Gość: AMATOR IP: *.rado.gazeta.pl 17.10.01, 12:16 CO SADZICIE O ZDJECIACH UKAZUJACYCH SIE NA LAMACH NASZYCH LOKALNYCH GAZET ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Student Re: FOTKI W GAZETACH... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 12:33 Są piękne. Tylko dlaczego są to te same gęby: Włodarczyk , Grabowska , Kużmiuk , Wikiński , Balcerowski i nne paciarajstwo z SLD-PSL. Przynajmniej Wyborcza ma trochę umiaru i lubię jej zagadki dotyczące odgadywania różnych części naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMATOR Re: FOTKI W GAZETACH... IP: *.rado.gazeta.pl 17.10.01, 13:11 A co sadzisz o nowym cyklu zdjec w wyborczej z serii foto-dnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: FOTKI W GAZETACH... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 14:58 Właśnie o tym pisałem tylko nie pamiętałem tytułu.Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMATOR Re: FOTKI W GAZETACH... IP: *.rado.gazeta.pl 17.10.01, 15:06 Foto-dnia to nie foto-zagadka - foto-dnia ukazuje się codziennie, opatrzone jest specjalną ramką oraz godzina wykonania zdjecia - foto-zagadka ukazuje się tylko w piątek na ostatniej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: FOTKI W GAZETACH... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 15:31 Dzięki za zwrócenie uwagi.Ale podoba mi się , że w końcu fotografowane jest wszystko co radomskie , a nie tylko te same gęby.Pozdrowionko. Odpowiedz Link Zgłoś