piszę zażalenie w tej sprawie do Sądu
                  Cywilnego ) to rzekomo „bezpłatne zasiedzenie" gruntÓw Wspólnoty, pod byłym
                  SKR-em i byłym GS-em (tam gdzie węgiel). Tym bardziej, że nabywcy (od 2003r. –
                  SKR i GS od 2006r.) wiedzieli, że kupują bez gruntu, tymczasem „ktoś” na to
                  zezwala. Dlaczego tak postępuję, moje uzasadnienie znajdziecie na forum.
                  Jeśli „wielbiciele” macie na ten temat swoje zdanie, ZAPRASZAM do dyskusji.
                  Tylko (bez wyzwisk) do merytorycznej dyskusji z podaniem KONKRETÓW.
                  • bucaro Gdzie jest nemne 16.01.07, 12:11
                    Cze. Slawek - "nemne" co z toba, dlaczego nic nie piszesz, a przeciez nawet i
                    dziś cię widzialem jak odprowadzałeś córkę do przedszkola. cze jak czapka.
                    • nemne <nemne> ogłasza przerwę (swoją) na forum 27.04.07, 13:25
                      Witam
                      Niestety (może dla niektórych "stety")uprzejmie informuję, że na jakiś czas
                      zawieszam swój udział na forum. Będę tylko czasami wpisywał się jak
                      mnie "wywołają do tablicy" i to w sytuacji gdy uznam to za stosowne.
                      Pozdrawiam - (nemne)
                      • nemne <nemne> ogłasza przerwę (swoją) na forum 27.04.07, 13:32
                        Witam
                        Niestety (może dla niektórych "stety")uprzejmie informuję, że na jakiś czas
                        zawieszam swój udział na forum. Będę tylko czasami wpisywał się jak
                        mnie "wywołają do tablicy" i to w sytuacji gdy uznam to za stosowne.
                        Pozdrawiam - (nemne)

PS.
                        Jak ktoś będzie miał do mnie konkretna sprawę niech napisze na priwa
                        nemne@gazeta.pl lub gg 2568256
                        • prywaciarz2 Re: <nemne> ogłasza przerwę (swoją) na fo 27.04.07, 14:09
                          W ramach solidarności z Sławkiem też będę się wpisywał od czasu do czasu.
                          PS. Sławek żeby nie było nie wpisujemy się pod żadnym innym loginem.
                          • nemne Re: <nemne> ogłasza przerwę (swoją) na fo 27.04.07, 14:21
                            prywaciarz2 napisał:

> W ramach solidarności z Sławkiem też będę się wpisywał od czasu do czasu.
                            > PS. Sławek żeby nie było nie wpisujemy się pod żadnym innym loginem.

Wiyaj <prywaciarz2>
                            No tego to po Tobie się nie spodziewałem i mile mnie zaskoczyłeś, ale to tylko
                            moje zobowiazanie, a w zasadzie muszę poświecić więcej czasu na "pewne sprawy",
                            (chyba wiesz o co chodzi), a sam wiesz, że jak coś piszę staram się to w miarę
                            dobrze udokmentować i uzasadnić, dlatego zabiera mi to za dużo czasu.

Oczywiscie nie mam nic do tego (bo i z jakiej racji) , abys ty też nie pisał.
                            Wprost przeciwnie, szanuję swoich adwersarzy (może to błąd, co Ty na to) i
                            oczekuję, że co jakiś czas napiszemy do siebie na priwa. ok?
                            Pozdrawiam - (nemne)

• prywaciarz2 Re: <nemne> ogłasza przerwę (swoją) na fo 27.04.07, 14:53
                              ok.
                              • babciagenia5 Gdzie jest nemne? 23.05.07, 20:36
                                Re: Jaki tu spokój sialalala...
                                wnodzak 18.05.07, 16:34 + odpowiedz
                                Co na to wszystko nemne. Nie wiem czy w tym momencie nie wywołałe3m wilka z
                                lasu.forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=62656941&a=62685162

Każdy tylko nuda i nie ma o czym pisac. A może tak po prostu brak na forum
                                nemne. Sławek może w koncu coś byś napisał. W końcu ty masz wiadomości niejako
                                z pierwszej ręki. Już wczesniej kierowali do ciebie pytania jak choćby <wnodzak>

• nemne Re: Gdzie jest nemne? 17.09.07, 23:25
                                  Witam
                                  Niestety (może dla niektórych "stety")uprzejmie informuję, że na
                                  jakiś czas zawieszam swój udział na forum. (sprawy osobiste, oraz
                                  kilka spraw "społecznych", w tym także w czwartek Sesja Rady Gminy)
                                  Będę tylko czasami wpisywał się jak mnie "wywołają do tablicy" i to
                                  w sytuacji gdy uznam to za stosowne.
                                  Życzę, milej wymiany pgladow na KAŻDY temat. Szczególnie polecam,
                                  o "Wpływie pełni księżyca....." ;))))))
                                  Pozdrawiam - (nemne)

PS.
                                  Jak ktoś będzie miał do mnie konkretną sprawę niech napisze na priwa
                                  nemne@gazeta.pl lub gg 2568256

• maniek-1 Re: Gdzie jest nemne ??? 02.11.07, 23:18
      Cześć Sławku
      tak czekałeś na moją odpowiedź a teraz co brak argumentów czy coś pilniejszego
      Ciebie zatrzymało(np ABV CB$ CB@ to oczywiście taki niewinny żart)bo nie
      odpisujesz na mój post dotyczący naszych ostatnich ustaleń.
      pozdrawiam
      maniek-1
      • nemne Re: Gdzie jest nemne ??? 03.11.07, 13:26
        maniek-1 napisał:

> Cześć Sławku
        > tak czekałeś na moją odpowiedź a teraz co brak argumentów czy coś
        >pilniejszego
        > Ciebie zatrzymało(np ABV CB$ CB@ to oczywiście taki niewinny żart)
        bo nie odpisujesz na mój post dotyczący naszych ostatnich ustaleń.
        > pozdrawiam
        > maniek-1

Witaj <maniek-1>
        Wczoraj byłem w ARiMR. Wprawdzie większość pracownikow wzięła sobie
        wolne, no ta ta "mniejszość" byla na stanowiskach. Dodatkowo, bylo
        nawet sporu interesantów (w tym większość z Gminy Odrzywół). W pracy
        nie korzystam z netu, tak jak ...... pewien forumowicz, ktory
        zamiasdt pracowac to ........ pisuje sobie peany pochwalne na cześć
        i chwałę JNP. Ponadto wczoraj byl piątek, przyjechalo trochę
        rodziny, no to ....... wypiliśmy sobie "kawkę".;))))) (hahaha)
        Dlatego dxzisuiaj odpisałem.
        Pozdrawiam - (nemne)
        • maniek-1 Re: Gdzie jest nemne ??? 08.11.07, 10:44
          Cześć Sławku
          chciałbym z Tobą podyskutować jeszcze na temat Wspólnoty jak i na inne tematy
          nie chowaj głowy w piasek!!!
          • nemne Alleluja i do przodu 18.11.07, 12:47
            maniek-1 napisał:

> Cześć Sławku
            > chciałbym z Tobą podyskutować jeszcze na temat Wspólnoty jak i na
            >inne tematy nie chowaj głowy w piasek!!!

Witaj <maniek>
            Tak sie złożylo, że zdałem we czwartek ostatni już wewnętrzny
            egzamin obowiazujący w ARiMR (dla jasności. WSZYSTKIE za pierwszym
            razem), dlatego bardzo chętnie z Tobą podyskutuję. Oczywiście w dni
            robocze od ok. 17:30, ale w soboty i w niedzielę ......... zawsze
            alleluja i do przodu, jak mawia .....
            Pozdrawiam - Slawek
            PS.
            Maniek - nawijaj. Na jaki temat dyskutujemy. Może być nawet .....
            geografia ;)))) (hahahaha)
    • maniek-1 Re: "To już jest koniec, nie ma już nic" 08.01.08, 22:12
      Witam
      gdzie ten Sławuś znowu zapadł się po ziemię
      tak tylko przypomniały mi się słowa (j/w) pewnej piosenki
      Przykro mi, a miałem nadzieje, że zadam Radnemu jeszcze kilka pytań na które
      udzieli mi w pełni "wymijającej i wyczerpującej" odpowiedzi (nie na zadane pytanie).
      Moje pytanko dotyczy tylko przedstawienia co pan Radny zrobił dla tej gminy
      od czasu kiedy został Radnym oczywiście pomijam KONIE ha ha
      Pozdrawiam
      Maniek-1 :) :) :)
      • nemne Dla sympatycznego Maniusia 08.01.08, 22:44
        Witaj <maniuś>
        Jeśli się za mna stęsknileś, to masz mni tutaj:d.nasza-
        klasa.pl/profile/2674780/gallery/3
        2.Jeśli chcesz sie dowiedziec co bylo tematem obrad rady gminy, to
        masz tutaj:www.bip.odrzywol.akcessnet.net/index.php?
        idg=3&id=483&x=61&y=100 lub forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
        f=25494&w=55382689
        3.Możesz także dowiedziec się o mnie z
        tego:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=73784759
        jak rownież forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=69172629
        oczywiście możesz sie także odnieść do
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=73048613 (jak Ci
        się podoba uzasdadnienie Naczelnego Sądu Administracyjnego - wczoraj
        otrzymalem).
        4. A może, to:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
        f=25494&w=71773294
        5. Chociaż tak to wygladało forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
        f=25494&w=71580015 to moje stanowisko jest
        takie:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=71580015
        6. Mam nadzieję że starczy. W razie czego ......... patrz punkt nr 1.

• maniek-1 Re: Dla sympatycznego Maniusia 08.01.08, 23:22
          Witam Sławku
          jak to z tymi nożycami było, a nie ważne. Odnośnie uzasadnienia to tylko śmiać
          mi się chce, a z drugiej strony to się ciesze ponieważ braknie Ci już argumentów
          aby blokować sprawę o zasiedzenie jeżeli zostanie powołany zarząd z takich osób
          jak Jasiu Bińkowski, Heniek Bystrzejewski, Andrzej Krzyszewski, M. Niemirski,
          Adaś Sułecki czy Krzysztof Sułecki Śp. czy się mylę? Tak zapomniałem będziesz
          musiał jeszcze raz ruszyć temat, bo przecież do w/w osób nie pasuje
          Bystrzejewski ha ha ha :)
          A odnośnie Wspólnoty to musisz jeszcze wiele poczytać bo popełniasz błędy.
          Muszę powiedzieć że mam nadzieję że nowy Zarząd Wspólnoty będzie miał więcej
          oleju w głowie niż .... ha ha ha
          maniek-1
          Pozdrawiam znawcę Wspólnot ha ha ha
          PS. Jeszcze jedno widzę że nie tytułujesz się jako Radny to moje pytanko do
          Ciebie czy zakończyłeś już swoją karierę w gminie czy może mieli Cię już dość i
          cofneli Ci mandat?
          • nemne Pożywiom-uwidim, jak mawiali starozytni Rosjanie 08.01.08, 23:50
            Witaj Maniuś
            1. Który fragment uzasadnienia Ci sie podoba. Pewnie o "pewnym"
            (dokladan nazwa) Organie Administracji - szkodniku (hahahaha)
            2. Nie mieszaj do tego osób niezyjących (***) !!!!!!!!!!!!!!!
            3. Ponieważ stosuję zasadę, że "wiem - że nic nie wiem" dlatego JNP
            w sprawach Wspólnoty dostaje bęcki. Dlatego "robisz dobrą mine
            do .....". (można i tak). A "ubliżając mi, tym bardzie nie pomagasz
            swojemu guru, bo w takim razie przegrawać z "takim jak ja" ???!!!
            (powinieneś mu TY pomagać) buhahaha
            4. Dlatego, pożywiom - uwidim, jak mawiali starożytni Rosjanie.
            5. A tu masz moja fotografię. Zrób sobie z tego tarczę. Może Ci ulży:
            d.nasza-klasa.pl/profile/2674780/gallery/3
            Pozdrawiam - Sławek
            PS.
            Z całą pewnością, JNP ma mnie dosyć. (a może znasz treść 2
            postanowień SKO, ktore otrzymaliśmy w sylwestra) buhahabuhaha
            • maniek-1 Re: Pożywiom-uwidim, jak mawiali starozytni Rosja 09.01.08, 00:07
              Trafne powiedzenie nawet bardzo
              jednak w twoim optymizmie da się wyczuć dozę strachu i poczucie porażki.
              Głowa do góry
              ha ha ha :)
              maniek-1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka