Gość: Temida IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 19:38 Prawico zróbcie coś z tym panem, znowu był u mojego syna w szkole i proponował dyrekcji zastąpienie obecnej szkoły placóką niepubliczną. Przecież nie każdego stać na czesne dla prywatnej szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elektron Re: znowu Sońta !!!! IP: *.internet.radom.pl 09.01.03, 20:30 Gość portalu: Temida napisał(a): > Prawico zróbcie coś z tym panem, znowu był u mojego syna w szkole i > proponował dyrekcji zastąpienie obecnej szkoły placóką niepubliczną. > Przecież nie każdego stać na czesne dla prywatnej szkoły! zastanow sie czy przez przypadek to nie jesat twoja zasluga,ze ci ludzie rzadza w radomiu heh jaka ta pamiec jest krotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: day Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.leased.ids.pl 11.01.03, 10:52 Trzeba go zatrudnić w izbie wytrzeżwień, niech się wykaże, bo chodzi po szkołach i udaje że od niego coś zależy.Nie strasz nas kolego bo my się nie boimy.Dyrektorki i dyrektorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.leased.ids.pl 11.01.03, 11:53 Kto to jest? Czy chodzi o tego nauczyciela WF? Jesli tak to zły to nauczyciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 21:39 w telewizji mówi ze nie likwiduje, a po szkołach ciągle chodzi. pan radny sońta kłamie ze nie był w psp20 na malenickiej, a dyrekcja twierdzi ze tam był i rozmawiał o przekształceniu w prywatną placówkę! Odpowiedz Link Zgłoś
bodzioradomski Re: znowu Sońta !!!! 17.01.03, 09:09 ty bodziu podszywany!!! Jak widzisz zarejestrowałem się. Pisałem o likwidacjach szkół w innym wątku - niestety, czy się to komuś podoba czy nie - bez likwidacji niektórych szkół się nie obejdzie. I chodzi nie tylko o pieniądze, ale też o to, że trudno wchodzić do UE i posyłać dziecko do szkoły bez kibla, w scenerii a la wczesna Konopnicka. Wystarczy obejrzeć np. szkołę nr 20, nr 8, nr 19. A co do szkół prywatnych - niejedni już próbowali i połamali sobie zęby. Proszę zauważyć, że jest w Radomiu tylko jedna cienko przędąca podstawówka na Traugutta. Być może nie tu rynku na takie usługi, ale czy jest to powód, aby potępiać prywatne szkolnictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 21:04 Kim jest ten Goguś Sońta, to ten nauczyciel pożalsie Boże wuefista???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.pilickanet.pl 01.02.03, 22:27 Gość portalu: Ed napisał(a): > Kim jest ten Goguś Sońta, to ten nauczyciel pożalsie Boże wuefista???? A któż to się podszywa pod mój pseudo? Ja tego nie pisałem..., bo przed chwilą właśnie do domu powróciłem. Oj brzydko, brzydko... Ale pozdrawiam Krzysia Sońtę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifka Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.leased.ids.pl 19.05.03, 17:28 Panie Krzysiu pan pozdrowi pana Fałka. Odpowiedz Link Zgłoś
muzyk2 Re: znowu Sońta !!!! 30.10.03, 12:06 do czego? Oni z Falkiem juz glosuja tak jak radni LSD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 18:34 Oni głosują według swoich i swoich wyborców sumień. To są prawdziwi RADNI jakich mało. Nie wchodzą w żadne układy, nie dali się Marcinkowskiemu za nic kupić to tweraz mogą i są NIEZALEŻNI. Inny którzy się sprzedali nie mają takiego konfortu. Muszą siedzieć cicho albo odzywać się jedynie w duchu pochwał i peanów na cześć miłościwie nam panującego Banasiewicza (tfu - Marcinkowskiego) ale to na jedno wychodzi. Forza Krzysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu R Re: znowu Sońta !!!! IP: *.internet.radom.pl 02.01.04, 11:32 Krzynio jest bowiem "prywaciarzem", garnie tylko dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietutejszy Re: znowu Sońta !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 08:28 czy Sońta to ten blondas z wytrzeszczem oczu, skrzyżowanie Kena z Frankensztajnem czy to ten łysawy brunet z zajebistym wąsikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróbel Re: znowu Sońta !!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 19:30 Nie.To ten który waży 150kg ubiera się w stroje dla puszystych i jest z Prawego Radomia a gdy się uśmiecha ma wyraz twarzy ma jak srający kot na pustyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonty cien Re: znowu Sońta !!!! IP: *.internet.radom.pl 14.01.04, 18:41 Ja tam jestem grzeczny Krzys, na komuchow warkne dzis, jutro na Marcinkowskiego i tak bedzie do pierwszego. Przyjdzie wkrotce miesiac nowy, znow skorzystam z pustej glowy.Przysram wtedy Peeselom i z PoPiSu przyjacielom . A jak nie bede mial nic do roboty to ponabijam sie ze Wspolnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KGB Re: znowu Sońta !!!! IP: *.internet.radom.pl 19.01.04, 20:34 A moze zajelaby sie nim prokuratura? Odpowiedz Link Zgłoś