Dodaj do ulubionych

jakies fajne miejsce nad morzem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:52
mam zamiar z rodzina wybrac sie w tym roku nad morze troche odpozac, macie
cos fajnego, spokojnego i niedrogiego w tamtych okolicach
Obserwuj wątek
    • Gość: duśka Re: jakies fajne miejsce nad morzem IP: 82.139.50.* 01.06.06, 21:57
      Marku! MOże wejdź na forum- MORZE, tam znajdziesz jakies konkretne informacje.
      Zależy czego szukasz- domku czy kwatery o jakiej kasie rozmawiamy??? Moge
      polecić super domek w Wiciu blisko Darłowa.Ale to zależy na ile osób i za jaka
      kasę.Pozdrówka!!
    • Gość: fgsdg Re: jakies fajne miejsce nad morzem IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.06, 16:59
      już cie mam
    • Gość: DjArkus Re: jakies fajne miejsce nad morzem IP: *.radiorekord.pl 10.06.06, 17:06
      Ja osobiscie polecam Ustronie Morskie, niedaleko Kołobrzegu. Ciekawe miejsce :)
      Ladna plaza... bylem w zeszlym roku i bylo bardzo milo. W tym roku też się
      wybieram - oby tylko pogoda dopisała:) Pozdrawiam
    • Gość: ala Re: jakies fajne miejsce nad morzem IP: *.radom.pl 10.06.06, 17:24
      i to wszystko co masz do powiedzenia. Tylko jedno na każdy temat. Musisz byc
      bardzo ograniczony
    • Gość: m Re: jakies fajne miejsce nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 20:10
      Marku ja byłem ze swoją dziewczyną i jeszcze jedną parą w Dźwirzynie, bardzo
      fajna miejscowość!! Ale powiem Ci jedno że prawdopodobnie wyjdzieCię taniej
      wyjechać do Bułgarii!! Znajoma była z mężem i dzieckiem-wydali ok 1400zł, a my
      na jedną parę około 1500zł i obydwa wyjazdy były tygodniowe!!! niestety takię są
      ceny nad naszym polskim morzem.. Przemyśl to..
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka